Matkakokemukset - Ravintolat ja baarit Playa de las Americasissa

Friends

Friends-ravintola erottuu edukseen. Vistan kainalossa, lähellä rantaa.

Americas on täynnä luksusliikkeitä ja hajuvesikauppoja. Teinipojalle ei oikein löytynyt sopivaa paikkaa, Zarassakin vain naisille. Tykkäsi kyllä Pull&Bear-liikkeen vaatteita, hotelli Pargue Santiago 4:n yhteydessä.

Viikolla 13 alkuviikko pilvistä ja tuulista, alle 20 astetta, loppuviikolla sää parani.

Dona Juanita

Käykääpä Dona Juanitassa syömässä esimerkiksi pippuripihvi. Maksaa 12 euroa + litra Sangriaa (8 euroa). On hinta laatusuhteeltaan 10+. Ja palvelukin pelaa. Ravintola löytyy Palya Azul hotellin lähelta kiinalaisravintolan China Garden vierestä.

Kippis-baari

Kannattaa käydä katsomassa jos liikkuu lähistöllä. Mukavaa meininkiä, ja löytyy kaiken ikäistä porukkaa. Välillä kuulemma Fredirikit ym. on sielä keikkailemassa.

hotelli ruokailu

Hotellin ocean palacen täysihoidon kaikki ruoat olivat erinomaisia

Restaurant Tango

Palasin juuri Americasista. Tykästyin erittäin paljon Restaurant Tangoon. Ruoka oli hyvää, hinnat kohtuu edulliset ja palvelu aivan erinomaista.

Olimme viikon matkalla ja taisimme syödä kyseisessä paikassa kaikkina muina iltoina paitsi yhtenä. Tango sijaitsee Parque Cattleyan/Las Piramides hotellin vieressä, nurkan takana. Aika lailla Columbus hotellia vastapäätä.

Ravintola Tuscany

Todella hyvä ravintola vähän syrjäisellä kadulla, mutta kuitenkin aivan Americasin keskustassa. Henkilökunta on osaavaa ja todella mukavia. Juttelevat mielellään turistien kanssa. Ravintolan asiakaskunta on monipuolista. (suomalaisia, ruotsalaisia, brittejä...) Ruokavalikoima on laaja. Sieltä löytyy herkkua joka makuun, myös silmäniloa naiset ! ;> Jälkiruoaksi suosittelen fresas con nata, nam !

Oletko vieraillut Playa de las Americasissa?

Kerro muille kokemuksistasi!
Pieni hetki, sivua ladataan.