Eilatin matkakokemukset ja vinkit: Sivu 4

ihana Eilat

bibii    28.11.2009    Eilatin muita vinkkejä    Eilat

tulin hetki sitten Eilatista Israelista, vietin siellä elämäni ihanimman ja rentouttavimman viikon. Olimme ystävämme kanssa vaatimattomassa hotellissa, mikä riitti meille mainiosti. Hotellit ja ympäristö yleisesti olivat siistejä, hygieniataso oli hyvä (kummankaan vatsa ei mennyt koko reissulla sekaisin tai tullut kuumetta yms). Nähtävyyksiä riittää niin Eilatissa kuin Jerusalemissa, kuolleella merellä tai Eilatin lähikaupungeissa. Maisemat olivat upeita! Ihmiset olivat pääosin mukavia, ainoastaan pari kertaa täytyi sanoa tiukasti "ei" jos joku yritti liian innokkaasti päästä mukaan seuraan. Varsinkin hotellin ja ranta-alueen työntekijät olivat aivan ihania, avoimia ja iloisia ihmisiä. Ja mitä tulee noihin puheisiin huumeneuloista ja roskista, itse en nähnyt yhtäkään koko lomani aikana, enkä nähnyt edes pummeja kuin kerran nukkumassa sivukujalla. Eli ei tarvitse pelätä tällaisia asioita jos lähtee Eilatiin!! Eilatissa tunsi olonsa turvalliseksi, kauppakeskuksiin mennessä laukut tarkistettiin mutta en kokenut sitä ollenkaan häiritsevänä, vaan olin ennemminkin tyytyväinen että turvallisuudesta huolehdittiin. Lentokentällä suomeen lähdettäessä minua ja ystävääni kuulusteltiin lähemmäs puoli tuntia, kyseltiin missä olimme olleet ja olimmeko tavanneet paikallisia, tavarat katsottiin yms. Tässäkin tilanteessa työntekijät sanoivat että kysyvät ainoastaan siksi, että haluavat varmistaa ettei kukaan ole laittanut laukkuumme mitään sinne kuulumatonta. Eli tottakai nämä tilanteet voivat tuntua erikoisilta, mutta avoimella asenteella ja ymmärryksellä pääsee pitkälle. Turhaa sitä on alkaa valittamaan että "on liian tiukat turvatoimenpiteet", parempi niin päin kuin toisinpäin!!! Menen varmasti takaisin Eilatiin, toivottavasti muillakin on yhtä hyviä kokemuksia Israelista kuin minulla! :)

kukkia ja palmuja oma pieni maja:)

Vieras    10.04.2009    Eilatin hotellit    Eilat
Yöpymisen ajankohta: Huhtikuu 2009 | Hotelli: astral village

loistava hotelli suosittelen lämpimästi!

Arvosana hotellille:

Ihana Tandoori Restaurant

matkalainen    29.06.2008    Eilatin ravintolat ja baarit    Eilat

Eilatissa sijaitseva Tandoori Restaurant on intialaisen ruuan ystävän mekka. Herkullista autenttista ruokaa kauniisti tarjoiltuna miellyttävässä, rauhaisassa ympäristössä - ruusuvettä unohtamatta!

Ravintola on erittäin suosittu, joten pöytävaraus kannattaa tehdä etukäteen. Herkullista matkaa Intian makujen maailmaan!

Laadukas turistihotelli keskellä Eilatia

matkalainen    29.06.2008    Eilatin hotellit    Eilat
Yöpymisen ajankohta: Joulukuu 1995 | Hotelli: Shalom Plaza

Shalom Plaza on hyvä ja laadukas hotelli keskeisellä paikalla Eilatissa, hyvien kulkuyhteyksien varrella ja lähellä rantaa. Palvelu oli ensiarvoista ja allasalue mukava. Suosittelen!

Arvosana hotellille:

Tosi pieni paikka

Gristalli    26.06.2008    Eilatin nähtävyydet    Eilat

Eilat on pieni kaupunki,täynnä hotelleja ja kerjäläisiä.Eilatissa on todella kuuma,sielä palaa helposti.Ei kannata lähteä kuin viikoksi,sen jälkeen paikka alkaa kyllästyttää ja kaiken on nähnyt.

Kerjäläiset,pummit ja narkkarit ovat koko ajan kimpussa ja rantahiekka on täynnä huumeneuloja.En lähtisi sinne toiste.

Lisäksi lentokenttä sijaitsee ihan keskellä kaupunkia.Trafiikki on kova ja aiheuttaa paljon melua ja häiriötä.

Oletko vieraillut Eilatissa?

Kerro muille kokemuksistasi!
Pieni hetki, sivua ladataan.