Käytämme sivustolla evästeitä parantaaksemme käyttökokemustasi. Jatkamalla sivustomme käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää...

Matkakokemukset - Ostokset Varnassa

Varna

Eme    07.04.2009    Varnan ostokset    Varna

Varna on todellakin hyvä paikka ostoksien tekemiseen. Sieltä löytää paljon kaikkea ja eivät hinnatkaan huimaa päätä.

Sieltä lähti aikoinaan mukaan kaikenlaista..Muutama kenkäpari, paitoja,housuja,matkamuistoja.

Varovainen kannattaa olla varkaiden varalta. Moneen otteeseen yrittivät laukun viedä, eipä onnistuneet koska se oli tavallaan "kierretty" käteni ympärille.onneksi

Ostoksille Varnaan

rinsrenssa    10.02.2009    Varnan ostokset    Varna

Olin kesällä taas matkalla Sveti konstantinissa, josta lyhyt matka Varnaan bussilla tai taksilla...Parina päivänä lähdettiin taas shoppaamaan ja täytyy kyllä sanoa että itse ainakin olen todella tyytyväinen uuteen ostoskeskukseen joka Varnaan on rakennettu ja nyt siis myös avattu! uskomattomasti valinnanvaraa, ja tavaraa todella laidasta laitaan, hinnat myös hyvin vaihtelevia, joissain taso lähellä suomea, kun taas osa kaupoista lähes ilmaisia. Täältä löytää kaiken mm.

-vaatteet

-jalkineet

-tuoksut

-lelut

-viinat

-ruuat

-korut

-ym.ym.

Ostarilla useita pankki automaatteja joissa voi ihan huoletta rahaa nostaa, itseäni ei ainakaan hirvittänyt! Kaikki on uutta ja puhdasta, eikä ihmisiä pyöri jatkuvasti jaloissa niinkuin esim. markkina alueella! SUOSITTELEN!

Hopeakorut Bulgariassa

Vieras    30.06.2008    Varnan ostokset    Varna

Bulgarialaiset kauppiaat ostavat "edulliset" korunsa pitkälti sieltä mistä muutkin eli Thaimaasta ja Kiinasta.

Hopeakorut Bulgariassa

Vieras    30.06.2008    Varnan ostokset    Varna

Bulgarialaiset kauppiaat ostavat "edulliset" korunsa pitkälti sieltä mistä muutkin eli Thaimaasta ja Kiinasta.

Kenkiä

sadey80    24.06.2008    Varnan ostokset    Varna

Jos ei Varnasta joku löydä kenkiä itselleen, niin ei sitten löydä kyllä mistään! Lieneekö ollut Varnan pääkatu, jonka varrella joka toinen kauppa möi kenkiä. Ja niitä riitti kyllä joka lähtöön, vaikkakin tarjonta oli kaupoissa hyvin pitkälti samanlaista. Suomen hintoihin verrattuna kengät olivat lähestulkoon ilmaisia ja niitä olisin kyllä ostanut enemmänkin, jos vaan olisi ollut laukkuja tarpeeksi missä niitä kuljettaa. Kannattaa siis ehdottomasti suunnata Varnaan kenkäostoksille!

Hopeakorut

Lionking78    23.06.2008    Varnan ostokset    Varna

Jos olet matkustamassa bulgariaan ja vailla hyvä laatuisia hopea koruja Varna on oiva paikka noin puolet halvempaa kuin suomessa!

Oletko vieraillut Varnassa?

Kerro muille kokemuksistasi!
Pieni hetki, sivua ladataan.