Käytämme sivustolla evästeitä parantaaksemme käyttökokemustasi. Jatkamalla sivustomme käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää...

Saint George Three Corners Reso

Magless El Madina St, Sharm El Sheik
Näytä hotelli kartalla

Tähtiluokitus

-

Kävijäarviot

-

Hinta / yö alk.

56 €
Valitse sopivin hotelli.
kaupunki / hotellin nimi
tulopäivä
lähtöpäivä
huoneita
aikuisia
lapsia
ikä

Saint George Three Corners Reso kartalla

Kokemuksia tästä hotellista

Keskitason hotelli

nette68    12.09.2010    Sharm el Sheikhin hotellit    Sharm el Sheikh
Yöpymisen ajankohta: Lokakuu 2008 | Hotelli: Saint George Three Corners Reso

Olimme lokakuussa -08 hotellissa viikon. Tilavat huoneet, leveä 2 hengen sänky ja lisäksi 1 hengen sänky joka myös normaalia leveämpi. lisäksi huoneissa oli myös sohva. Kylpyhuone muuten tilava, mutta suihku nurkka pieni. Huoneemme olivat hotellin takapihalle päin mikä oli mielestämme hyvä asia. Aurinko paistoi terassille ja oli rauhallista toisin kuin uima-altaalle tai etupihan puolelle olevissa huoneissa. Huoneet siivottiin joka päivä.

All inclusive kuului matkan hintaan, ruoka oli ihan ok ,vaikka siihen jo viikossa kyllästyi hieman ja liharuuat välillä sitkeitä. 2 allasaluetta, toisessa soi musiikki (kovaa) ja toinen oli ns. hiljainen alue. Suurin osa porukasta oli brittejä joten esim. iltaohjelma oli heille suunnattua.

Sijainti oli mielestämme hotellin huonoin puoli. Joka paikkaan piti mennä taksilla tai bussilla. Esim. rantaankin oli usempi kilometri. Kävelymatkan päässä oli tosin ainakin apteekki, parturi ja kauppojakin. Olimme sillä viikolla ainoat suomalaiset, meitä oli 2 aikuista ja 4 lasta 8-16 vuotiaita. Sopii mielestäni lapsiperheille, jos välimatkat eivät haittaa.

Arvosana hotellille:

Oletko yöpynyt tässä hotellissa? Kerro muille kokemuksistasi!

Samankaltaisia hotelleja lähistöllä

Pieni hetki, sivua ladataan.