Käytämme sivustolla evästeitä parantaaksemme käyttökokemustasi. Jatkamalla sivustomme käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää...

Matkakokemukset - Ostokset Tallinnassa

Ilusalong Mariness

Vieras    22.06.2018    Tallinnan ostokset    Tallinna

Kampaamon hinnastossa juurivärjäys, leikkaus ja föönaus pitkät hiukset 49€, minulta otti 69€ei ole mitenkään edes paksut hiukset, kaikkea muuta, joten ei ainakaan minun kohdalla netissä oleva hinnasto pitänyt paikkaansa.

Avara ja valoisa Ulemiste ostoskeskus

Sinisara    15.05.2015    Tallinnan ostokset    Tallinna

Suosittelen minäkin Ulemiste- ostoskeskusta. Sinne pääsee todella kätevästi suoraan satamasta bussilla 2, joka menee myös Virukeskuksen pääpysäkin ( A.Laikmaa) ohi. Ostoskeskus on valoisa ja viihtyisä, kartalla ei kyllä aina pysy, kun käytäviä on joka suuntaan. Viimeksi meni teini kanssa aikaa viitisen tuntia. - mennessä Poistumispysäkki on seuraava Prisma Sikupillin jälkeen, nimeltään Lindakivi.

ei ostosmatkailijoille

Vieras    04.08.2014    Tallinnan ostokset    Tallinna

kylläpähän taas tuli todettua, että ei kannata tuonne ostoksille mennä jos jotain muuta haluat kun viinaa. muut on kalliimpaa kun suomessa. sadamarket tuntuu olevan kuolemassa...ja siihen syynä lienee hinnat, kalliimpia kun jossain "oikeissa" kaupoissa ja laadun tiedättekin:)

Rotermanni

riittainkeri    16.01.2014    Tallinnan ostokset    Tallinna

Olen jo vuosia tehnyt vaateostoksia (varsinkin lasten vaatteita) turisteille melko tuntemattomassa mutta paikallisten suosimassa Rotermannissa. Siellä on aivan ihania lastenvaatteita ja puoli-ilmaiseksi. Tällä reissulla ostin Cocolle, joka viettää ensimmäistä syntymäpäiväänsä viikonloppuna, farkkuliivihameen (suorastaan liikuttava), punaisen nätin mekon, johon kuului söpö valkoinen bolero, kiinalaisen silkkikylpytakin ja verrattoman hauskat sukat (edessä sukan varressa on hauska täytetty lehmän pää ja jalkapöydän päällä lehmän kroppa :):):). Koko juttu kustansi muutaman sentin vaille 20 € !!!! Rotermann on satamasta tultaessa vähän ennen Virun ja vanhan kaupungin välissä olevaa liikenneympyrää kadun

vasemalla puolella.

Kristiinekeskus

Vieras    15.07.2012    Tallinnan ostokset    Tallinna

Mukava kokemus, paljon merkkiliikkeitä ja apua saa pyydettäessä. Ei tyrkytystä. Naisten paratiisi

Ostoskeskus Tallinnassa

maria    17.01.2011    Tallinnan ostokset    Tallinna

Ülemiste Ostoskeskus sijaitsee n. 3km päästä Tallinnan Vanhasta kaupungista. Siellä on monia kivoja liikkeitä (n. 160, nettisivujensa mukaan). Kannattaa käydä tutustumassa.

Täysi lasti

-m-    30.11.2010    Tallinnan ostokset    Tallinna

Kävimme hakemassa ensi kesän juhlia varten auton täydeltä alkoholia. Kaikki sujui todella mallikkaasti: Netistä löytyy sivusto www.viinarannasta.ee josta pääsi rauhassa valitsemaan tuotteet ja maksamaan ne suomalaiselle pankkitilille. Sähköpostiin tuli vahvistus maksusta. Kuitit mukaan ja kohti tallinna.

Ollessamme vielä autossa odottamassa maihintuloa soitettiin puhelimeeni ja varmistettiin tilaus. Meidät opastettiin terminaalin edessä olevalle parkkipaikalle jossa lastaus suoritettiin. Lasti tarkastettiin vielä kertaalleen ostoslistani mukaan ja yhdessä myyjän kanssa siirsimme juomat autooni.

Tapahtuma oli ohi kymmenessä minuutissa ja sitten suuntasimmekin jo keulan kohti kotia. Tulleissa ei ollut mitään ongelmia, eikä meitä pysäytetty missään vaiheessa.

Näin homman pitää toimia!

Merropoli hotelli ihan hyvä.

liisukka    19.06.2010    Tallinnan ostokset    Tallinna

On lähelllä laivasatamaa,ja pääsee hyvin ostosille..Prisma ihan hyvä,kun saa S-boonusta ostoksista.

laivalla

katja89    26.06.2008    Tallinnan ostokset    Tallinna

Pidin laivamatkasta, tosin taxfree ei kerennyt olla kauaa auki kun saavuimme jo tallinnaan.

Ûlemiste Centre

tatjana    05.06.2008    Tallinnan ostokset    Tallinna

Tallinnan suurin ostoskeskus josta lyötää vaikka mitä! Yläkerrassa todella edullinen vaateliike. En nyt muista nimeä mutta kyllä sen sieltä löytää=)

Bussit nro 2, 7, 15 ja 65 vievät sinut ostoskeskuksen viereen...

Edullisia ostoksia

tatjana    10.05.2008    Tallinnan ostokset    Tallinna

A&G muotiketjun varastomyymälästä ja ABC-kenkäkauppaketjun outlet-myymälästä teet oikeasti edullisia löytöjä(Vero Moda, Esprit, Blend, Jack & Jones jne.). Nämä myymälät ovat samassa rakennuksessa lähellä Stockmannia.

Avoinna ma–pe 10–19, la 10–17, su 10–16

Oletko vieraillut Tallinnassa?

Kerro muille kokemuksistasi!
Pieni hetki, sivua ladataan.