Käytämme sivustolla evästeitä parantaaksemme käyttökokemustasi. Jatkamalla sivustomme käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää...

Matkakokemukset - Hotelleja Tallinnassa: Sivu 2

hotellihirvitys

Vieras    07.08.2016    Tallinnan hotellit    Tallinna
Yöpymisen ajankohta: Elokuu 2016 | Hotelli: L'Ermitage Hotel

Eipä ole koskaan tullut eteen näin huonoa hotellia, mistähän nuo 4 tähteä ovat tulleet . Ensin tv oli rikki ja huoneen vaihto, koska halusimme nähdä olympialaisia. Sitten illalliselle hotellin ravintolaan, ruoka oli hyvää, muuta jälkiruoaksi tilaamiamme Irish coffeita emme saanet koska wichky loppu, tämä tullaan ilmoittamaan n. 30 min. kuluttua. No se ilta siinä, seuraavana iltana menemme aulabaariin ja tilaamme gin tonicit, meille tuodaan lonkerot vaikka tiskillä on mainos juuri ko. drinkistä. Seuraavana päivänä päätämme syödä hotellin mainostaman lehtipihvilounaan, jota ei sitten kuitenkaan ollut saatavilla. Ravintolaan tuli myös oheisen mainoksen houkuttelemana 8 henkinen suomalaisryhmä, joista 6 sai ruoan ja 2:lle muulle ilmoitettiin, että ruoka on loppu, tilatkaa listalta. Vielä se, että henkilökunta oli aivan avutonta, eivät osanneet sanoa mihinkään mitään, ottivat sentään vaatimuksestani lounastarjousmainoksen pois seinältä. Enpä ole lukuisilla ulkomaanmatkoillani moiseen hotelliin vielä törmännyt.

Arvosana hotellille:

Three Crowns Residents, huijausta?

Matti60    18.07.2016    Tallinnan hotellit    Tallinna
Yöpymisen ajankohta: Heinäkuu 2016 | Hotelli:

Etenkin "perhelomalaiset" varokaa kyseistä hotellia. Kaksi yötä oli hinnoiteltu 120 euroa, mutta tulivat maksamaan 255 euroa, eli Hiltonin hinta pelkästä roskasta.

Varasimme varausautomaatin mukaisesti 2 aik ja 1 lapsi huoneen. Hotelli ei kuitenkaan tunne sellaista varaustyyppiä. Huoneeseen ei mahtunut lisäsänkyä, joten piti ottaa yksi ylimääräinen huone lisähintaan +60 euroa.Pienemmän huoneen leveys oli 180cm, isompi hieman leveämpi. Seuraavana päivänä oli kaupungilta palatessamme isompi huone tyhjennetty tavaroistamme ja siivottu, mutta avain silti toimi lukkoon ja yllätys yllätys, kassalokerosta, joka oli irtonainen, löytyi onneksi passimme ja rahamme sekä matkalippumme. Huone oli buukattu jo uudelleen, ja uudet asiakkaat joutuivat siirtymään toiseen huoneeseen, jota he kuuluvasti myös haukkuivat seuraavana päivänä. Piti siis taas maksaa +75 euroa, jotta saimme käyttää jo kertaalleen maksettua huonetta vielä yhden yön. Ison huoneen kylppäriin tuli vain kylmä vesi ja huoneet olivat ahtauden lisäksi tunkkaisia ja kuumia. Henkilökunnan käytös oli asiakkaita kohtaan halveeraavaa ja tuli mieleen venäläinen mafiarahastus. Emme olleet ainoita, joille oli käynyt samalla tavalla. (ps. hotelli olisi järjestänyt ns. perhehuoneen saman ketjun toisesta hotellista, ja siellä huone sijaitsi yökerhon päällä, kerho on auki klo 05 saakka, eli huh huijaa...

Mitä opimme, kannattaa muidenkin kokemustemme perusteella Virossa valita hotelli, joiden omistussuhteessa ei ole mukana itänaapurin kansalaisia.

Arvosana hotellille:

Perussiisti

Vieras    15.03.2016    Tallinnan hotellit    Tallinna
Yöpymisen ajankohta: Elokuu 2015 | Hotelli: Hotell Metropol

Perushotelli.

Ei mitään luksusta, mutta siistiä oli, mikä meistä on tärkeintä.

Mitään meteliä ei kuulunut mistään.

Palvelu asiallisen ystävällistä, siis ei mitään ylitsevuotavan innokasta, mutta ihan ok. Ilmainen parkkipaikka. Ainoa miinus meistä on aamupala. Kaiken kaikkiaan hinta-laatusuhde kohdillaan.

Arvosana hotellille:

Älkää vaivautuko, eikä ollut vitsi

Vieras    16.11.2015    Tallinnan hotellit    Tallinna
Yöpymisen ajankohta: Marraskuu 2015 | Hotelli: L'Ermitage Hotel

Varasimme isänpäivän kunniaksi huoneen jossa esitteen mukaan olisi kylpyamme, huoneita tupakoiville ja muutenkin hieman ylellisempi kuin satamahotellit, saimme huoneen jossa pinnasängyn (erikseen maksettava) tilalla huoneen oma nojatuoli toimi vuoteena, kylpyammeesta ei ollut tietoakaan saatika tiloista tupakoiville. Valitimme asiasta mutta koska tulimme 5 aikaan illalla niin ei johtaja ollut paikalla, hän olisi tavattavissa aamulla jolloin saimme korvaukseksi sviitin ylimmästä kerroksesta, 2 pientä ikkunaa josta näkyy vain ilmastointiputkien labyrintti. Ammeen saimme mutta kävelykepeillä 6 kerrokseta tupakalle oli jo aika saavutus, aamiainen pienessä täyteen ahdetussa tilassa jossa ei voinut välttyä ohikävelevien tönimiseltä, tilasimme päivän ruuan huoneeseen joka oli sanoinkuvaamatonta roskaa, possua 200gr josta 190gr rasvaa ja läskiä, lyhyesti. Ottakaa hotelli sataman läheisyydestä, samat aamiaiset ja huoneet isompia ja mukavampia. antaisin tälle hotellille 2 tähteä koska muuten polttaisin koko murjun. Kiitos...

Arvosana hotellille:

Lähellä satamaa oleva hotelli

Vieras    18.09.2015    Tallinnan hotellit    Tallinna
Yöpymisen ajankohta: Syyskuu 2015 | Hotelli: Hotel Euroopa

Mies henkilökunta ystävällistä,mutta aamiaisella työskennelleet nuoret naiset todella töykeitä.Aamiainen ei muutenkaan parhaasta päästä,vaikka netti kovasti kehuukin. Ruisleipää jäin kaipaamaan ja esim.keksejä ei lainkaan tarjolla. Suosittelen City hotellin aamiaista!!

Arvosana hotellille:

Tallink city hotel

ViidakonMursu    07.09.2015    Tallinnan hotellit    Tallinna
Yöpymisen ajankohta: Syyskuu 2015 | Hotelli: Tallink city hotel

Hotelli sijaitsee hyvällä paikalla Viru hotellin vieressä, lähellä vanhaa kaupunkia ja Rottermannia.

Meillä oli junior sviitti, joka oli tilava ja siisti. Huoneen sohvasta sai lisäpedin kahdelle hengelle. Ainoa miinus huoneesta tulee siitä, että siellä oli jokseenkin kylmä. Ilmastointia sai kyllä säädettyä itse, mutta oma äly ja ymmärrys ei riittänyt siihen. Tuli ainakin yöt nukuttua mukavasti viileässä.

Aamiainen oli kohtuullisen runsas, ainoa ongelma oli näin viikonloppuna se kun oltiin aamiaisella samaan aikaan kuin kaikki muutkin, eli klo 9-10 välillä. Aamiaispöydät olivat aivan täynnä ja hyvän tovin sai kierrellä jotta löytyi vapaata istumatilaa. Suosittelen siis käymään hieman aiemmin syömässä.

Voin kyllä suositella hotellia muillekin Tallinnan kävijöille sijainnin ja siisteyden vuoksi. Respan henkilökunta ystävällistä, ravintoloissa vähän kuivempaa palvelua.

Arvosana hotellille:

huone ihan eri kun varasimme

Vieras    28.07.2015    Tallinnan hotellit    Tallinna
Yöpymisen ajankohta: Heinäkuu 2015 | Hotelli: Town Hall Square Apartments & Hostel

Hotelli oli jotain aivan muuta kun odotimme kuvien ja kuvauksen perusteella. Ylin kerros, ei hissiä ja jyrkät huonokuntoiset portaat. Suihkuna toimi käsisuihku, asunto oli remontoimaton, sinisellä ja kullalla maalattu, ovenkahvat jäivät käteen, jääkaappi ei ollut päällä ja oli makuuhuoneessa jne. Hinta-laatusuhde oli todella heikko. Siivouksen piti olla joka päivä, mutta ei käynyt, onneksi tosin yövyimme vain kaksi yötä. Ei ollut parveketta kuten piti, eikä leivänpaahdinta tai mikroa. Otin tämän opetuksena että jatkossa googlaan huolella kaikki hotellit joita varaan, bookingissa pisteet olivat lähes 9, eli varmasti suuri osa huoneistoista vastaa kuvausta.

Arvosana hotellille:

Romanttinen hotelli

Vieras    06.07.2015    Tallinnan hotellit    Tallinna
Yöpymisen ajankohta: Heinäkuu 2015 | Hotelli: St. Olav Hotel

Ihana romanttinen hotelli Tallinnan vanhan kaupungin sydämessä. Huone oli siisti ja sisustus kaunis. Ravintolan ruoka oli tosi hyvää (lohi todella maistuvaa) ja aamupala hyvä. Viihdyimme hyvin. Huoneemme oli toisessa kerroksessa ja rappusia oli paljon, joten jos on vaivoja liikkumisessa, niin silloin voi tuntua raskaalta liikkua hotellin huoneisiin.

Suunnittelemme pian uutta matkaa kyseiseen hotelliin.

Arvosana hotellille:

Pettymys

Vieras    23.04.2015    Tallinnan hotellit    Tallinna
Yöpymisen ajankohta: Huhtikuu 2015 | Hotelli: Town Hall Square Apartments & Hostel

Tilaamamme huoneisto ei pitänyt lainkaan paikkaansa. Olimme tilanneet bookers.comin kautta huoneiston jossa piti olla kaksi makuu huoneetta. Saimme huoneiston jossa oli parvi ja olohuoneessa sohva. Kuvat ja todellisuus eivät

pidä lainkaan paikkaansa.

Arvosana hotellille:

Petosta

Vieras    23.04.2015    Tallinnan hotellit    Tallinna
Yöpymisen ajankohta: Huhtikuu 2015 | Hotelli: Town Hall Square Apartments & Hostel

Kuvat näyttivät todella upeilta kun varasimme huoneistoa. Totuus oli ihan jotain muuta. Huoneistossa haisi vahvasti homeelle ja ikkunoita ei saanut auki.

Meitä oli 4 henkeä ja huoneistossa oli parvi ja olohuoneessa levitettävä sohva.

Huoneistoon oli rappukäytävästä hatara ovi josta tuli tupakansavu huoneistoon.

Huoneiston edessä oli parveke joka oli tupakka paikkana kolmelle huoneistolle.

Bookers.com ei suostunut korvaamaan matkastamme mitään kun teimme siitä valituksen Joten suosittelen ettei tuota hotellia kannata varata

Viereisessä huoneistossa oli majoittunut nuorisoa jotka pitivät niin kovaa meteliä

ettemme voineet majoittua huoneistoon vaan varasimme hotelli huoneen.

Arvosana hotellille:

Henkilökunta yrmeää

Vieras    27.03.2015    Tallinnan hotellit    Tallinna
Yöpymisen ajankohta: Maaliskuu 2015 | Hotelli: Hotell Metropol

Huone siisti. Henkilökunta yrmeää. Kun menimme hotelliin virkailija ei sanonut muuta, kuin täyttäkää kortit. Ei minkäänlaisia tervehdyksiä koko aikana vaikka me toivotimme hyvät huomenet jne. Ei vastauksia. Kolmen yön jälkeen lähdimme kotimatkalle ja respasta ottivat vain avainkortit sanomatta sanaakaan.Toivotimme hyvät päivänjatkot ja olivat kuin eivät olisi kuulleet.

Todella töykeää ja työhönsä kyllästynyt henkilökunta.

Arvosana hotellille:

Hinta/laatu OK.

Vieras    16.03.2015    Tallinnan hotellit    Tallinna
Yöpymisen ajankohta: Maaliskuu 2015 | Hotelli: Braavo Spa Hotel

+ Loistava sijainti

+ Reval Sportin ( kuntosali ) ilmainen käyttö

+ Spa/uimaosasto oli yllättävän kiva. Paljon erilaisia altaita, sekä saunoja.

+ Huoneiden hinta edullinen

+ 2 euron proteiinismoothiet joita pystyi tilamaan baarista , olivat

ihania!

+ / - Aamupala oli pienehkö, mutta riittävä. Puuro oli erinomaista.

- TYYNYT! Kamalia pikkuisia aikansaeläneitä lurttuja :D

- Huoneessa haisi välillä viemäri. Voisin veikata , että kuumalla kesäilmalla häiritsevä.

- Hiukan jo parhaat päivänsä nähnyt hotelli.

Yhteenveto. Muutamasta miinuksesta huolimatta menisin uudestaan.

Hyvä tukikohtamainen paikka esim työmatkalle.

Arvosana hotellille:

"Spa-hotelli" kauempana keskustasta

Vieras    02.03.2015    Tallinnan hotellit    Tallinna
Yöpymisen ajankohta: Helmikuu 2015 | Hotelli: Rocca al Mare

Mainokset antavat paikasta huomattavasti edullisemman kuvan. Pieni uima-allas, yksi hieroja. Henkilökunta, hieroja ja vastaanottotyöntekijä olivat kyllä asiallisia ja hoitivat tehtävänsä hyvin. Ei kuitenkaan vastaa suomalaista kuvaa Spa-hotellista.

Arvosana hotellille:

Loistava hinta-laatusuhde ja sijainti, mukavat viisi yötä. Tulen varmasti uudestaan.

Vieras    08.01.2015    Tallinnan hotellit    Tallinna
Yöpymisen ajankohta: Joulukuu 2014 | Hotelli: PK Ilmarine Hotel

Loistava hinta-laatusuhde ja sijainti, mukavat viisi yötä. Tulen varmasti uudestaan.

Arvosana hotellille:

Aikaisempiin hyviin kokemuksiin perustunut valinta

Vieras    06.01.2015    Tallinnan hotellit    Tallinna
Yöpymisen ajankohta: Joulukuu 2014 | Hotelli: St. Olav Hotel

*** Ei missään tapauksessa enää 4 tähden arvoinen. Respa erittäin epäasiakaspalvelullinen. Yritti antaa 2 halvempaa huonetta, vaikka toinen oli varattu/maksettu parempana ja kalliimpana. Vaihtoi sitten erinäisen keskustelun jälkeen toisen huoneen parempaan. Siellä ei toiminut sähköt, ikkunasta näkyi parveke, mikä täynnä tikkaita sun muita remonttitavaroita Hyvä, että huoneeseen edes pääsi remonttimiesten alta. Eikun takas respaan ja pyytämään huoneen vaihtoa ja vaikka kummankin, jos mahdollista. Ei kuulemma ollut vapaita yhtään ja valitukset voisi osoittaa Bookingille, mistä varaukset tehty. Soittelimme pariin otteeseen edestaks Bookingin kanssa hotellissa olessamme ja asia ei edennyt mihinkään, koska respa ei vastannut Bookingin puheluun. Asian selvittely jatkui kotiin tullessamme ja Booking oli saanut yhteyden lomalla olleeseen hotellin johtajaan. Sieltä tuli jos jonkinlaista virheellistä selitystä ja ei mitään korvausvelvoitetta heidän mielestään. Ystävällisesti Booking lupasi hyvittää 15 % varauksemme hinnasta. Tätä vielä odotellessa, emme tulevaisuudessa mene enää kyseiseen hotelliin. Aamupala oli ihan yes, mutta senkin pilasi lauma röyhkeitä venakkoja. Harmillista, koska hotelli on todella erikoinen ja viehkeä, mutta tuollainen palvelu ei ole tervetullutta lomailemaan ja rentoutumaan lähteneille maksaville asiakkaille! Tässä tapauksessa lähdimme Joulun kiireitä ja tohinoita karkuun, mutta kotona olisi varmaan ollut leppoisampaa...

Arvosana hotellille:

Oletko vieraillut Tallinnassa?

Kerro muille kokemuksistasi!
Pieni hetki, sivua ladataan.