Käytämme sivustolla evästeitä parantaaksemme käyttökokemustasi. Jatkamalla sivustomme käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää...

Matkakokemukset - Ravintolat ja baarit Los Cristianoksessa

reval bar cafe

Suositelen hyvä ruoka ja mukava paikka, edullinen Virolaiset ovat omistajat ja puhuvat suomea.

Tänään Revalin päivän tarjous:28,11,2012

-aamulla korjattu tuoreet katkaravut valkosipulilla!

Maritimo Edif. Butcanero Loc 8, Los Cristianos, ES.

www.facebook.com/#!/pages/Ca...04?fref=ts

Ravintolasuosituksia

Vieras    22.02.2012    Los Cristianoksen ravintolat ja baarit    Los Cristianos

Los Cristianoksessa lomaileville vinkkaan parista hyvästä ruokapaikasta. "Kylästä" löytyy useampi kiinalainen ravintola, joissa oli buffetti hintaan 6,50 (+juomat), ylivoimaisesti paras oli FU LIN, sijainti rantakadulla vastapäätä Neuman koruliikettä. Eli tuohon hintaan sai syödä niin paljon kuin jaksoi, tarjolla riisiä eri tavoin valmistettuna, nuudeleita, broileri- ja possunlihakastikkeita monen monta erilaista, kevätrullia, friteerattua kanaa, keittoja, jälkiruoat jne. Ja niin hyvää. Toinen hyvä ravintola oli poikkikadulla, samaisesta Neuman koruliikkeestä seuraava rakennus ylöpäin, LINARES. Pöytiä sekä sisällä että ulkona. Broilerinfilee pippurikastikkeella oli taivaallisen hyvää!! Tarjoiltiin ihanien uunissa paistettujen perunaviipaleiden (tervetullut vaihtelu jokapaikassa tulevien ranskalaisten jälkeen) ja kasvisten kera. Paikan sisäänheittäjä on ihan vertaansa vailla. Kannattaa valita pöytä niin, että saa seurattua hänen työskentelyään, siinä on mies oikeassa ammatissa :)

Hyvää haukkapalaa matkan varrella

Los Cristianoksen ja Playa de las Americaksen välisellä rantakadulla on kaikkia pieniä hyviä ravintoloita. Yksi niistä oli nimeltään NAUTA jossa kävimme. Hyvät ja edulliset sapuskat. Drinkit ½litran kokosia tuoppeja. Kyllä jaksoi jatkaa sen jälkeen kiertelyä ja kummasti sen yhden (ja ison) drinkin jälkeen mielialatkin nousi pilviin :)

Oletko vieraillut Los Cristianoksessa?

Kerro muille kokemuksistasi!
Pieni hetki, sivua ladataan.