Käytämme sivustolla evästeitä parantaaksemme käyttökokemustasi. Jatkamalla sivustomme käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää...

Matkakokemukset - Ostokset Bulgariassa

Kansanomaiset matkamuistot

Vieras    14.01.2019    Burgasin ostokset    Burgas

Haluaisin tietää tämän päivän hintoja sellaisille matkamuistoille kuin

koristenuket, seinälautaset tai ruusuvesipullot.

Viime reissusta on jo 20 v. joten päivitän vähän tietoja.

Mukaan paksu lompakko

M.K.matkaaja    02.06.2014    Albenan ostokset    Albena

Puheet Bulgarian edullisuudesta eivät todellakaan pitäneet paikkaansa, ehkä se sitä on joskus ollutkin, mutta nyt hintataso lähes sama kuin Suomessa. Eli jos suunnittelet edullista lomaa ja halpoja shoppailuja, UNOHDA. Itse olisin ollut kiitollinen saadessani tämän tiedon ennen matkan ostoa, vaan tjäreborg kehui kohteen edullisuudella vaan paikanpäällä oppaalle siitä kerrottaessa totesi hänkin hintojen nouseen rutkasti. Rahaa siis saa palamaan mutta vastinetta rahoillesi et juuri saa. Kehottaisin miettimään ennenkuin lähdet matkalle Bulgariaan, nähtävyykset katsottu päivässä. Kerta riitti, menen ensi kerralla aivan jonnekkin muualle. Lisäksi matkaan ei kannata lähteä ainakaan ensimmäisten joukossa toukokuun lopussa/kesäkuun alussa. vettä satoi puolet päivistä ja suomessakin olisi ollut enemmän aurinkoa. Kohteet vielä kiinni kun turisteja ei tarpeeksi.

Rantakojuja

Vieras    13.07.2012    Sunny Beachin ostokset    Sunny Beach

Ostin Sunny Beachin rantakojuista ainakin farkut ja hupparin ja paljon muuta. Farkut olivat G-starin ja maksoin niistä noin 70 levaa eli n. 35 euroa, kyseiset farkut maksavat suomessa yli 100 euroa. Kysymys kyllä heräsin että luultavasti eivät ole aidot. Huppari puolestaan maksoi n. 15 euroa ja oli Bench, suomessa se maksaisi n. 40euroa.

Sukkia, alusvaatteita yms. saa todella halvalla! Ja tarjontaa on paljon laidasta laitaan mutta melko monessa liikkeessä on samanlaisia vaatteita.

Eräästä liikkeestä ostin Delfinan bikinit visa electronilla ja nähtävästi liike on ollut rehellinen koska ei rahani vielä ole mihinkään hävinneet :D

Valokuvasta piirretty öljymaalaus ym.

Irene    08.09.2011    Albenan ostokset    Albena

Albenan taiteilijakadulla on taiteilijoita, jotka maalaavat asiakkaistaan öljyväritauluja valokuvista. Kannattaa ottaa Suomesta hyvä värikuva mukaan ja antaa maalauttaa itsestään tai läheisistään taulun, jos sellaisen haluaa. Ei tarvitse kauaa vertailla valmiita töitä osastoilla, kun selviää, kenet valitsee maalariksi. Kaiken kaikkiaan maalarit ovat taitavia.

Jos olet viikon lomalla, tee tilaus heti loman alussa niin ehtii valmistua.

Ostimme Dobrichin kaupungista upean puunaamion, joka maksoi yllättävän paljon, 150 euroa.

Ostin Varnasta naisten vaateliikkeestä persoonallisen juhlaleningin. Merkille pantavaa oli se, että yhtä vaatetta oli vain se esillä oleva koko eikä varastoa ollut lainkaan. Valikoima oli aika suppea.

Varnassa oli myös hedelmä-, vihannes- ja maustemarkkinat ison kirkon lähellä, leveän pääkadun vastakkaisella puolella puistossa.

Käsityömyyjiä oli Varnassa rannalle menevän puiston pikkutiet täynnä. Pitsipöytäliinoja riitti moneen makuun.

Kaiken kaikkiaan Bulgarian vaatteet ovat halpatuotteita, joiden kestävyys on kyseenalainen.

Shoppailua

girasol    01.03.2011    Kultahietikon ostokset    Kultahietikko

Olin yllättynyt siitä, kuinka rauhassa kaupoissa saa ostoksensa tehdä.En pidä väkisin sisäänheittäjistä kauppojen ulkopuolella, eikä sitä juurikaan esiinny.Jos haluat tyylikkään laukun tai hyviä kenkiä, olet oikeassa paikassa.Paljon valinnanvaraa ja edullisesti.Toki paljon kaikkea muutakin,esim. vaatteita tarjolla.Rantakaduilla koriste-ja muistoesineitä laidasta laitaan. Itse ostin miekan, musiikkia, vaatteita,monta laukkua,mausteita, kenkiä,laadukkaita pyyhkeitä.... Varmasti jokaiselle jotakin!

Shoppailu

hennu1    14.02.2011    Sveti Konstantinin ostokset    Sveti Konstantin

Jos matkakohdetta valitessasi tärkeää on, että kohdemaassa on edullista, suosittelen Bulgariaa. :) Siellä oli kiva shoppailla kun oli vaatteet ym. edullisia ja ravintolat oli myös hyviä ja edullisia. Muutenkin kiva maa, basaareillakin sai suht rauhassa katella verrattuna esimerkiksi Egyptiin. (Itse en ole Egyptissä käynyt, mutta olen kuullut minkälaista siellä on tehdä ostoksia basaareilla.)

Hyvät ostosmahdollisuudet

Eve-Minttu    11.09.2009    Sunny Beachin ostokset    Sunny Beach

Monia liikkeitä, ja hyvät hinnat.

Varna

Eme    07.04.2009    Varnan ostokset    Varna

Varna on todellakin hyvä paikka ostoksien tekemiseen. Sieltä löytää paljon kaikkea ja eivät hinnatkaan huimaa päätä.

Sieltä lähti aikoinaan mukaan kaikenlaista..Muutama kenkäpari, paitoja,housuja,matkamuistoja.

Varovainen kannattaa olla varkaiden varalta. Moneen otteeseen yrittivät laukun viedä, eipä onnistuneet koska se oli tavallaan "kierretty" käteni ympärille.onneksi

Ostokset

Anuskikinuski    21.03.2009    Sunny Beachin ostokset    Sunny Beach

Bulgarian Sunny Beachillä on kivoja pikku kojuja jotka ovat ihan rannan vieressä.. Kannattaa olla hotelli siinä vieressä.. kun ranta loppuu sillon pikku kojutki :) ei ollu niin kallista...

Ostoksille Varnaan

rinsrenssa    10.02.2009    Varnan ostokset    Varna

Olin kesällä taas matkalla Sveti konstantinissa, josta lyhyt matka Varnaan bussilla tai taksilla...Parina päivänä lähdettiin taas shoppaamaan ja täytyy kyllä sanoa että itse ainakin olen todella tyytyväinen uuteen ostoskeskukseen joka Varnaan on rakennettu ja nyt siis myös avattu! uskomattomasti valinnanvaraa, ja tavaraa todella laidasta laitaan, hinnat myös hyvin vaihtelevia, joissain taso lähellä suomea, kun taas osa kaupoista lähes ilmaisia. Täältä löytää kaiken mm.

-vaatteet

-jalkineet

-tuoksut

-lelut

-viinat

-ruuat

-korut

-ym.ym.

Ostarilla useita pankki automaatteja joissa voi ihan huoletta rahaa nostaa, itseäni ei ainakaan hirvittänyt! Kaikki on uutta ja puhdasta, eikä ihmisiä pyöri jatkuvasti jaloissa niinkuin esim. markkina alueella! SUOSITTELEN!

Elite

Vieras    31.10.2008    Sunny Beachin ostokset    Sunny Beach

Asuttiin hotelli Elitessä elokuussa -06. Hotelli oli siisti, ja altaalla sai aina pulikoida rauhassa.

Ostosmahdollisuudet oli kyllä huikeat, "merkkivaatteita" tuotiin kassikaupalla, esim. biletoppi pikkubasaarista maksoi 7 levaa, siis noin 3 euroa. Isäntä osti Niken hupparin, 30 levaa, 15 euroa. Kotelomekko ( Dolce&Gappana) 25 levaa, reilu kymppi. Kävimme syömässä joka ilta eri ravintolassa elämysmielessä, ja kallein annos jonka söin, kana-saslik-varras veneperunoilla, salaatilla ja valkoviinilasilla maksoi yht.19 levaa, siis n.8 euroa. Suomessa saan pizzan tähän hintaan! Suosittelen, jos haluaa nautiskella, ja jos harrastaa tuliaisia...;) Niin, ja breezer-pullo 3 levaa...

Laatukenkiä halvalla

dandelion    25.08.2008    Sunny Beachin ostokset    Sunny Beach

Pääkadun varrella basaarialueen nurkalla ja myös basaarialueella on putiikit, joista hyvästä valikoimasta saa erittäin hyviä anatomisesti muotoiltuja Carioca-nimisiä sandaaleita. On kokemusta muutaman vuoden ajalta, viidet olen ostanut ja ekatkin ovat vielä ihan hyvät. Hinta 40 levaa eli n. 20 euroa.

Albena paras

marina    10.07.2008    Albenan ostokset    Albena

Mielestäni Albena on kaunein Bulgarian rantaturistikohteista. Se on rakennettu turismille. Siellä on jätetty tilaa puistoille ja kukkaistutuksille.

Esim Sunny Beacilla tulee tunne, että mistä ikinä tilaa löytyy, niin siihen on hotelli pykättävä.

Albena ei ole iso, mutta kävelijöille reittejä löytyy ja ostoksentekijöille on keskellä kulkeva kävelykatu, jonka rannan puoleisessa alapäässä on liike XL-kokoisille.

Talvella toimii vain keskustassa oleva kylpylähotelli ja muut ovat suljettuja.

Harrastusmahdollisuuksia on paljon ja Varna on lähellä. Hiekkaranta on pitkä.

Löytöjä myös "isoille" tytöille

ruhanlee    03.07.2008    Sunny Beachin ostokset    Sunny Beach

Voi mikä isorintaisten naisten ostosparatiisi. Suomessa hyvät rintsikat (kuppikoko 90D) maksaa maltaita. Alle 50 €:n ei tahdo löytyä. Mutta Bulgariasta löytyy. Ostimme ystävättäreni kanssa Sunny Beachin kaupoista varmaankin yhteensä kymmenet liivit hintaan a´4 €. Ja tämä on totta. Ja ovat muuten hyviä.

Samoin muitakin vaatteita löytyy tosi kivasti, mm. capreja ja tunikoita n. 7 €. Hupparit myös ihania ja halpoja samopin lasten vaatteet. Siis oikeastaan kaikki

Hopeakorut Bulgariassa

Vieras    30.06.2008    Varnan ostokset    Varna

Bulgarialaiset kauppiaat ostavat "edulliset" korunsa pitkälti sieltä mistä muutkin eli Thaimaasta ja Kiinasta.

Oletko vieraillut Bulgariassa?

Kerro muille kokemuksistasi!
Pieni hetki, sivua ladataan.