Käytämme sivustolla evästeitä parantaaksemme käyttökokemustasi. Jatkamalla sivustomme käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää...

Eilat

lennot

alk. 552€
Etsi lennot

Eilatin sääennuste

ti 21.3.

Puolipilvistä päivän aikana.
23°C | 13°C
2 m/s

ke 22.3.

Selkeää päivän aikana.
27°C | 17°C
1 m/s

to 23.3.

Pilvistä päivän aikana.
28°C | 17°C
2 m/s

pe 24.3.

Selkeää päivän aikana.
29°C | 17°C
3 m/s

la 25.3.

Sadetta iltapäivällä.
22°C | 15°C
3 m/s

su 26.3.

Selkeää päivän aikana.
23°C | 14°C
2 m/s

Valmismatkoja Eilatiin

Seuraavat matkatoimistot järjestävät Eilatin valmismatkoja:

Koe Eilat

Eilatin hotellit

Booking.com

Matkakohteita Eilatin lähellä

 • Eilat - suomalaisten suosittelemat ravintolat

  Kaikki Eilatissa vierailleet suomalaiset-kirjoittakaa ravintolakokemuksenne Facebook suomalaisten suosittelemat-sivulle. Sivun tarkoitus on koota suomalaisten hyödyksi ne ravintolat ja baarit joissa aidot suomalaiset ovat vierailleet. Kaikki Eilatissa viime aikoina vierailleet-kirjoittakaa kokemuksenne!

  Kohde: Eilat, Israel Kategoria: Eilatin ravintolat ja baarit
  Lisätty: 01.01.20 Lähettäjä: Vieras
 • Erittäin meluisa hitelli

  Hotelli: Isrotel Royal Garden Hotel

  Hotellin sisäpihalla soitetaan elävää musiikkia erittäin suurella äänenvoimakkuudella joka ilta kello 21-23.15, joten jos haluat nukkua lomallasi hyvin, älä valitse tätä hotellia. Päivisin osassa hotellia tehdään rakennustöitä, josta myös tulee melua, jota yritetään peittää allasmusiikilla.

  Kohde: Eilat, Israel Kategoria: Eilatin hotellit
  Lisätty: 05.12.19 Lähettäjä: Vieras
 • Esitetiedot eivät pidä paikkaansa

  Hotelli: Astral Maris Hotel

  Hotellin huoneet kaipaavat päivitystä.Ei vastaa läheskään tähtien mukaista tasoa !Päivä vierähtää tietysti muualla kuin hotellihuoneessa mutta esim.lattiatiloja (varsinkin kylppärissä) ei kannata paljon tutkiskella. Asuin 3. krs ja allasalueen musiikki kuului klo 9-18 joka päivä TODELLA kovaa suoraan huoneeseen, koska kaiuttimet oli suunnattu suoraan kohti. Allasalueella ei ainakaan tänä aikana ollut kuin muutamia henkilöitä, joka sinänsä mukavaa. Aurinkovarjot osin repsottavat ja rikkinäiset, altaan vesi jääkylmää, allasalueen puulattiasta sai tikkuja jalkaan (kengät pelastivat)."Allasvahti" mieshenkilö/t istui omassa tuolissaan varjossa joka päivä puhelintaan näpräten, vähät välitti jos lapset juoksentelivat (kielletty kyltein) tai joku hyppäsi altaaseen (kielletty merkein).Kerran mainitsin asiasta hänelle mutta suhtautui olankohautuksella, jatkoi puhelimensä selaamista. Wifi ei toiminut kuin iltaisin hotellin aulassa jonkin aikaa. Hotellissa paljon Israelilaisia (?) ja muita kait lä...  Lisää...

  Hotellin huoneet kaipaavat päivitystä.Ei vastaa läheskään tähtien mukaista tasoa !Päivä vierähtää tietysti muualla kuin hotellihuoneessa mutta esim.lattiatiloja (varsinkin kylppärissä) ei kannata paljon tutkiskella. Asuin 3. krs ja allasalueen musiikki kuului klo 9-18 joka päivä TODELLA kovaa suoraan huoneeseen, koska kaiuttimet oli suunnattu suoraan kohti. Allasalueella ei ainakaan tänä aikana ollut kuin muutamia henkilöitä, joka sinänsä mukavaa. Aurinkovarjot osin repsottavat ja rikkinäiset, altaan vesi jääkylmää, allasalueen puulattiasta sai tikkuja jalkaan (kengät pelastivat)."Allasvahti" mieshenkilö/t istui omassa tuolissaan varjossa joka päivä puhelintaan näpräten, vähät välitti jos lapset juoksentelivat (kielletty kyltein) tai joku hyppäsi altaaseen (kielletty merkein).Kerran mainitsin asiasta hänelle mutta suhtautui olankohautuksella, jatkoi puhelimensä selaamista. Wifi ei toiminut kuin iltaisin hotellin aulassa jonkin aikaa. Hotellissa paljon Israelilaisia (?) ja muita kait lähimaista sekä venäläisiä, suomalaisia 3 hlöä!! Kovaäänistä porukkaa lapsista vanhuksiin, kukaan ei tervehdi, ryntäilevät, tönivät, eivät väistä. Hotellin aamiainen ja päivällinen buffet pöydistä riittävät mutta saman sisältöiset koko viikon.Joitakin ruokapaikkoja rantabulevardilla ja eteenpänä, Aurinkomatkojen kohdekartta(appiversio) on hyvä opaste liikumiseen ympäristössä.Hotellin henkilökunta tervehti vaihtelevasti, vastaanotto ei koskaan. Pyyhkeet vaihdettiin joka päivä ja huoneet siivottiin suurinpiirtein. Siivoojat ystävällisiä, vastasivat tervehdykseen. Tästä hotellista ainoastaan huono kokemus, en tiedä miten muut hotellit toimivat, alueellahan on niitä monta.Läheinen ranta oli siivoton, kovaääninen ja täynnä. Olin Aurinkomatkojen matkalla yksin. Lähdin hakemaan aurinkoa ja lämpöä ja ne sain! Olisi ollut kiva myös tuntea itsensä tervetulleeksi, valitettavasti niin ei ollut.

  Kohde: Eilat, Israel Kategoria: Eilatin hotellit
  Lisätty: 28.11.19 Lähettäjä: Suomalaiset2
 • Uima-allas

  Hotelli: ISROTEL ROYAL GARDEN ALL SUITE

  Pää uima-allas on remontin alla ja työtä sivusilmällä katsoessa valmistuu käyttöön vasta kun kausi on ohi vaikka luvataan valmistuvaksi maaliskuun alussa. Ei kovin ripeästi edisty mikään työ kun katsoo. Vinkkinä Royal Gardenin asukkaille: Kannattaa kysyä samaan ketjuun kuuluvasta viereisestä Riviera-hotellista. Heillä on rauhallinen ja tyylikäs allas-alue.

  Kohde: Eilat, Israel Kategoria: Eilatin hotellit
  Lisätty: 20.03.19 Lähettäjä: Vieras
 • Erikoinen Eilat

  Suosittelen kohdetta niille, jotka kaipaavat talvikautena aurinkoa ja vähän turisteja. Maaliskuussa päivälämpötilat +30. Muuta positiivista kohteessa ei ole. Löytyy monia parempiakin vaihtoehtoja maailmalta, myös läheltä. Olemme matkustaneet paljon maailmalla avoimin mielin ja kunnioittaneet maan kulttuuria ja ihmisiä mutta Eilat ihmetytti töykeydellä, vetelyydellä, tehottomuudella, epäloogisuudella ja aivan järjettömillä turvatoimilla, joissa ei oikeasti ollut enää mitään järkeä. Huonosti ja typerästi organisoitu varsinkin maasta poistuessa mutta myös päivittäisissä asioissa. Ylipäätään kaikki asiat on tehty hirveän vaikeaksi. Rahanvaihtopisteet joita ei ihan helposti löydä, lähes kielitaidottomat ihmiset, jotka eivät suurinpiirtein halua, että siellä ollaan jne. Palvelun hitaus sekä töykeys ja tähtitieteelliset hinnat tuotteessa kuin tuotteessa. Mikään ei oikein toimi. Jäi aika tylsä kuva koko kohteesta.

  Kohde: Eilat, Israel Kategoria: Eilatin muita vinkkejä
  Lisätty: 20.03.19 Lähettäjä: Vieras

Oletko käynyt Eilatissa?

Vinkkisi saattavat olla korvaamattomia muille matkailijoille. Voit kertoa esimerkiksi lempiravintolastasi, uskomattomasta paikallisesta nähtävyydestä, harrastusmahdollisuuksista tai paikallisista tavoista.

Kirjoita omista kokemuksistasi Eilatissa

Kysy kohteesta muilta käyttäjiltä

merkkiä jäljellä    
* Vaatii rekisteröitymisen.

Oletko menossa Eilatiin?

Ilmoita siitä muille - voit löytää matkaseuraa tai saada vinkkejä matkaasi varten.

Vinsku

Kohde: Eilat
Ajankohta: Maaliskuu 06, 2014 - Maaliskuu 13, 2014

SusKi12

Kohde: Eilat
Ajankohta: Lokakuu 2013
Kommentti: Lokakuussa lähdössä Eilattiin häämatkalle! Innolla odotan, aiemmin en ole käynyt ulkomaanmatkoilla ja vähän jänskättää!

Edith

Kohde: Eilat
Ajankohta: Maaliskuu 24, 2011 - Maaliskuu 31, 2011
Kommentti: Eilat - lämmin, hyvät rannat, kirkkaat vedet, värikkäät kalat ihan näkyvissä, hotelli Siesta - hyvät ruoat all inclusive. Kuollut meri - unohtumaton kokemus, sanoinkuvaamattoman ihana, hyvää kosmetiikkaa, ainutlaatuinen Jerusalem- mielenkiintoinen, ihana

Ruiskukka

Kohde: Eilat
Ajankohta: 2009
Kommentti: Marraskuulla Eilatissa, hotelli oli Golden Tulip Privilege.Siisti hotelli, ystäväl.henkilökunta johtajaa myöten!Miinusta oli kun hotellin allasalueella soi musiikki niin lujaa että se häiritsi ja se soi puoleen yöhön asti joka päivä/ilta. Matkatoimisto oli Lomamatkat.Järjestelyt,oppaat yms.tosi hyvät!

Ruiskukka

Kohde: Eilat
Ajankohta: Joulukuu, 2010
Kommentti: Vietettiin koko joulu Eilatissa, poissa kiireestä ja hässäkästä.Oli hyvä matka 2 vk:a.Hotelli oli Isrotel Yam Suf.Hyvätasoinen, siisti.Partsilta hieno maisema vuoristoon ja Punaiselle merelle.Koralliranta tien toisella puolella.Lämpöä koko ajan +22 - +28.

Oletko vieraillut Eilatissa?

Kerro siitä muille!

Hyödyllistä tietoa Eilatista

Yleistietoja kohteesta 

Valtio: Israel
Etäisyys Helsingistä: 3490 km
Lentoaika-arvio:[1] 4h 30min
Rahayksikkö: uusi sekeli
Valuuttakurssi (1 EUR): 3,93 ILS

Aika[2]

Paikallinen aika:  
Aikavyöhyke (virallinen): GMT +2
Aikavyöhyke (kesäaika): GMT +3
Aikaero Suomeen: 0

Sähköverkko[3]

Pistokkeet: C  H  M  
Jännite ja taajuus: 230 V, 50 Hz

Puhelinnumerot[4]

Suuntanumero: +972
Yleinen hätänumero:
Ambulanssi: 101
Palokunta: 102
Poliisi: 100

Hyödyllisiä linkkejä 

Suositeltavat rokotukset: Israel
Israelin suurlähetystö
Englanninkielinen Wikipedia: Eilat
Suomenkielinen Wikipedia: Eilat
Ulkoministeriön matkustustiedote: Israel
Vaadittavat matka-asiakirjat (IATA): Eilat
Pieni hetki, sivua ladataan.