Matkakokemukset - Ravintolat ja baarit Teneriffalla

Las Tejas Verdes

Vieras    13.01.2018    Puerto de la Cruzin ravintolat ja baarit    Puerto de la Cruz

Las Tejas Verdes on hyvä musiikkipaikka. Myös saman kävelykadun päässä olevassa Bar-Cafe Marboressa on paikallista elävää musaa, kuten myös lähellä Las Tejas Verdesiä olevassa bodega Aradossa.

Colala

Vieras    09.09.2017    Fanaben ravintolat ja baarit    Fanabe

Suosittelen poikkeamaan ravintola Colalassa lähellä playa torviscaa. Todella hyvää ruokaa edulliseen hintaan ja aivan mahtava henkilökunta. Monia ravintoloita teneriffalla kokeilleena, voin sanoa, että Colala on heittämällä paras!

Costa Adeje

sal-ki    10.02.2016    Teneriffan ravintolat ja baarit    Teneriffa

Mukava Teneriffan reissu takana. Kelit suosi koko viikon, aurinkoista ja lämmintä +22-25. Asuimme Costa Adejessa, *****Dream Gran Tacande hotellissa.(Apollomatkat) Hotelli oli erinomaisella paikalla, kauppoihin ja ravintoloihin lyhyt matka, samoin rantaan. Rauhallinen sijainti, upea allasalue baareineen. Hotellin buffet-ravintolassa aivan uskomattoman hyvää ruokaa. Parina viimeisenä iltana meidän suosikkimme japanilainen keittiö loisti upeudellaan. Jos ei sushi tai aasialaisittain wokatut ja paistetut ruoat kiinnostaneet, tarjolla oli mahtava salaattibuffet, lämpimät ruoat suoraan kokin valmistamana, herkullinen jälkiruokabuffet. Samoin aamiaisbuffet oli loistava.

Jos ei omalla rannalla löytynyt sopivaa ruokapaikkaa, aivan kävelymatkan päässä las Americasiin päin kävellessä oli tarjontaa joka lähtöön. Tässä muutamia ehdotuksia: lounaaksi söimme parikin kertaa grillattuja simpukoita El Gran Sol -ravintolassa, Playa de Fanabella, ihan kävelypromenadin vierellä. Suosittelen! Tony Roma\'sissa söimme illalla ribsejä ja pihviä, hyvää oli sekin. Pari kolme kertaa otimme taksin Los Cristianokseen, Tsuki sushi bar oli kohtalainen, ei kuitenkaan loistava. Tapaksia söimme La Costa ravintolassa, San Telmo Los Cristianos, hieman petyimme kyllä tapaksiin, harmi kyllä. Puitteet olivat loistavat, palvelu myös, mutta ruoka ei ihan osunut nappiin.

Yritimme myös päästä syömään kuuluisaan Oliver\' siin (Oliver\'s with a twist, Calle Hermano Pedro de Bethencourt), mutta ei edes kahdelle hengelle ollut tilaa ilman varausta. Olin kyllä kuullut, että jotkut varaavat pöydän puoli vuottakin aikaisemmin...jatkoimme sitten taksilla oppaan suosittelemaan Nordic Kitcheniin. Emme toki syöneet lihapullia ja muussia, mutta ihan tavallista ruokaa kuitenkin. Lehtipihvi oli todella hyvin paistettu ja isännän tilaama meriantura loistava valinta. Palvelua sai omalla kielellä, joskin pärjäämme kyllä englannin kielelläkin.

Kävelimme loman aikana paljon, promenadi kulki pitkin rantaa. Yhtenä päivänä tallustimme hotelliltamme Hard Rock cafeeseen, iltapäivän kuumuudessa meinasi usko loppua, mutta perille pääsimme. Yllätys yllätys, suomalainen tyttö sielläkin baaritiskillä. Oli mukava rupatella hänen kanssaan ja nauttia kylmästä Cin&Tonicista.

Kahtena päivänä meillä oli auto vuokralla. Ajelimme saaren ympäri ja lounastimme matkan varrella pikkukylässä. Edullista ja hyvää. Toisena päivänä kävimme Mascan pikkukylässä ihailemassa serpentiinitietä ja aivan uskomattomia maisemia, suosittelen! Samoin poikkesimme toki Teiden juurella, mutta emme ruvenneet jonottamaan pääsyä vaunuun, joka vei ylös. Sen verran oli muitakin turisteja liikkeellä. Mutta jo maiseman takia kannattaa sinne lähteä katsomaan. Jos muuten haluaa lähteä siellä vaeltamaan, pitää etukäteen hankkia lupa.

Lomamme onnistui hyvin, enkä pidä lainkaan mahdottomana, etteikö mentäisi joskus takaisin, samaan hotelliinkin jopa. Ei kuulunut discon melu, ei häirinnyt liikenne tai roska-astioiden tyhjennysmelu. Huoneiden äänieristys oli hyvä ja sängyt hyvät. Huone oli tosi tilava, iso parveke mukavilla korituoleilla. Illalla oli kiva istuskella lasillisella hotellin aulabaarissa ennen nukkumaan menoa.

Tarinaa kirjoitti: +50 matkailijat

Suomalaisomisteinen Pipo Café

Suomalaisomisteinen Pipo Café löytyy Teneriffalta läheltä rantaa, Playa de las Américaksesta Costa Adejeen päin. Ravintola on sekä suomalaisten ja skandinaavien että paikallisten asukkaiden suosiossa. Pipo Café tarjoilee erilaisia kahveja, coctaileja, drinkkejä ja herkullisia tapaksia. Myös paikan hampurilaisia on kehuttu, mutta niitä emme ehtineet testaamaan.

Muutama kuva Pipo Cafésta löytyy blogistani osoitteesta: titityyppi.blogspot.fi/2015/...falla.html

Friends

Friends-ravintola erottuu edukseen. Vistan kainalossa, lähellä rantaa.

Americas on täynnä luksusliikkeitä ja hajuvesikauppoja. Teinipojalle ei oikein löytynyt sopivaa paikkaa, Zarassakin vain naisille. Tykkäsi kyllä Pull&Bear-liikkeen vaatteita, hotelli Pargue Santiago 4:n yhteydessä.

Viikolla 13 alkuviikko pilvistä ja tuulista, alle 20 astetta, loppuviikolla sää parani.

Rancho Grande

Mahtava ravintola upealla paikalla, hyvät maisemat ja maistuvaa ruokaa. Olen syönyt reissuillani useissa eri ravintoloissa mutta tämä on jäänyt tuoreesti muistiin. Suosittelen!

Erikoisruokavalion omaavat ihmiset!!

scilla68    21.02.2013    Teneriffan ravintolat ja baarit    Teneriffa

Cafe bar & grill Alejandra

Cichasna 2 - Residencia Costa Sol - Local 3

Costa del Silencio,

Arona - Tenerife

Englantilainen pariskunta pitää paikka ja rouva kokkaa aivan tajuttoman hyvää ruokaa.

Minulla on itselläni ruokalistat tehty, mitä en voi syödä ja mitä voin syödä.

Ensimmäisellä kertaa annoimme listan hänelle ja hän tutki sitä hyvin intensiivisesti ja hetken kuluttua

virkkasi että hän ottaa haasteen vastaan. =)

Sovimmekin aina millä kellon lyömällä tulemme syömään ja me vain istuimme ruokapöytään

ja ruoka tuli samoin tein.

Aivan mahtavaa palvelua koko rahan edestä!!

Suosittelen!

Ravintoloiden aukioloajat

Vieras    13.12.2012    Puerto de la Cruzin ravintolat ja baarit    Puerto de la Cruz

Moi

Olen lähdössä joulun alla kahdeksi viikoksi ja haluaisin tietää että onko joulu - ja uudenvuoden aattona ravintolat auki siis Puerto de La Cruzissa

Kiitos

reval bar cafe

Suositelen hyvä ruoka ja mukava paikka, edullinen Virolaiset ovat omistajat ja puhuvat suomea.

Tänään Revalin päivän tarjous:28,11,2012

-aamulla korjattu tuoreet katkaravut valkosipulilla!

Maritimo Edif. Butcanero Loc 8, Los Cristianos, ES.

www.facebook.com/#!/pages/Ca...04?fref=ts

Ravintolasuosituksia

Vieras    22.02.2012    Los Cristianoksen ravintolat ja baarit    Los Cristianos

Los Cristianoksessa lomaileville vinkkaan parista hyvästä ruokapaikasta. "Kylästä" löytyy useampi kiinalainen ravintola, joissa oli buffetti hintaan 6,50 (+juomat), ylivoimaisesti paras oli FU LIN, sijainti rantakadulla vastapäätä Neuman koruliikettä. Eli tuohon hintaan sai syödä niin paljon kuin jaksoi, tarjolla riisiä eri tavoin valmistettuna, nuudeleita, broileri- ja possunlihakastikkeita monen monta erilaista, kevätrullia, friteerattua kanaa, keittoja, jälkiruoat jne. Ja niin hyvää. Toinen hyvä ravintola oli poikkikadulla, samaisesta Neuman koruliikkeestä seuraava rakennus ylöpäin, LINARES. Pöytiä sekä sisällä että ulkona. Broilerinfilee pippurikastikkeella oli taivaallisen hyvää!! Tarjoiltiin ihanien uunissa paistettujen perunaviipaleiden (tervetullut vaihtelu jokapaikassa tulevien ranskalaisten jälkeen) ja kasvisten kera. Paikan sisäänheittäjä on ihan vertaansa vailla. Kannattaa valita pöytä niin, että saa seurattua hänen työskentelyään, siinä on mies oikeassa ammatissa :)

Erinomainen ruoka omassa hotellissa.

Hotelli Bambin yhteydessä on erinomaisen ruoan ja palvelun tarjoava ravintola. Kaksi viikkoa olimme Puertossa ja viimeisenä iltanamme päätämme syödä sitten Bambissa. Ehdottomasti reissumme paras ruoka, (ulkona syödyistä) kauniimmin esille laitettu ja paras palvelu, eikä sisään heittäjiä. Voin suositella!

Ilta Espanjalaisen musiikin parissa

Vieras    23.11.2011    Puerto de la Cruzin ravintolat ja baarit    Puerto de la Cruz

Las Tejas Verdes Calle Puerto Viejolla on joka ilta klo 20.30 alkaen oivallinen paikka kuunnella espanjanlaista live musiikkia. Pari sataa metriä Plaza Charcolta. Ehdottomasti jokaisen Puerton kävijän kannattaa käydä. On jo yli 15 vuoden kokenus.

Laadukas, edullinen kiinalainen ravintola

Vieras    08.11.2011    Puerto de la Cruzin ravintolat ja baarit    Puerto de la Cruz

Taisi olla nimeltään Restaurante Chino (?) Sijaitsee hieman keskustan yläpuolella, löytää hyvin kun kävelee hotelli Parque Vacacional Edenistä keskustaan. Todella miellyttävä ja ystävällinen henkilökunta, laadukas, herkullinen ja todella edullinen ruoka, aina tilaa syödä rauhassa. Ihmisiä ei jostain syystä silloin kun me söimme ollut paljoa yhtään, muutama pariskunta, jos edes sitä. Jäin oikeasti koukkuun heidän ruokaansa, se oli todella hyvää eikä hintaa ollut kuin 4-9e per annos. Tosi hyvä paikka, suosittelen!

Ravintola Mamma Rosa

reeta89    19.04.2011    Teneriffan ravintolat ja baarit    Teneriffa

Todella hyvä ravintola Playa de las Americaksessa. Sieltä saa monipuolista ja erittäin herkullista ruokaa. Henkilökunta on todella ystävällistä ja osaavat he hieman suomeakin. Hintataso on hieman korkeampi kuin Teneriffalla yleensä, mutta edullisempaa kuin suomessa.

Kannattaa ehdottomasti käydä!

Perulainen ravintola

Linja-autoaseman vastapäätä (meren puolella) on loistava Perulainen ravintola nimeltään Peruana.Ravintola on katutason alapuolella ja ikkunoista voit katsella kadun vilinää.Palvelu ystävällistä ja ruoka monipuolista.Hinta laatusuhde erinomainen. Laskun saat lopuksi aarrearkussa ja naisväki saa lähteissään mukaansa ruusut...Kävin tässä kodikkaassa paikassa ensimmäisen kerran vuonna 1984 ja oletan sen vieläkin olevan siellä.Hyviä ruokahetkiä kaikille!

Oletko vieraillut Teneriffalla?

Kerro muille kokemuksistasi!
Pieni hetki, sivua ladataan.