Matkakokemukset - Ravintolat ja baarit Teneriffalla: Sivu 2

Dona Juanita

Käykääpä Dona Juanitassa syömässä esimerkiksi pippuripihvi. Maksaa 12 euroa + litra Sangriaa (8 euroa). On hinta laatusuhteeltaan 10+. Ja palvelukin pelaa. Ravintola löytyy Palya Azul hotellin lähelta kiinalaisravintolan China Garden vierestä.

Harry's baarissa mahtavat drinkit!

Prinsessa    11.12.2010    Teneriffan ravintolat ja baarit    Teneriffa

Viettettiin yksi ilta aikaa Harry's bubissa, joka sijaitsi keskustan kaksikerroksen ravintola/kauppakompleksin toisessa kerroksessa. Drinkkilista oli pitkä ja selkeä ja valinnanvaraa todellakin oli! Drinkit olivat erinomaisia ja hyvännäköisiä ja -makuisia =) Porukkaa oli paljon ja tunnelma katossa!

KIppis

suomalainen karaokebaari los Americanoksessa, joka tykkää laulaa karaokea suosittelen paikkaa, hyvät laitteet ja levyvalikoima.

Hyvää haukkapalaa matkan varrella

Los Cristianoksen ja Playa de las Americaksen välisellä rantakadulla on kaikkia pieniä hyviä ravintoloita. Yksi niistä oli nimeltään NAUTA jossa kävimme. Hyvät ja edulliset sapuskat. Drinkit ½litran kokosia tuoppeja. Kyllä jaksoi jatkaa sen jälkeen kiertelyä ja kummasti sen yhden (ja ison) drinkin jälkeen mielialatkin nousi pilviin :)

Kippis-baari

Kannattaa käydä katsomassa jos liikkuu lähistöllä. Mukavaa meininkiä, ja löytyy kaiken ikäistä porukkaa. Välillä kuulemma Fredirikit ym. on sielä keikkailemassa.

Ravintola Caldoso

Onko kukaan käynyt Ravintola Caldosossa Puertossa (Punta Brava)

hotelli ruokailu

Hotellin ocean palacen täysihoidon kaikki ruoat olivat erinomaisia

Restaurant Tango

Palasin juuri Americasista. Tykästyin erittäin paljon Restaurant Tangoon. Ruoka oli hyvää, hinnat kohtuu edulliset ja palvelu aivan erinomaista.

Olimme viikon matkalla ja taisimme syödä kyseisessä paikassa kaikkina muina iltoina paitsi yhtenä. Tango sijaitsee Parque Cattleyan/Las Piramides hotellin vieressä, nurkan takana. Aika lailla Columbus hotellia vastapäätä.

The Olive Garden, eteläisen Teneriffan rantabulevardi

Heidi_K    07.12.2008    Teneriffan ravintolat ja baarit    Teneriffa

Pikkuruinen ravintola Los Cristianosin puolella, 7 km pitkän rantabulevardin varrella. The Olive Garden tarjoaa kohtuuhintaista brittityylistä ruokaa, joka on kuumaa, hyvää ja laadukasta. Myös kasvisruokaa saa. Nälkä lähtee ja palvelu on hyvää! Kannattaa antaa tippiä!

Suosikkiravintolat ja muut syömäpaikat

San Telmon alueella oli kadun alla Rustico -niminen ravintola ihan rannassa. Sieltä sai todella hyvää villikani -ruokaa ryppyperunoineen. Kastikkeena oli jokin punaviini tyyppinen yrttikastike, mutta todella hyvää ja muutenkin erittäin maukas ateria.

Toinen paikka lähellä hotelliamme Tenerife Playaa oli kahvila-ravintola, muistaakseni Cafe Poncho tms. rannan kävelykadun varrella San Telmon alueen suuntaan, jossa sai ehdottomasti parhaat pihvit. Oli jokin naudan pihvi talon kastikkeella, mutta todella hyvää. Palvelu oli myös hyvää ja kun tarjoilija kuuli meidän puhuvan, niin kysyi oltiinko Suomesta ja sen jälkeen sanoi muutaman sanan suomea minkä osasi. Käytiin parina muunakin iltana ja aina sitten sanoi jotain sanoja suomeksi mitä osasi eli hyvin muisti, vaikka asiakkaita oli aina paljon. Oli siis suosittu paikka melkein aina oli täyttä. Joka ilta oli myös "elävää musiikkia".

Sitten hyvä pikkupurtava paikka on myös tuon hotellin lähellä. Jos seisoo tuon hotellin edessä, niin katsoo oikealle. Siinä näkyy rannassa sellanen pienehkö paikka vähän ylempänä maantasalta ja terassi rannan puolella. Sieltä sai todella hyvät täytetyt sämpylät ja patongit sekä jäätelöannokset. Tuorepuristettua appelsiinimehuakin sai ja se oli ehdottomasti parasta. =) Siinä oli mukava istuskella ja katsella kun surffaajan yrittivät taiteilla mahtavilla aalloilla (n. 5 m korkeilla).

"Jorma´s bar LaGuagua

Suomalaisten suosima paikka. Paikan pitäjä Jorma on Suomesta. Tosi hyvää ruokaa, ja kohtuu hintaista. Perunamuusikin maistui samalle kuin kotona. Esim. jauhelihapihvi+ muusi maksoi noin. 7 €. Suosittelen paikkaa ja siellä saa myös Suomalaista kahvia.

Ravintola Tuscany

Todella hyvä ravintola vähän syrjäisellä kadulla, mutta kuitenkin aivan Americasin keskustassa. Henkilökunta on osaavaa ja todella mukavia. Juttelevat mielellään turistien kanssa. Ravintolan asiakaskunta on monipuolista. (suomalaisia, ruotsalaisia, brittejä...) Ruokavalikoima on laaja. Sieltä löytyy herkkua joka makuun, myös silmäniloa naiset ! ;> Jälkiruoaksi suosittelen fresas con nata, nam !

Oletko vieraillut Teneriffalla?

Kerro muille kokemuksistasi!
Pieni hetki, sivua ladataan.