Sonesta Sharm El Sheikh

Naama Bay, Sharm El Sheik
Näytä hotelli kartalla

Tähtiluokitus

-

Kävijäarviot

-

Hinta / yö alk.

100 €
Valitse sopivin hotelli.
kaupunki / hotellin nimi
tulopäivä
lähtöpäivä
huoneita
aikuisia
lapsia
ikä

Sonesta Sharm El Sheikh kartalla

Kokemuksia tästä hotellista

Puhdas,egyptiläis-henkinen hotelli

Yöpymisen ajankohta: Joulukuu 2009 | Hotelli: Sonesta Sharm El Sheikh

Herttainen ja mukava henkilökunta,hyvää ruokaa (hotellissa monia ruokailupaikkoja),ranta yllättävän suuri,ja muutenkin hotelli yllätti positiivisesti.Ainoa miinus-asia on se,että venäläisiä koko hotelli täynnä,venäläiset naiset tykkäävät flirttailla miehelleni,ja venäläiset miehet kännätä 24/7,ja sen jälkeen yrittävät keskellä yötä löytää oman hotellihuoneensa täydessä rapakunnossa.

Arvosana hotellille:

ei enää koskaan

timpau    02.04.2010    Sharm el Sheikhin hotellit    Sharm el Sheikh
Yöpymisen ajankohta: Maaliskuu 2010 | Hotelli: Sonesta Sharm El Sheikh

aivan liikaa venäläisiä,luulevat omistavansa koko paikan ymym.joka päivä hotellissa samaa ruokaa ja vaikka loma esitteessä sanottiin että on myös lasten buffet ni sitä ei näkynyt koko aikana.ihme kyllä selvittiin ilman vatsatautia.mutta emme mene enää koskaa egyptiin riitti huono hotelli ym palvelut.hotellihuoneeseen kuului hirveä basson jytke vaikka olimme varanneet perhehuoneen rauhalliselta alueelta ni vielä mitä ihan jonkun lavan takana missä viihdytettiin venäläisten lapsia yömyöhään että aikuiset saa dokaa rauhassa.aurinkomatkojen esitteen kertomus ei pidä paikkaansa hotellista.seuraava matka tehdään finnmatkoilla.taitaa aurinkomatkat jäädä jalkoihin sharm el sheikissä ku venäläisiä tulee joka päivä lisää.seuraava matka on espanjan suuntaan syyskuun aikana.

Arvosana hotellille:

pettymys..

pia74    15.01.2011    Sharm el Sheikhin hotellit    Sharm el Sheikh
Yöpymisen ajankohta: Tammikuu 2011 | Hotelli: Sonesta Sharm El Sheikh

odotin enemmän 4 tähden hotellilta . missään oppaissa ei ollut mainintaa että kyseinen hotelli on lentokeneen laskeutumis reitin alla..joten n 10-30 min välein meni kone kovalla melulla yli (matalalla). tämä siis yötä päivää..

huoneet laiskasti siivottuja ja mikään ei toiminut kunnolla..vaikka lisämaksusta otin paremman huoneen.

siivooja huijasi rahaa. tammikuussa vain pienet altaat 2kpl oli lämmitettyjä..vaikka alueella muutoin paljon altaita.Positiivista oli että näin Hotellilla vain yhden torakan..senkin jälkiruokapöydässä.

Et pääse täällä hotellilla karkuun innokkaita basaarikauppiaita..siellä on useempia puljuja..

jos haluat rauhaa, ota joku muu hotelli!

ja ne venäläiset..välillä mietinkin, että olenko venäjällä vai egyptissä..ruokalistoista lähtien kaikki venäjäksi..suomalaisia ei tässä hotellissa tunnuta arvostavan..

Arvosana hotellille:

Oletko yöpynyt tässä hotellissa? Kerro muille kokemuksistasi!

Samankaltaisia hotelleja lähistöllä

Pieni hetki, sivua ladataan.