Käytämme sivustolla evästeitä parantaaksemme käyttökokemustasi. Jatkamalla sivustomme käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää...

Matkakokemukset - Ostokset Albenassa

Mukaan paksu lompakko

M.K.matkaaja    02.06.2014    Albenan ostokset    Albena

Puheet Bulgarian edullisuudesta eivät todellakaan pitäneet paikkaansa, ehkä se sitä on joskus ollutkin, mutta nyt hintataso lähes sama kuin Suomessa. Eli jos suunnittelet edullista lomaa ja halpoja shoppailuja, UNOHDA. Itse olisin ollut kiitollinen saadessani tämän tiedon ennen matkan ostoa, vaan tjäreborg kehui kohteen edullisuudella vaan paikanpäällä oppaalle siitä kerrottaessa totesi hänkin hintojen nouseen rutkasti. Rahaa siis saa palamaan mutta vastinetta rahoillesi et juuri saa. Kehottaisin miettimään ennenkuin lähdet matkalle Bulgariaan, nähtävyykset katsottu päivässä. Kerta riitti, menen ensi kerralla aivan jonnekkin muualle. Lisäksi matkaan ei kannata lähteä ainakaan ensimmäisten joukossa toukokuun lopussa/kesäkuun alussa. vettä satoi puolet päivistä ja suomessakin olisi ollut enemmän aurinkoa. Kohteet vielä kiinni kun turisteja ei tarpeeksi.

Valokuvasta piirretty öljymaalaus ym.

Irene    08.09.2011    Albenan ostokset    Albena

Albenan taiteilijakadulla on taiteilijoita, jotka maalaavat asiakkaistaan öljyväritauluja valokuvista. Kannattaa ottaa Suomesta hyvä värikuva mukaan ja antaa maalauttaa itsestään tai läheisistään taulun, jos sellaisen haluaa. Ei tarvitse kauaa vertailla valmiita töitä osastoilla, kun selviää, kenet valitsee maalariksi. Kaiken kaikkiaan maalarit ovat taitavia.

Jos olet viikon lomalla, tee tilaus heti loman alussa niin ehtii valmistua.

Ostimme Dobrichin kaupungista upean puunaamion, joka maksoi yllättävän paljon, 150 euroa.

Ostin Varnasta naisten vaateliikkeestä persoonallisen juhlaleningin. Merkille pantavaa oli se, että yhtä vaatetta oli vain se esillä oleva koko eikä varastoa ollut lainkaan. Valikoima oli aika suppea.

Varnassa oli myös hedelmä-, vihannes- ja maustemarkkinat ison kirkon lähellä, leveän pääkadun vastakkaisella puolella puistossa.

Käsityömyyjiä oli Varnassa rannalle menevän puiston pikkutiet täynnä. Pitsipöytäliinoja riitti moneen makuun.

Kaiken kaikkiaan Bulgarian vaatteet ovat halpatuotteita, joiden kestävyys on kyseenalainen.

Albena paras

marina    10.07.2008    Albenan ostokset    Albena

Mielestäni Albena on kaunein Bulgarian rantaturistikohteista. Se on rakennettu turismille. Siellä on jätetty tilaa puistoille ja kukkaistutuksille.

Esim Sunny Beacilla tulee tunne, että mistä ikinä tilaa löytyy, niin siihen on hotelli pykättävä.

Albena ei ole iso, mutta kävelijöille reittejä löytyy ja ostoksentekijöille on keskellä kulkeva kävelykatu, jonka rannan puoleisessa alapäässä on liike XL-kokoisille.

Talvella toimii vain keskustassa oleva kylpylähotelli ja muut ovat suljettuja.

Harrastusmahdollisuuksia on paljon ja Varna on lähellä. Hiekkaranta on pitkä.

Oletko vieraillut Albenassa?

Kerro muille kokemuksistasi!
Pieni hetki, sivua ladataan.