Kiroseiz Three Corners Resort

Po Box 4 Naama Bay, NONE Sharm El Sheikh
Näytä hotelli kartalla

Tähtiluokitus

-

Kävijäarviot

-

Hinta / yö alk.

93 €
Valitse sopivin hotelli.
kaupunki / hotellin nimi
tulopäivä
lähtöpäivä
huoneita
aikuisia
lapsia
ikä

Kiroseiz Three Corners Resort kartalla

Kokemuksia tästä hotellista

Iso ja hyvätasoinen hotelli

JokuVaan    28.06.2008    Sharm el Sheikhin hotellit    Sharm el Sheikh
Yöpymisen ajankohta: Maaliskuu 2007 | Hotelli: Kiroseiz Three Corners Resort

Iso hotellikompleksi, jossa isot uima-altaat. Tosi hyvätasoiset huoneet, joissa mm. uudet nahkasohvat olohuoneessa. Alue oli niin iso, että kesti hiukan oppia missä mikäkin paikka oli esim. mistä sai allaspyyhkeet jne. Aamiaisella oli todella suuri valikoima ja lempparini olivat letut suklaakastikkeella. Mukava henkilökunta. Ilmaiset bussikuljetukset tunnin välein kahteen eri rantaan. Kaukana keskustasta eli ostoksille ja ravintoloihin joutui usein lähtemään taksilla, jos ei jaksanut kävellä niin pitkästi. Taksien saanti oli kuitenkin helppoa eikä maksanut liikoja. Hotelissa sai ostaa myös erilaisia hoitoja, kuten manikyyri, pedikyyri, hieronta tai jalkahoito. Kokeilin manikyyriä ja olisin kyllä itse lakannut kynteni paljon paremmin.

Arvosana hotellille:

Loistava hotelli

Tikri    21.03.2009    Sharm el Sheikhin hotellit    Sharm el Sheikh
Yöpymisen ajankohta: Tammikuu 2009 | Hotelli: Kiroseiz Three Corners Resort

Loistava hotelli, varsinkin all inclusiv. Alueella useampi allas ja rannalla oma alue. Ainut ärsyttävä on myyjät joita keskustassa on ihan liikaa, roikkuvat liikaa "iholla" ja muutenkin paukuttavat turpaa jos ei vaan jaksa kiinnostaa..

eli jos vaan haluaisi kävellä rauhassa niin se ei todellakaan onnistu!

Arvosana hotellille:

Luxusta koko rahalla!

Vieras    04.05.2010    Sharm el Sheikhin hotellit    Sharm el Sheikh
Yöpymisen ajankohta: Huhtikuu 1999 | Hotelli: Kiroseiz Three Corners Resort

Hotelli ja alue kokonaisuutena oli todella miellyttävä yllätys, henkilökunta avuliasta ja ystävällistä. Siisteydessä ei ole mitään moittimista, kaikki oli puhdasta ja siistiä. Ruokaa ja juomaa riitti liiaksi asti ainakin all incusiven valinneilla. Egyptiläinen ruoka on vähän mautonta, mutta erilaisia ruokalajeja, hedelmiä, kakkuja, pikkuleipiä jne. riitti joka päivälle. Pizzat ja pastat maistuivat myös, samoin kuin lammasherkut.

Hotellialueella oli teatteri, useita uima-altaita, vesipuisto liukumäkineen, poreallas ja tietysti lapsille tarkoitettuja altaita. Hotellin omalle rannalle oli bussikuljetus tunnin välein ja samoin pääsi ilmaisella bussilla Naama Bayn kaupunkiin, jossa sitä koettavaa vasta riittikin!

En voi kuin suositella ja aion itsekin ottaa kaiken uusiksi, mutta ensin on koettava Egyptin Välimeren puoleinen ranta ja Kairo.

Arvosana hotellille:

Oletko yöpynyt tässä hotellissa? Kerro muille kokemuksistasi!

Samankaltaisia hotelleja lähistöllä

Pieni hetki, sivua ladataan.