Matkakokemukset - Hotelleja Eilatissa

Erittäin meluisa hitelli

Vieras    05.12.2019    Eilatin hotellit    Eilat
Yöpymisen ajankohta: Joulukuu 2019 | Hotelli: Isrotel Royal Garden Hotel

Hotellin sisäpihalla soitetaan elävää musiikkia erittäin suurella äänenvoimakkuudella joka ilta kello 21-23.15, joten jos haluat nukkua lomallasi hyvin, älä valitse tätä hotellia. Päivisin osassa hotellia tehdään rakennustöitä, josta myös tulee melua, jota yritetään peittää allasmusiikilla.

Arvosana hotellille:

Esitetiedot eivät pidä paikkaansa

Suomalaiset2    28.11.2019    Eilatin hotellit    Eilat
Yöpymisen ajankohta: Marraskuu 2019 | Hotelli: Astral Maris Hotel

Hotellin huoneet kaipaavat päivitystä.Ei vastaa läheskään tähtien mukaista tasoa !Päivä vierähtää tietysti muualla kuin hotellihuoneessa mutta esim.lattiatiloja (varsinkin kylppärissä) ei kannata paljon tutkiskella. Asuin 3. krs ja allasalueen musiikki kuului klo 9-18 joka päivä TODELLA kovaa suoraan huoneeseen, koska kaiuttimet oli suunnattu suoraan kohti. Allasalueella ei ainakaan tänä aikana ollut kuin muutamia henkilöitä, joka sinänsä mukavaa. Aurinkovarjot osin repsottavat ja rikkinäiset, altaan vesi jääkylmää, allasalueen puulattiasta sai tikkuja jalkaan (kengät pelastivat)."Allasvahti" mieshenkilö/t istui omassa tuolissaan varjossa joka päivä puhelintaan näpräten, vähät välitti jos lapset juoksentelivat (kielletty kyltein) tai joku hyppäsi altaaseen (kielletty merkein).Kerran mainitsin asiasta hänelle mutta suhtautui olankohautuksella, jatkoi puhelimensä selaamista. Wifi ei toiminut kuin iltaisin hotellin aulassa jonkin aikaa. Hotellissa paljon Israelilaisia (?) ja muita kait lähimaista sekä venäläisiä, suomalaisia 3 hlöä!! Kovaäänistä porukkaa lapsista vanhuksiin, kukaan ei tervehdi, ryntäilevät, tönivät, eivät väistä. Hotellin aamiainen ja päivällinen buffet pöydistä riittävät mutta saman sisältöiset koko viikon.Joitakin ruokapaikkoja rantabulevardilla ja eteenpänä, Aurinkomatkojen kohdekartta(appiversio) on hyvä opaste liikumiseen ympäristössä.Hotellin henkilökunta tervehti vaihtelevasti, vastaanotto ei koskaan. Pyyhkeet vaihdettiin joka päivä ja huoneet siivottiin suurinpiirtein. Siivoojat ystävällisiä, vastasivat tervehdykseen. Tästä hotellista ainoastaan huono kokemus, en tiedä miten muut hotellit toimivat, alueellahan on niitä monta.Läheinen ranta oli siivoton, kovaääninen ja täynnä. Olin Aurinkomatkojen matkalla yksin. Lähdin hakemaan aurinkoa ja lämpöä ja ne sain! Olisi ollut kiva myös tuntea itsensä tervetulleeksi, valitettavasti niin ei ollut.

Arvosana hotellille:

Uima-allas

Vieras    20.03.2019    Eilatin hotellit    Eilat
Yöpymisen ajankohta: Maaliskuu 2019 | Hotelli: ISROTEL ROYAL GARDEN ALL SUITE

Pää uima-allas on remontin alla ja työtä sivusilmällä katsoessa valmistuu käyttöön vasta kun kausi on ohi vaikka luvataan valmistuvaksi maaliskuun alussa. Ei kovin ripeästi edisty mikään työ kun katsoo.

Vinkkinä Royal Gardenin asukkaille: Kannattaa kysyä samaan ketjuun kuuluvasta viereisestä Riviera-hotellista. Heillä on

rauhallinen ja tyylikäs allas-alue.

Arvosana hotellille:

Ihana hotelli Dan Eilat

Vieras    12.01.2019    Eilatin hotellit    Eilat
Yöpymisen ajankohta: Tammikuu 2019 | Hotelli: Dan Eilat

Vietimme Eilatissa viikon tammikuussa, ja valisimme hotelliksi Dan Eilatin executive-huoneella. Hotelli on parhaalla paikalla, altaat isoja ja lämmitettyjä. Huoneemme oli 12. kerroksessa ja huikeat näkymät merelle. Aamiainen on runsas ja valikoimaa niin, että hengästyttää. Kannattaa ostaa sellainen huone, johon kuuluu VIP loungen palvelu. (K18) Siellä voi käydä pitkin päivää syömässä ja juomassa ihanan rauhallisessa ja ylellisessä ilmapiirissä. Hotellihuone on iso ja siisti. Wc- ja pesutilat ovat avarat niin, että suihku, amme ja wc ovat omia tilojaan erillisen lasioven takana. Yleiset tilat ovat laajat ja henkilökunnan palvelu hyvää.

Arvosana hotellille:

Tarvittava löytyy

Vieras    06.04.2017    Eilatin hotellit    Eilat
Yöpymisen ajankohta: Marraskuu 2016 | Hotelli: Isrotel Riviera Club

Siisti ja hiljainen paikka, rantaan sopiva kävelymatka. Keittolevy vaihdettiin, ja sekin alkoi pelata.

Ruokaa saa laitettua halvemmalla, kun vaivautuu kävelemään keskustassa olevan lentokentän toiselle puolelle, siellä on supermarket ja hinnat noin suomalaisia.

Hyvä kuntosali löytyy vierestä saman ketjun isommasta hotellista, respa neuvoo.

--- Halpa ja hyvä kokemus!

Arvosana hotellille:

Hotelli joss mikään ei toimi

Vieras    07.01.2017    Eilatin hotellit    Eilat
Yöpymisen ajankohta: Tammikuu 2017 | Hotelli: U Coral Beach Club Eilat

Aurinkomatkat joutui vaihtamaan hotellimme ja päädyimme U-Coral hotelliin. Hotellilla olisi kaikki mahdollisuudet menestyä, mutta mikään ei toimi. Kaikkea joutuu pyytämään ja siltikin ongelmia. Henkilökunta ei puhu juurikaan englantia. Paikka on täynnä juutalaisia ja arabeja. Palveluasennetta ei ole yhtään. Kosher-sääntöä noudatetaan tiukasti: pieni lapseni ajettiin pois ravintolasta koska joi maitoa (ei suostu juomaan muuta). Huoneet ja muut tilat ovat likaisia sekä kuluneita. Viihdeohjelma on hepreaksi. Tilataksia eivät meinanneet soittaa vaikka pyysi. Respan väki syö sipsiä samalla kun palvelee. Osa tiloista on kiinni, mm. rantaravintola suljettu remontin vuoksi. Ilmanvaihto huoneissa ei toimi. All-inclusivessa lautaset likaisia. Ruoissa ei ole kylttejä mitä ovat. Allergikolle ei ollut varattu ruokia vaikka etukäteen ilmoitettiin. Jokaiselle aterialle esimerkiksi pitäisi erikseen pyytää sopiva leipä. Huonepalvelu vie pyyhkeet pois mutta ei tuo uusia tilalle.

Ei ikinä enää Israeliin eikä Fattal-ketjun hotelleihin!

Arvosana hotellille:

yksinkertainen perushotelli

Vieras    27.04.2014    Eilatin hotellit    Eilat
Yöpymisen ajankohta: Joulukuu 2013 | Hotelli: Isrotel Riviera Club

Hotellin sijainti on hyvä ja hotellin yleiset tilat on siistit. Huoneet kuitenkin melko kuluneet ja kolhiintuneet, joten ensivaikutelma huoneesta oli epäsiisti. Keittonurkkaus ja ruokapöytä oli hassusti sijoitettu heti siihen, kun ovesta tullaan sisään. Kun istuit pöydän ääressä, niin wc:n ovi oli kosketusetäisyydellä.

Hotellissa on ruokakauppa, jonka valikoima keskitasoa. Puolenkilometrin säteellä löytyy myös parempaa valikoimaa. Tiesimme kyllä etukäteen, että hotellissa ei ole ravintolaa eikä baaria, mutta silti se oli miinus.

Allasalue oli kiva, mutta vesi niin jäätävän kylmää joulukuussa, etten nähnyt kenenkään uivan siinä.

Eilatia kohteena suosittelen. Vähän kallis Suomeen verrattuna, mutta siistiä, ystävällistä, hyvää ruokaa ja kivaa nähtävää lähietäisyydellä. Mm. delfiiniranta, Underwater world.

Arvosana hotellille:

Erittäin toimiva, jollei kaipaa luksusta

harour    22.12.2013    Eilatin hotellit    Eilat
Yöpymisen ajankohta: Joulukuu 2013 | Hotelli: Rimonim Central Park

Hotellin henkilökunta on oikein ystävällistä, huone oli myös toimiva ja kaikin puolin ok. Kylpyamme, kuumaa vettä, vedenkeitin, hyvä sänky, parveke. Ehkä hieman ränsistynyt, mutta se ei haitannut. Aamiaisbuffetin valikoima oikein hyvä; paljon erilaisia muroja, juustoja, kasviksia, pannukakkuja, muffineja, kananmunia, munakkaita. Ei tarvinnut pelätä mahatauteja.

Arvosana hotellille:

Siisti, iso hotelli paikallisasutuksen lähellä

Vieras    14.12.2013    Eilatin hotellit    Eilat
Yöpymisen ajankohta: Joulukuu 2013 | Hotelli: Nova Like Hotel, Eilat - an Atlas Hotel

Olimme kaksi viikkoa tässä hotellissa joulukuussa. Hotelli on hieman kauempana rannalta mutta kuitenkin vain lyhyen kävelymatkan päässä siitä. Lähellä on lentokenttä, josta ei kuitenkaan kantautunut melua. Uima-allas on suuri ja osa siitä on lapsille tarkoitettu. Hotelli on ns. Kosher-hotelli, (kuten kai useimmat hotellit Eilatissa) joka tarkoittaa sitä, että esim. Aamiaisella ei tarjota ollenkaan lihavalmisteita. Sapattina eli lauantaina ei valmisteta munakkaita eikä keitetä kahvia vaan kaikki on valmistettu ja valmisteltu etukäteen perjantaina. Juotavaksi saa vain neskahvia ja vettä kuumavesipannusta. Myös yksi hisseistä toimii sapattihissinä ts. Automaattisesti, ettei tarvitse itse painella nappia. Sehän on työtä!!! Henkilökunta on pääosin venäläisiä ja eritrealaisia tummia miehiä. Venäläiset eivät ole niitä kaikkein ystävällisempiä työntekijöitä, se täytyy myöntää valitettavasti! Sen sijaan tummat ihmiset (siivoojat ja tarjoilijat) olivat ystävällisiä ja kohteliaita. Huone oli todella siisti ja tilava, olohuone ja makuuhuone, joissa kummassakin tv. Iso parveke altaalle päin oli myös erittäin mukava yllätys. Pidimme kovasti huoneestamme, se oli kalustettu modernisti. Kaiken kaikkiaan olimme tyytyväisiä lomaamme tässä hotellissa.

Arvosana hotellille:

Coral beach

Vieras    08.12.2013    Eilatin hotellit    Eilat
Yöpymisen ajankohta: Marraskuu 2013 | Hotelli: Coral Beach

Olimme marras-joulukuussa Coral beach hotelissa.Hotelli on suunnattu perheille ja niin sanottu all exclusive.Hintaan kuuluu aamiainen,päivällinen,kahvi ja illallinen.Kaikki juomat kuuluvat myös hintaan.Hotelissa on myös paljon aktiviteettejä lapsille,mutta ohjaajat puhuvat hepreaa.Myös aikuisille on vesijumppaa,joogaa,surffausta,snorklausta ja sukkellusta.Itse hotelli on mielestäni perustasoa.Uima-altaat on sekä aikuisille ja lapsille.Hotellista on pääsy suora pääsy kävelysillan ylitse rannalle.Tämä oli todella käytännöllistä,koska lapsien kanssa on helppo kulkea kävellen.Rantaloma paikkana Eilat tarjosi meille mitä halusimme,mutta muuten paikka on aika pieni ja karu.Eilatin keskellä on lentokenttä ja Egyptiin menevällä tiellä satama-alue.Emme päässeet kokemaan Eilatin yö elämää,koska olimme lapsien kanssa liikenteessä.Voisin mennä uudestaan mutta menisin ehkä Rajan yli egyptiin halvempien hintojen perässä.Egyptin tabasta saa all exclusive mövenpick hotellista vajaalla 200euroa/vuorokausi kun Coral Beach oli 300 euroa/vuorokausi.Voi olla että hannukka loma vaikutti hintaan koska kaikki paikat oli loppuun myyty.

Toni Leinonen

Arvosana hotellille:

Tasokas,rauhallinen

Vieras    27.11.2013    Eilatin hotellit    Eilat
Yöpymisen ajankohta: Maaliskuu 2010 | Hotelli: Isrotel King Solomon

Kaikilta osin laadukas hotelli. Erittäin hyvä sijainti allas alueella.Näköalat huoneesta,altaan puoli,hienot.2h.huone siisti,laadukas,rauhallinen.Palvelu ystävällistä.Aamiainen erittäin hyvä,illallinen loistava.Hyvä allas alue jossa pyyhkeet ja tarjoilu.Myös varjoisia paikkoja.Kahden viikon kokemuksella:erinomaiset puitteet loman viettoon.Lapset huomioitu todella hyvin.

Arvosana hotellille:

kaksi viikoa eilatissa ja kolme hotellia

Vieras    12.06.2013    Eilatin hotellit    Eilat
Yöpymisen ajankohta: Helmikuu 2011 | Hotelli: Leonardo Privilege Hotel Eilat

minun oli tarkoitus helmikuussa 2011 asua kaksi viikoa hotelli siestassa all inclusella.hotelli oli todella meluisa.israelilaiset eivät kaikki osaa asua hiljaa.se hotelli oli täynnä juutalaisia juopuneita matkaajia.yhtenä yönä heräsin että joku hakkasi naapurin ovea kengällä.meteli oli hirveä.soitin yöllä monesti lomamatkojen päivystäjälle.kaksi yötä kärsittyäni sain huoneen hotelli amerikasta,joka ei maksanut mitään.olinhan jo matkani maksanut.america oli todella hiljainen hotelli mutta huonot puolet paljastuivat hitaasti.israel on maa jka ottaa paljon muita kansallisuuksia vastaan.eilatissa on oma suuri alue mustille.siellä oli myös latinoita.eräs nais siivooja oli latino.josta tuli minulle riesa.jos en avannut hänelle ovea hän rynkytti ovea ja huusi.olin silloin aina suihkussa.sain taas siirron toiseen hotelliin,joka paljastui maan pääliseksi paratiisiksi.aivan ihana ten points.ja oven sai taka lukkoon .olin vapaa hulluista siivoojista.siellä vietin lopun loman.ostin paljon kuolleenmeren kosmetiikkaa.hotelli amerikasta purkki maksoi viisi euroa suomen rahassa jos osti kaksi purkkia.sitä samaa tuotetta myydään karmel verkkokaupassa noin 30 euron hintaan.tuote nimi on helt and beauty,ihan hyvää rasvaa toin 30 purkkia kaikki käytin itse ja säilyivät hyvin.ai niin sen ihanan hotellin nimi oli golden tulip,joka sijaitsee rojal tulipin vieressä.aah kun sais sinne loman jompi kumpi tulip.golden tulip on kyllä myyty toiselle ketjulle,joten ensi kerralla rojal tulip.kannattaa aina muistaa se totuus että ketju hotelli on ainaparempi kuin yksityinen.tulip on ketju,hilton on ketjuhotelli.olen ketjujen kannattaja.

Arvosana hotellille:

Kodikkaasti paikallista tunnelmaa

Vieras    31.12.2012    Eilatin hotellit    Eilat
Yöpymisen ajankohta: Joulukuu 2012 | Hotelli: astral village

Astral Village on yhden tason hotelli kodikkaassa puutarhamaisessa pihastossa. Huoneet ovat hiukan kuluneen oloiset, mutta pihamiljöö pensaineen, kukkineen, palmuineen, puutarhakeinuineen sitäkin kodikkaampi. Pieni ja viihtyisä. Ystävällinen palvelu. Ruoka erinomaista ja sitä on paljon. Kosher-aamiaisella lukematon määrä eri tavoin laitettuja munia, munakkaita, piiraita, leipää, sämpylöitä, erilaisia tahnoja, salaatteja, hedelmiä, jugurtteja, myslejä .....

Illallisella useat lajit lihaa, kanaa, kalaa ..lukemattomia eri salaatteja...kymmenittäin eri jälkiruokavaihtoehtoja leivoksina, jäätelö, hedelmäsalaateja yms.

Äänieristys hiukan heikko, mutta mikäli haluaa kokea olevansa keskellä paikallista kulttuuria, niin varsinkin talviaikaan paikka on paikallisten suosiossa. Saatat saada ilmaiseksi iltaisin autenttista livemusiikkia tms hotellin piha-alueella :)

Hotellin puolestakin on hotellin aulassa aina iltaisin pientä revyy-ohjelmaa.

Allasalue ihan kiva ja mutkaton. Turvallisen oloinen lapsillekkin.

Aivan vieressä kaksi pientä supermarkettia tms., josta voi ostaa pientä ruokaa ja esim päivittäistarvikkeita.

Ihan kiva paikka. Voisi mennä uudestaan.

Jos vierastat suuri hotellikomplekseja, niin tässä vaihtoehto.

Arvosana hotellille:

Fiksu ja asiallinen hotelli

Vieras    14.11.2011    Eilatin hotellit    Eilat
Yöpymisen ajankohta: Marraskuu 2011 | Hotelli: Leonardo Royal Resort Hotel Eilat

Tulimme juuri kahden viikon matkalta Eilatista. Hotellin valitsimme matkatoimiston suositusten perusteella ja hyvä niin. Royal Tulip ylitti odotukset joka suhteessa. Siistit ja ylelliset yleiset tilat, todella tilavat ja viihtyisät huoneet. Puolihoito tarjosi aivan huikeat aamu- ja illallispöydät. Palvelu oli asiallista ja ystävällistä vaikka jotkut (nuoremmat työntekijät eivät oikein englantia hallinneetkaan; mutta kaikista asioista sentään selvittiin.

Allasalue oli todella hyvin hoidettu ja viihtyisä. Rannalle ja rantakadulle matkaa 500-800m. Lentokenttämelu kuului mutta ei haitannut ( eivätpä pahemmin öisin lennelleet;). Kaiken kaikkiaaan Royal Tulip ansaitsee kyllä nuo neljä tähteä.

Arvosana hotellille:

Siisti

Edith    18.09.2011    Eilatin hotellit    Eilat
Yöpymisen ajankohta: Maaliskuu 2011 | Hotelli: Holitel Siesta Eilat - All Inclusive

Hyvää ruokaa, hyvä allasalue, siisti hotellihuone ja saimmepa sattumalta parvekkeellisen huoneen vaikka parveke oli vain pienessä osassa huoneita. Tuo parvekkeen mahdollinen puuttuminen oiskin ollut tosi kurjaa vaikkakin olimme sen esitteestä lukeneet. Henkilökunta suureksi osaksi mukavaa, muutama tympeämpi tapaus joukossa. Sijainti hyvä lähellä keskustaa, rannalle matkaa ehkäpä kilsa, taittui kävellen, bussilla tai taksilla.

Arvosana hotellille:

Oletko vieraillut Eilatissa?

Kerro muille kokemuksistasi!
Pieni hetki, sivua ladataan.