Matkakokemukset - Muita vinkkejä Tallinnasta

uusi kauneushoitola

terttu070    22.04.2019    Tallinnan muita vinkkejä    Tallinna

Kävin uudessa kauneushoitolassa. Se sijaitsee Central Hotellin 1. kerroksessa. Mukava pieni paikka. Kosmetologi osaa suomea ja hinnat ovat tosi hyvät.

www.kauneushoitolacare.ee

Ammatitaitoinen kosmetologi

Maarit111    14.04.2019    Tallinnan muita vinkkejä    Tallinna

Ilusalong Care, Centrali Hotellin 1. kerroksessa. Edullista, ystävällistä ja laadukasta kauneudenhoitoa. Mahtava palvelu. Hyvä ja taitava kosmetologi. Varauskin oli helppo tehdä sähköpostilla ja vastaus tuli nopeasti. Avoin myös sunnuntaina. Suosittelen!

kauneushoitolacare.ee

Mariness Ilusalong

Vieras    08.08.2018    Tallinnan muita vinkkejä    Tallinna

Epämiellyttävä kokemus kampaamossa käynti.Alussa ei kukaan tervehtinyt tullessani paikalle.En tiennyt kuka minua palveli.Hämennyksen jälkeen jotenkin oivalsin ko.kampaajan. Kampaaja aloitti lähes sanomatta sanaakaan suurinpiirtein

tiuskimalla sanomansa. Sitten alkoi hiusten kovakourainen käsittely,hiuksia lensi välillä silmille ja kiire oli kova.Värikäsittelyn yhteydessä yleensä tarjotaan silmälasien suojat,ei täällä ilman pyytämättä.Hiustenpesu oli samaalinjaa

jatkaen kovakouraista liian lämpimällä vedellä. En nyt muuta odottanut kuin pääseväni pois paikalta ja lähdin paikalta

maksaen laskun ystävällisen(ainoa henkilökunnaasta) vastaanottovirkailijan kanssa. Eikö tarvita uudestaan tulevia asiakkaita?

Kauneushoitola Maribell

Vieras    22.06.2018    Tallinnan muita vinkkejä    Tallinna

Ripsihuollosta vaan kokemus, mutta käynti mukava kokemus, edullinen ja hinnasto piti paikkansa. Helppo löytää, viru hotellin vieressä.

Viimeinen matka Virossa...

Vieras    25.12.2017    Tallinnan muita vinkkejä    Tallinna

Päätin nyt tänne tulla kertomaan kokemuksestani Tallinnassa. Ollaan siis tälläkin hetkellä täällä ja olin menossa viru - keskukseen äitini kanssa. Noh, tietysti sitten päätimme että menisimme bussilla ja heilutin sitten kuskille ja tämä pysähtyi.

Hän ei ensin avannut ovea joten heilutin oven läpi hänelle, hänen kasvoiltaan pystyin näkemään turhautuneen tunteen. Astuin sitten bussiin ja kysyin että puhuuko hän englantia ja tähän hän ei vastannut mitään. No sitten olin tarjoamassa rahaa ja sanoin että "Viru-keskus".... Siinä hän sitten selitti viroksi jotain ja kun sanoin että en ymmärrä, hän korotti ääntään ja sanoi "finnish bus station" ja osoitti tien toisella puolen olevaa taksiparkkia.

Lähdimme äitini kanssa bussista ja kävelimme sitten keskustaan.

Kaupoissa myyjät ovat todella kylmiä eivätkä paljoo paskaakaan välitä että en ymmärrä viroa. Jotenkin heti kun tajuavat että olen suomalainen, minulla ei ole mitään väliä.

En suosittele Viroa niinkään..

Kauneushoitola

katrinelene1    29.07.2017    Tallinnan muita vinkkejä    Tallinna

Asun itse Helsingissä, mutta käymme sisareni kanssa kasvohoidoissa Beaute&Serenite kauneushoitolassa Tallinnassa. Asiakaspalvelu on nii hyvä, että kannattaa tulla pitkänkin matkan takaa. Plussaa asiakkaille lähetetyt tarjous- ja tapahtumaviestit sähköpostiin. Suosittelen.

beauteserenite.ee/fi/

Kampaamo kokemus

Vieras    14.05.2017    Tallinnan muita vinkkejä    Tallinna

Viru hotellin lähellä Ainiin Ilusalong hiusten PESU, LEIKKAUS JA FÖÖNAUS 21 EURO, huolellista työtä ja pääsi ilman ajanvarausta.

Kauneus salonki Vanilla Sky

Vieras    01.07.2016    Tallinnan muita vinkkejä    Tallinna

Tämän päiväinen kokemus oli järkyttävä! Pyysin ombre -tyylisiä hiuksia

Tummanruskea pohja, johonka sitten luonnollisesti laitetaan vaaleita raitoja paljon.

Itsellä on punertavat hiukset, jossa tyvikasvua ehkä 5cm. Arvioivat hinnan 90e ja lopputuloksena sain punertaviin tyvikasvuisiin hiuksiin vain pari vaaleaa raitaa! Ja tästä maksoin 90 euroa.

Tykkään näistä hiuksista, mutta alkujärkytys oli suuri, eikä nämä vastaa lähellekään sitä mitä pyysin!

Olen erittäin pettynyt.

Hoitola Vanillasky

Mirkakaunis    12.06.2016    Tallinnan muita vinkkejä    Tallinna

Hei!

Mielestäni erittäin hyvä oli "Vanillasky" kauneussalonki. Olen ollut siellä nyt jo kolme kertaa. Kampaaja Juulia on huolellinen, jota suosittelen. Manikyyri ja kosmetologi hyviä. Olen nyt just menossa neljännen kerran. Edullinen tämä paikka on myös.

Kamala kokemus Mariness Ilusalong

Vieras    16.06.2015    Tallinnan muita vinkkejä    Tallinna

En suosittele Mariness ilusalongia! Väri+leikkaus+kampaus ja käsittely sattui ja oli hyvin epämukavaa ja kivuliasta. Asiakaspalvelu oli tuntematon käsite ja lopputulos ei ollut kaunis. Hiuksia lähti päästä oudoista paikoista. Väri ainoa ok, mutta otti siitä lisähintaa ku nei muka riittänyt päähän väri (mulla on todella lyhyt tukka...) Otti lopputuloksesta ylihintaa vähän alle 10€! Työ tehtiin todella kiireesti, noin tunnissa. En todellakaan voi suositella, päinvastoin.

Town Hall Sguare Apartments

Vieras    14.04.2015    Tallinnan muita vinkkejä    Tallinna

Varasimme 4 hengen huoniston Town Hall Sguare Apartmentsista. Kuvat olivat

todella upeita ja odotimme huoneistolta paljon.Järkytys oli suuri kun menimme

huoneistoon.Huoneistossa oli parvi jossa kapea parivuode. Parvella ei mahtunut

seisomaan suorana koska katto oli niin matalalla. Olohuoneessa oli kapea vuode sohva kahdelle,Huoneiston edessä oli parveke joka kuului kolmelle huoneistolle ja se oli myös tupakka paikkana.Huoneistossa haisi homeelle ja ikkunoita ei saanut auki.Lisäksi naapuri asunnoissa oli teinejä jotka melusivat huoneistossa.Päätimme että emme voi jäädä kahdeksi yöksi huoneistoon ja yritimme saada muuta huoneistoa ,mutta se ei onnistunut. Varasimme sitten hotelli huneen .Huoneiston olimme varanneet bookers.comin kautta. En jatkossa käytä tuota varausta ja varoittaisin kaikkia tuosta huoneistosta. Itse ei voi päättää minkä huoneistoista saa

vanilla sky beauty salon

Vieras    08.11.2014    Tallinnan muita vinkkejä    Tallinna

aivan julmetun kallis kulmien ja ripsienvärjäys 19e kun jaksat kävellä kaupunkiinpäin saat saman palvelun 9e älkää muut antako pissittää itseänne

Beaute & Sereniet Kauneushoitola

Vieras    20.01.2014    Tallinnan muita vinkkejä    Tallinna

Beaute & Sereniet Kauneushoitola Tallinnassa, Sadama 6, Sadamarketin 2. kerroksella. Edullista ja laadukasta kauneudenhoitoa. Hyvin ammatitaitoset kampaajat ja kosmetologit! Suosittelen!

Kauneushoitola Vanilla Sky

Vieras    14.10.2013    Tallinnan muita vinkkejä    Tallinna

Valitettavasti en voi suositella kauneushoitola Vanilla Sky:ta ainakaa jalkahoitojen osalta (sijaitsee Sadama 6/8 C, Tallinn, www-sivut vanillasky.ee/fi/contact). Käyttävät lakkaa joka ei kuivunut vaikka jalkahoidon jälkeen olin tunnin kasvohoidossa + ripsien ja kulmien värjäyksessä. Eli lakat jäi kiinni sukkiin reilusti yli tunnin kuivattelun jälkeen. Lisäksi jalkahoitoja leikkasi yhden varpaankynnen turhan lyhyeksi niin että on ollut useamman päivän varvas kipeänä. Jalkahoitoon piti kuulua myös hieronta mutta käytännössä "hieronta" oli ilmeisesti jalkarasvan levitys, esim. pohkeisiin ei koskettu laisinkaan.

Kävimme seuraavana päivänä antamassa palautetta, palautteeseen emme saanut muuta vastausta kuin että lakkojen olisi pitänyt antaa kuivua eikä ois saanut laittaa umpikärkisiä kenkiä jalkaan (tosi kätevää näin lokakuussa...).

Kasvohoito oli ihan ok samoin kuin ripsien ja kulmien värjäys.

Tallinna 2.-3.4.2010

scilla68    27.02.2013    Tallinnan muita vinkkejä    Tallinna

Tallinna 2.-3.4.2010

Pääsiäisloma Tallinnassa tai paremminkin viinan hakureissu.

Viking Clubin hotellipkt, Nordic Forum - olemme todenneet todella hyväksi hotelliksi.

Aamulla startattiin klo 6.00 - laiva lähtee klo 11.30 Katajanokalta, Tallinnassa klo 14.

Fonectan sää lupaili räntä/vesisateita - kauhia sumu on päällänsä nytkin.

Takas mennessä otettiinkin hytti jotta saa tavarat sinne ja saa vaikka levätä jos siltä tuntuu.

Soittelin laivan infoon ja juttelin ravintolapäällikön kanssa ruokalistastani.

Ja mitään ongelmaa ei ollut - sainkin aivan mahtavan salaattiannoksen mennessä, jengi katteli et mistäs tollasia saa - naureskelin et tää on special. Samoin tullessa kotio päin - ravintolamestari loihti mulle ankasta aivan mielettömän hyvän annoksen - kaiken huippu et mun ei tarvinu maksaa sitä.

Hotellilla levättiin hetki ja sitten lähdettiin tekeen varsinaiset ostokset.

Mieheni siskon miehelle ostettiin 3 L konjakki plo 60-vuotis lahjaksi. Löydettiin uus paikka, mis ei oo käyty ennen - Loutsikeskus - tein ihanan löydön sieltä - aahh............ ihgu tikrupusakka.

3 krs oli UKK (Urho Kalervo Kekkonen) tanssi ja viihderavintola - siel kannattaa käydä toistekkin.

Säätila oli kalsa, + 4 astetta lämmintä, no positiistä oli ettei satanut vettä.

Laivalla sattui hauska juttu, kun kotio päin oltiin menos.

Olimme hyttiin menossa kun katseeni huomasi nuokkuvan miehen aulapenkissä, todennäköisesti sammunut. Siihen hoippusi vanhempi mies, aikas tuiskeessa - kaveri totesi sammuneelle - "Et sua ei varmaan haittaa et hän istuu viereen."

No eihän se vastausta saanut tietenkään.

Mut sit se vanha mies sanos tälle sammuneelle kaverille "et sun tarvis kuule ryhdistäytyä"

Sit repesin nauruun =D

Oletko vieraillut Tallinnassa?

Kerro muille kokemuksistasi!
Pieni hetki, sivua ladataan.