Domina Coral Bay, Sultan beach

Valitse sopivin hotelli.
kaupunki / hotellin nimi
tulopäivä
lähtöpäivä
huoneita
aikuisia
lapsia
ikä

Kokemuksia tästä hotellista

Rähjäinen 4 tähden hotelli

Vieras    08.04.2010    Sharm el Sheikhin hotellit    Sharm el Sheikh
Yöpymisen ajankohta: Kesäkuu 2010 | Hotelli: Domina Coral Bay, Sultan beach

Järkyttävä hotelli! Hotelli on Alma Tourin mukaan 4 Aan hotelli eli pitäisi olla ihan kunnon paikka, mutta todellisuus on ihan jotakin muuta. Huoneet kyllä suht. tilavia, mutta niin rähjäisiä ja likaisia että hirvitti. Siivous oli tosi huonoa koko ajan, lattiaa ei pesty koko aikana, pyyhkeitä ei koskaan tullut tarvittavaa määrää, lakanoita liekkö vaihdettu kertaakaan jne. Respan henkilökunta kuvitteli olevansa seuraavat allahista; jos heiltä jotakin kysyi, vastauksen saaminen ja mahdollisen muutoksen tms. tekeminen kesti tunteja, ihan oikeesti. Ja vaikka hotelli on nimeltään Sultan Beach, ranta on kaukana ja hotelli on monessa eri rakennuksessa rinteessä. Kuolleita torakoita näkyi usein, myrkyttivät iltaisin: kauhea savu ja moottorin ujellus. Kun ei ennättänyt laittaa parvekkeen ovea kiinni, niin myrkky tuli huoneeseenkin ja se haisi, ja kauan, oli muuten kiva nukkua tässä myrkytetyssä huoneessa!

Alma Tourilla on kaunis huonekuva sivuillaan, mutta uskokaa pois, todellisuudessa huone on ihan jotakin muuta. LIKAINEN, RÄHJÄINEN ja KULUNUT läävä, mikä HAISEE.... Jos lie niitä kauniitakin huoneita, niitä ei kuitenkaan suomalaisille anneta. Eikä kannata Alma Tourin oppailekaan asiasta mainita, mitään ei tapahdu, ovat tainneet olla jo niin kauan Egyptissä, että ovat omaksuneet samat tavat; epäystävällisyyden, laiskuuden, mitään tekemättömyyden.

Ei enää koskaan Domina Coral Bayn hotellialueelle eikä koskaan enää Alma Tourin matkoille, oli sen verran kama reissu tämä viimeisin.

Arvosana hotellille:

Oletko yöpynyt tässä hotellissa? Kerro muille kokemuksistasi!
Pieni hetki, sivua ladataan.