Käytämme sivustolla evästeitä parantaaksemme käyttökokemustasi. Jatkamalla sivustomme käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää...

Matkakokemukset - Hotelleja Tallinnassa: Sivu 4

Ihan jees

ViidakonMursu    18.08.2013    Tallinnan hotellit    Tallinna
Yöpymisen ajankohta: Heinäkuu 2012 | Hotelli: Braavo Spa Hotel

Ihan ok hotelli, perussiisti ja kyllä sitä piti pari yötä tukikohtana. Aamupala oli asiallinen, sellainen perus pienen hotellin aamiainen.

Hotellin sijainti ehkä hieman hämää, se on Kalev Span takana ja on vain jonkun parkkipaikan ympärillä. Edullinen oli ainakin meille ja siksi oikeastaan tämä kyseinen hotelli tuli varattua.

Respassa henkilökunta puhui venäjää tai englantia, mikä nyt ei tietenkään haittaa.

Kyseisen hotellin valitsin siksi koska se sijaitsee ihan vanhan kaupungin kupeessa ja siitä oli itseasiassa lyhyt matka kaikkialle.

Suosittelen jos muutamaksi yöksi Tallinnaan matkalla ja "budjetti" reissulle lähdössä :)

Arvosana hotellille:

Palohälytyksen olematon jälkihoito

Vieras    31.07.2013    Tallinnan hotellit    Tallinna
Yöpymisen ajankohta: Kesäkuu 2013 | Hotelli: Original Sokos Hotel Viru

Viru Hotellin palohälytys

Kesäkuussa 2013 olimme Viron matkalla. Yöllä kahden maissa Virussa tuli palohälytys ja sen jälkeen epäselvää huonolaatuista kuulutusta vain viroksi......SIIS EI ENGLANNIKSI EIKÄ SUOMEKSI. Respa ei vastannut puhelinsoittoihimme, varattu. No, ajattelimme että täytyy seurata tilannetta, kurkimme myös käytävään, siellä avautui koko ajan huoneiden ovia ja ihmiset katsoivat epätietoisina toisiaa. Lapset olivat heränneet. Luultavasti virhehälytys, mutta mistä me sen voisimme tietää? Hälytys tuli uudelleen, no nyt tuli liikettä ihmisiin, kaikki alkoivat kulkea reippaassti porrraskäytävään (hissejä ei saa käyttää tulipalon yhteydessä). Vanhuksilla ja lapsilla oli vaikeuksia, muista kerroksista tuli lisää väkeä portaikkoon. Kerroksemme oli numero 18 joten kaikki tiesivät, että ei saa hidastella, eikä tuhlata aikaa, olemme niin korkealla. Oma henkihän on kyseessä.

Portaita oli loputtomiin. Hotellin henkilökunnasta ei näkynyt ketään, olisin olettanut, että tänne porrraskäytävään tai jopa jo kerroksiin olis tullut henkilökuntaa vastaa. Ei ketään. Tulimme vihdoin alas jollekin pimeälle huoltopihalle. ei henkilökuntaa. Portti oli lukittu ja vaikeasti löydettävissä, vihdoin löytyi. Tulimme koko porukka kadulle. meitä oli paljon. Ei henkilökuntaa ei ollut missään tai vartiointiliikkeen tms henkilökuntaa....

Hotellin respassa oli valtava tungos. Kaikki ihmettelivät tilannetta. KUKAAN EI PUHUNUT MEILLE, KUKAAN EI OTTANUT TILANNETTA HOITOONSA. Respassa nuori nainen puhui vaivautuneena puhelimeen, mutta ei hoitanut tilannetta mitenkään. Jossain vaiheessa hän sai sanotuksi lähellä olleelle, että hälytys oli aiheeton.

EIKÖ TÄSTÄ OLISI VOINUT KUULUTTAA KAIKILLE !!!! Mitään hyvitystä tai pahoittelua emme saaneet hotellilta tästä öisestä sekasotkusta. Ennen tätä tapahtumaa minulla oli hyvin korkeat käsitykset Sokos-hotelleista. Ei ole enää. Mitä jos Sokos Hotellit kouluttaisi henkilökuntaansa noin ensin, toimimaan oikein erilaisissa tilanteissa...?

Ei olisi liikaa vaadittu. Missä on asiakasnäkökulma?

Arvosana hotellille:

kiva pieni hotelli

Vieras    22.05.2013    Tallinnan hotellit    Tallinna
Yöpymisen ajankohta: Toukokuu 2013 | Hotelli: Hotel Bern by TallinnHotels

Hotelli on todella hyvällä paikalla, lähellä keskustaa mutta silti täysin omassa rauhassa. Ravintoloita, kampaamoita, kauneushoitoloita, ruokakauppa, suutari, apteekki yms, kaikki löytyy nurkan takaa. Hotelli on melko pieni, mutta mukava ja todella siisti. Henkilökunta on ystävällistä ja auttaa aina tarvittaessa. Aamupalavalikoima on runsas ja maukas. Mihinkään negatiiviseen en muutaman päivän lomallani törmännyt.

Arvosana hotellille:

Tallink Express

Sinisara    03.03.2013    Tallinnan hotellit    Tallinna
Yöpymisen ajankohta: Helmikuu 2013 | Hotelli: Tallink Express Hotel

Edullinen perushotelli, hintalaatusuhde hyvä. Sijaitsee Sadamarketin takana, siis aivan Vikingin terminaalin lähellä, mutta Virukeskukseen hieman kävelymatkaa.Myös Tallinkin D-terminaalista on jkv kävelymatkaa.

Hyvä valinta, jos aikoo shoppailla Sadamarketissa ja Merekeskuksessa, mutta itse pidän kyllä parhaana paikkana Viru/Tallink city-aluetta.

Hotelli oli keskellä viikkoa hyvin rauhallinen, ei siis meteliä. Koska kuitenkin on halpa hotelli, niin voisin arvella, että joskus voi olla örvellysporukkaakin.

Aamupala oli hyvä, vain jogurttia kaipasin ja tuoremehu oli onnettoman laihaa.

Langaton netti toimi hyvin huoneessa ja ala-aulassa oli nettikone käytettävissä.

Arvosana hotellille:

Harhaan johtamista

Vieras    24.02.2013    Tallinnan hotellit    Tallinna
Yöpymisen ajankohta: Tammikuu 2013 | Hotelli: Town Hall Square Apartments & Hostel

Hienojen kuvien ja esittelyjen perusteella saadaan asiakas varaamaan huone, mutta huoneisto jonka saat, onkin aivan erilainen. Varausvahvistuksessa toki lukee varatun huoneiston nimi,mutta muut tiedot huoneiden lkm ym on muutettu. Näihin muutettuihin tietoihin sitten palvelun tarjoa vetoaa reklamaation hetkellä. Jos et ole tarkkana varausvahvistuksen saatuasi, tulet todella huijatuksi.

Hyväuskoinen suomalainen

Arvosana hotellille:

huijausta

Vieras    24.02.2013    Tallinnan hotellit    Tallinna
Yöpymisen ajankohta: Helmikuu 2013 | Hotelli: Town Hall Square Apartments & Hostel

Varasimme huoneiston nettikuvien perusteella ja saimme jotain aivan muuta kuin, mitä kuvat lupasivat. Olimme varanneet usean huoneen saunallisen huoneiston, mutta jouduimmekin kahden huoneen "luukkuun". Huoneistossa oli likaiset lattiat (vaikka mennessämme siellä oli "siivooja")ja kissanpissa haisi sisälle. En voi suositella.

Arvosana hotellille:

Selvää huijausta

Vieras    22.02.2013    Tallinnan hotellit    Tallinna
Yöpymisen ajankohta: Helmikuu 2013 | Hotelli: Town Hall Square Apartments & Hostel

Netissä hienot kuvat mutta todellisuus aivan muuta. Ahdas huone johon tungettu monta sänkyä, epäsiisti kissanpissan hajuinen rappukäytävä ja vanhanaikainen sisustus.

Arvosana hotellille:

Majoitus ei vastannut esitteen kuvia

Vieras    22.02.2013    Tallinnan hotellit    Tallinna
Yöpymisen ajankohta: Helmikuu 2013 | Hotelli: Town Hall Square Apartments & Hostel

Varasimme huoneiston netin kautta kuvien, huonelukumäärän ja makuupaikkojen perusteella. Saimme kuitenkin aivan eri huoneiston kuin sivustolla oli esitelty. Saamamme huoneisto ei vastannut ollenkaan esittelyä ja vuodepaikkojakin oli liian vähän. Meni reissu pilalle ja reklamaatiot eivät auttaneet.

Arvosana hotellille:

Hyvä perushotelli

Vieras    13.02.2013    Tallinnan hotellit    Tallinna
Yöpymisen ajankohta: Elokuu 2012 | Hotelli: Tallink Express Hotel

Henkilökunta oli ystävällistä. Hotelli on melko keskeisellä sijainnilla, satamasta pienen kävelymatkan päässä ja keskustaankin kävelymatka. Aamupala oli kohtalainen; leipiä, päällysteitä, munakasta, pekonia, nakkeja, puuroa, mysliä, muroja, leivonnaisia jne..

Sängyt mukavat, suihkut hyvät.

Arvosana hotellille:

Virkistävän erilainen, historiaa huokuva hotelli keskellä vanhaa kaupunkia

Vieras    05.09.2012    Tallinnan hotellit    Tallinna
Yöpymisen ajankohta: Heinäkuu 2012 | Hotelli: St. Olav Hotel

Loma Tallinnassa sai aivan uuden vivahteen, kun valitsimme hotelliksemme ST Olavin vanhan kaupungin sydämessä. Miljöö teki vaikutuksen. Kokeileppa vaihteeksi!

Arvosana hotellille:

Nordiciin ja takaisin

Vieras    25.08.2012    Tallinnan hotellit    Tallinna
Yöpymisen ajankohta: Kesäkuu 2012 | Hotelli: Nordic Hotel Forum

Yövyimme kesäkuussa Nordic Hotel Forumissa.

Alussa sattui pieni kömmähdys; saimme huoneen, jossa sisällä oli jo pariskunta.. Suljimme oven ja palasimme respaan kertomaan uutisia. Pojat olivat hieman noloina ja uusi huone järjestyi samasta kerroksesta kuin edellinen. Huone oli tyylikäs, siisti yms. Loppumatka sujui moitteettomasti herkullista aamiaista myöten. Hinta-laatusuhde on vähintäänkin kohdallaan sijainnista puhumattakaan.

Tavataan taas huomenna samassa hotellissa pienellä Tallinnanbreikillä!

Arvosana hotellille:

En suosittele

Vieras    04.07.2012    Tallinnan hotellit    Tallinna
Yöpymisen ajankohta: Kesäkuu 2012 | Hotelli: Europe Hostel

Epämiellyttävällä alueella, kuvauksesta poikkeava. Huone oli huonosti siivottu, pölyä oli paljon. Huoneessa oli kokolattiamatto, joka oli todella likainen. Sisäilma oli tunkkainen. Langaton nettiyhteys ei toimi, henkilökunta puhuu vain venäjää. Meluisa, liikennettä vieressä 24/7.

Arvosana hotellille:

Nuhjuisen tunnelmallinen hotelli

Vieras    18.06.2012    Tallinnan hotellit    Tallinna
Yöpymisen ajankohta: Kesäkuu 2012 | Hotelli: St. Olav Hotel

Olimme mieheni kanssa yhden yön yli Tallinnassa. Hotellin sijainti vanhassa kaupungissa oli meille mieluinen. Hyvää olivat myös hotellin kohtuullinen hinta, mukava vuode ja yleinen huoneen taso, sisustus ja siisteys. Sen sijaan emme tulleet ajatelleeksi, kuinka kuuma pikkuruinen kattohuone (neljännessä kerroksessa sivuttaisella kattoikkunalla) kesäkuussa voi olla. Ulkona oli reilu 20 astetta, mutta huoneessa tullessamme yli 30. Ikkuna oli koko päivän auki, mutta yölläkin oli hieman tuskaisen kuuma. Olisimme saaneet vaihtaa huonetta ensimmäiseen kerrokseen huoneeseen, jossa oli erilliset sängyt... Varsin romanttinen lemmenloma :)

Kattoikkunaa ei saanut verhoilla pimeäksi eli huone oli erittäin valoisa koko yön. Hauskat, erittäin sokkeloiset rappuset yläkerrosten huoneisiin jäivät mieleen. Liikuntarajoitteisille tätä hotellia ei missään nimessä voi suositella, hissiä ei ole. Aamiainen oli ok, sellainen puuroa, jogurttia, leipää, juustoa ja kurkkua tyylinen tavallinen kotiaamiainen.

Menisin toistekin, mutta en kuumimpaan aikaan.

Arvosana hotellille:

Tunnelmallinen hotelli

Vieras    11.04.2012    Tallinnan hotellit    Tallinna
Yöpymisen ajankohta: Toukokuu 2011 | Hotelli: Hotel Euroopa

Hotelli on siisti, hyvillä etäisyyksillä, olen suositellut monille ja ovat olleet myös tyytyväisiä. Nyt menen jälleen kyseiseen hotelliin, odotan rentouttavaa viikonloppua.

Arvosana hotellille:

Moni hotelli päältä kaunis ...

Vieras    12.03.2012    Tallinnan hotellit    Tallinna
Yöpymisen ajankohta: Maaliskuu 2012 | Hotelli: St. Olav Hotel

Hankimme 150 €:n arvoiseksi merkityn voucherin Citydealin kautta. Sillä sai pienen economy -huoneen piharakennuksesta. Huoneessa oli erittäin huono äänieristys (naapurihuoneidenkin lattinan narinat kuuluivat, normaalista puheesta puhumattakaan) ja huoneessa leijui kuvottava viemärin haju. Muuten huone oli siisti. Kuitenkin kokonaisuutena such a bed experience, never again!

Arvosana hotellille:

Oletko vieraillut Tallinnassa?

Kerro muille kokemuksistasi!
Pieni hetki, sivua ladataan.