Matkakokemukset - Aktiviteetit ja harrastukset Eilatissa

Matka Petraan Eilatista.

Vieras    01.04.2014    Eilatin aktiviteetit ja harrastukset    Eilat

Kävimme Eilatissa viime vuonna. Emme ostaneet etukäteen retkiä tai mitään muutakaan aktiviteettejä.

Paikan päältä ostimme matkan petraan ja jerusalemiin koska saimme ne puoleen hintaa mitä olisivat suomessa maksaneet.

Voin lämpimästi suositella Eilattiin menijöille!

Esimerkiksi matka Petraan maksoi vain 140e.

Tarjouksia voi kysellä suoraan osoitteesta

www.mantis-tours.com

youtu.be/fg3tnpFZk94

Ystävällinen asiakaspalvelu!

Retket ja elämykset!

Vieras    08.03.2013    Eilatin aktiviteetit ja harrastukset    Eilat

Kävimme vaimoni kanssa häämatkalla Eilatissa helmikuussa 2013. Loma oli kaikinpuolin onnistunut! Sää oli mitä parhain, kylmin päivä taisi olla +27 ja kuuminpina päivinä päästii auringossa reilusti yli +30. Ehdottomasti suosittelen tätä paikkaa lomankohteeksi.

Emme ottaneet mitään retkiä/aktiviteettejä etukäteen kun kuulimme että paikan päältä saa ostettua halvemmalla. Ostimme retket/elämykset paikallisesta yrityksestä jota voin lämpimästi suositella muillekkin Eilattiin lähtijöille! www.mantis-attractions.com tuolta saa lisätietoa ja retket ja huvitukset voi myös ostaa etukäteen. Asiakaspalvelu erinomaista ja hinta kohdillaan! Pystyy mm. ostamaan matkan Petraan/Jerusalemiin/sukelluksen sekä paljon muita elämyksiä. Suosittelen!

Coral Beach on ykkönen

Vieras    03.12.2012    Eilatin aktiviteetit ja harrastukset    Eilat

Snorklauksen harrastajille Eilat on hieno paikka. Koralliranta (luonnonsuojeluranta) kuhisee erilaisia kaloja. Sinne pääsee helposti bussilla nro 16 Eilatin keskustasta, matkan hinta 5 on shekeliä. Taksi ottaa n. 35 shekeliä samasta matkasta. Korallit ovat pääosin hyväkuntoisia ja houkuttelevat runsaasti erilaisia fisuja puoleensa. Esimerkiksi isoja värikkäitä papukaijakaloja näkee koko ajan, samoin vitsikkäitä pallokaloja ja kultakalaparvia. Rannan sisäänpääsymaksu on n.16 shekeliä. Eilatista pääsee myös suhteellisen helposti Jordanian puolelle snorklailemaan. Rajaa ylitettäessä joutuu maksamaan erilaisia maksuja mennen tullen. Rajalla on rahanvaihtopaikka, josta voi vaihtaa Jordanian Dinareja. Viisumia ei tarvitse olla etukäteen. Jordanian puolella Japanese Garden -niminen ranta on "se" snorklauspaikka. Valitettavasti korallit ovat aika kurjassa kunnossa, mutta kyllä sielläkin kaloja näkee.

Oletko vieraillut Eilatissa?

Kerro muille kokemuksistasi!
Pieni hetki, sivua ladataan.