Käytämme sivustolla evästeitä parantaaksemme käyttökokemustasi. Jatkamalla sivustomme käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää...

Tallink city hotel

Valitse sopivin hotelli.
kaupunki / hotellin nimi
tulopäivä
lähtöpäivä
huoneita
aikuisia
lapsia
ikä

Kokemuksia tästä hotellista

hyvä vaihtoehto

vähäviisas    10.02.2009    Tallinnan hotellit    Tallinna
Yöpymisen ajankohta: Helmikuu 2009 | Hotelli: Tallink city hotel

Hyvä perusmajoituspaikka. Keskeisellä paikalla 100 EEK taksilla satamasta ja jaksaa kävelläkkin jos mukava ilma. Siisti ja kohtuullisen hyväkuntoinen, palvelut pelaavat mukavasti. Ehkä ei mitään luksusta, mutta ei mikään jäänyt pahemmin vaivaamaanka. Palveluissa huomioitu hyvin että useimmat vieraat ovat laivamatkalla, sissän klo 15 ulos klo 12 ja hyvät tavaroiden säilytystilat jos sellaista tarvetta. Keskellä kaupunkia, helppo liikkua.

Arvosana hotellille:

Tasokas, miellyttävä ja rauhallinen hotelli

riittainkeri    16.01.2014    Tallinnan hotellit    Tallinna
Yöpymisen ajankohta: Tammikuu 2014 | Hotelli: Tallink city hotel

Tallink City Hotel on aivan Virun vieressä oleva tasokas, seitsemän vuotta vanha hotelli. Miellyttävin paikka, missä olen Viron matkoillani asunut. Virossa ei kuulemma ole tähditystä hotelleille, mutta arvioin sen neljän tähden hotelliksi. Voin

suositella kenelle tahansa.

Arvosana hotellille:

Tallink city hotel

ViidakonMursu    07.09.2015    Tallinnan hotellit    Tallinna
Yöpymisen ajankohta: Syyskuu 2015 | Hotelli: Tallink city hotel

Hotelli sijaitsee hyvällä paikalla Viru hotellin vieressä, lähellä vanhaa kaupunkia ja Rottermannia.

Meillä oli junior sviitti, joka oli tilava ja siisti. Huoneen sohvasta sai lisäpedin kahdelle hengelle. Ainoa miinus huoneesta tulee siitä, että siellä oli jokseenkin kylmä. Ilmastointia sai kyllä säädettyä itse, mutta oma äly ja ymmärrys ei riittänyt siihen. Tuli ainakin yöt nukuttua mukavasti viileässä.

Aamiainen oli kohtuullisen runsas, ainoa ongelma oli näin viikonloppuna se kun oltiin aamiaisella samaan aikaan kuin kaikki muutkin, eli klo 9-10 välillä. Aamiaispöydät olivat aivan täynnä ja hyvän tovin sai kierrellä jotta löytyi vapaata istumatilaa. Suosittelen siis käymään hieman aiemmin syömässä.

Voin kyllä suositella hotellia muillekin Tallinnan kävijöille sijainnin ja siisteyden vuoksi. Respan henkilökunta ystävällistä, ravintoloissa vähän kuivempaa palvelua.

Arvosana hotellille:

Oletko yöpynyt tässä hotellissa? Kerro muille kokemuksistasi!
Pieni hetki, sivua ladataan.