Matkakokemukset - Ostokset Sunny Beachillä

Rantakojuja

Vieras    13.07.2012    Sunny Beachin ostokset    Sunny Beach

Ostin Sunny Beachin rantakojuista ainakin farkut ja hupparin ja paljon muuta. Farkut olivat G-starin ja maksoin niistä noin 70 levaa eli n. 35 euroa, kyseiset farkut maksavat suomessa yli 100 euroa. Kysymys kyllä heräsin että luultavasti eivät ole aidot. Huppari puolestaan maksoi n. 15 euroa ja oli Bench, suomessa se maksaisi n. 40euroa.

Sukkia, alusvaatteita yms. saa todella halvalla! Ja tarjontaa on paljon laidasta laitaan mutta melko monessa liikkeessä on samanlaisia vaatteita.

Eräästä liikkeestä ostin Delfinan bikinit visa electronilla ja nähtävästi liike on ollut rehellinen koska ei rahani vielä ole mihinkään hävinneet :D

Hyvät ostosmahdollisuudet

Eve-Minttu    11.09.2009    Sunny Beachin ostokset    Sunny Beach

Monia liikkeitä, ja hyvät hinnat.

Ostokset

Anuskikinuski    21.03.2009    Sunny Beachin ostokset    Sunny Beach

Bulgarian Sunny Beachillä on kivoja pikku kojuja jotka ovat ihan rannan vieressä.. Kannattaa olla hotelli siinä vieressä.. kun ranta loppuu sillon pikku kojutki :) ei ollu niin kallista...

Elite

Vieras    31.10.2008    Sunny Beachin ostokset    Sunny Beach

Asuttiin hotelli Elitessä elokuussa -06. Hotelli oli siisti, ja altaalla sai aina pulikoida rauhassa.

Ostosmahdollisuudet oli kyllä huikeat, "merkkivaatteita" tuotiin kassikaupalla, esim. biletoppi pikkubasaarista maksoi 7 levaa, siis noin 3 euroa. Isäntä osti Niken hupparin, 30 levaa, 15 euroa. Kotelomekko ( Dolce&Gappana) 25 levaa, reilu kymppi. Kävimme syömässä joka ilta eri ravintolassa elämysmielessä, ja kallein annos jonka söin, kana-saslik-varras veneperunoilla, salaatilla ja valkoviinilasilla maksoi yht.19 levaa, siis n.8 euroa. Suomessa saan pizzan tähän hintaan! Suosittelen, jos haluaa nautiskella, ja jos harrastaa tuliaisia...;) Niin, ja breezer-pullo 3 levaa...

Laatukenkiä halvalla

dandelion    25.08.2008    Sunny Beachin ostokset    Sunny Beach

Pääkadun varrella basaarialueen nurkalla ja myös basaarialueella on putiikit, joista hyvästä valikoimasta saa erittäin hyviä anatomisesti muotoiltuja Carioca-nimisiä sandaaleita. On kokemusta muutaman vuoden ajalta, viidet olen ostanut ja ekatkin ovat vielä ihan hyvät. Hinta 40 levaa eli n. 20 euroa.

Löytöjä myös "isoille" tytöille

ruhanlee    03.07.2008    Sunny Beachin ostokset    Sunny Beach

Voi mikä isorintaisten naisten ostosparatiisi. Suomessa hyvät rintsikat (kuppikoko 90D) maksaa maltaita. Alle 50 €:n ei tahdo löytyä. Mutta Bulgariasta löytyy. Ostimme ystävättäreni kanssa Sunny Beachin kaupoista varmaankin yhteensä kymmenet liivit hintaan a´4 €. Ja tämä on totta. Ja ovat muuten hyviä.

Samoin muitakin vaatteita löytyy tosi kivasti, mm. capreja ja tunikoita n. 7 €. Hupparit myös ihania ja halpoja samopin lasten vaatteet. Siis oikeastaan kaikki

Shoppailu

mpiil    19.06.2008    Sunny Beachin ostokset    Sunny Beach

Aina olen Bulgariasta kantanut selkä vääränä tuliaisia ja ostanut kamalasti vaatteita ja ties mitä tarpeellista ja tarpeetonta :) Halpaa on, mutta vuosi vuodelta tietysti kallistuu. Kannattaa vielä mennä kun siellä on valuuttana Leva eikä euro vaikka on EU maa. Sitten kun eurot tulee ei kukaan varmaan halua enää mennä..?

Sunny Beach ostokset

matkalainen    27.05.2008    Sunny Beachin ostokset    Sunny Beach

Sunny Beach oli hauska matkakohde, mutta ostoksia sieltä ei juuri tullut tehtyä!

Halpaa on!

Vieras    31.03.2008    Sunny Beachin ostokset    Sunny Beach

Sunny Beachillä on suomeen hintatasoon tottuneena erittäin halpaa ja viereisessä nessebarissa vielä aavistuksen halvempaa samoin Varnassa ja muualla lähikylissä. Bourgasissa oli sen sijaan kallista.

McDonald´s ateriat kahdelle maksoivat n.7€

Mekon sain 15€:lla ja hameen 6:lla

Pizza maksoi n. vajaat 3€

muovisandaalit kympin

simpukoista tehdyt kaulakorut ja rannekorut n. 1-2 €

Kalja maksoi hotellin aulassa 0,75€

Kynsilakat lähikaupassa euron.

Oletko vieraillut Sunny Beachillä?

Kerro muille kokemuksistasi!
Pieni hetki, sivua ladataan.