Käytämme sivustolla evästeitä parantaaksemme käyttökokemustasi. Jatkamalla sivustomme käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää...

Tallinnan matkakokemukset ja vinkit

Hyvä sijainti

Vieras    20.08.2017    Tallinnan hotellit    Tallinna
Yöpymisen ajankohta: Elokuu 2017 | Hotelli: Olevi Residents

Huone oli nuhjuinen ja kulunut. Henkilökunta ei tervehtinyt vaan piiloutui tietokoneen taakse. Aamupalan tarjonta oli suppea. Hyvää hotellissa oli sijainti.

Arvosana hotellille:

Kauneushoitola

katrinelene1    29.07.2017    Tallinnan muita vinkkejä    Tallinna

Asun itse Helsingissä, mutta käymme sisareni kanssa kasvohoidoissa Beaute&Serenite kauneushoitolassa Tallinnassa. Asiakaspalvelu on nii hyvä, että kannattaa tulla pitkänkin matkan takaa. Plussaa asiakkaille lähetetyt tarjous- ja tapahtumaviestit sähköpostiin. Suosittelen.

beauteserenite.ee/fi/

Mieti kahdesti tuletko

Vieras    08.07.2017    Tallinnan hotellit    Tallinna
Yöpymisen ajankohta: Heinäkuu 2017 | Hotelli: St. Olav Hotel

Hotellin henkilökunta mielestäni hyvinkin töykeää, eikä tosiaan mitenkään palvelualtista. Huoneeni oli ihan okei, vaikkakin äänieristys surkeaa. Huoneessa leijaili kamala viemärin haju aina kun ikkuna ei ollut auki. Aamupala mitään sanomaton, samanlaisen saisin kotonakin syötyä. Tunnelmaltaan ihan mukava paikka, vaikkakin hankalasti kuljettava kaikkine portaineen ja sokkeloisineen käytävineen.

Arvosana hotellille:

Park Inn by Radisson Central Tallinn

ViidakonMursu    04.07.2017    Tallinnan hotellit    Tallinna
Yöpymisen ajankohta: Kesäkuu 2017 | Hotelli: Park Inn by Radisson Central Tallinn

Huone haisi homeelle. Yleisilme siisti, mutta ei tarvinnut kovin tarkkaan ympärilleen katsella, kun huomasi jo valtavia valumajälkiä seinissä, oven kahvat, katkaisijat yms kosketuspinnat täynnä rasvaisia sormenjälkiä ja lattia oli vain huitaisten mopattu.

Jokseenkin epämiellyttävä koskea yhtään mihinkään koko huoneessa.

Sänky oli hyvä nukkua ja sentään lakanat oli vaihdettu.

Aamiainen oli runsas.

Arvosana hotellille:

Pieni asunto keittiöllä

Vieras    25.05.2017    Tallinnan hotellit    Tallinna
Yöpymisen ajankohta: Huhtikuu 2017 | Hotelli: Daily Apartments Ilmarine/Port

Loistava sijainti aivan Tallinnan sataman ja vanhan kaupungin välissä.

Vieressä vilkas katu ja meteli kantautuu sisään isojen ikkunoiden kautta.

"Daily Apartments" ovat samassa korttelissa kuin hotelli Ilmarine. Taitavat olla samassa rakennuksessakin.

Periaatteessa kiva kämppä, oleskelutila, kylpyhuone ja keittonurkkaus alhaalla ja makuuhuone ylhäällä, ikäänkuin parvella.

Omistajat eivät usko huoltoon ja ylläpitoon, joten kaikki on rempallaan... Varmaan asiat ovat nyt paremmin kuin ensi vuonna.

Siivouksesta laskutetaan 15€ perushinnan päälle, vaikka 1.50€ olisi lähempän kohtuutta. "Siivous" on lähinnä nopsaan hiukka järjestelyä, lian ja pölyn piilottelua.

Eli: jos puhtaus ei kiinnosta; rempalleen jätetyt paikat eivät painosta; eikä liikenteen melu vaivaa - vuokraa vaan. Mutta muista, että "siivous"lisän jälkeen hinta ei ole oikeasti kauhean edullinen.

Käsittämätöntä, että näin voi hoitaa asioita...oikeissa käsissä tämä olisi toimiva juttu.

Arvosana hotellille:

Kampaamo kokemus

Vieras    14.05.2017    Tallinnan muita vinkkejä    Tallinna

Viru hotellin lähellä Ainiin Ilusalong hiusten PESU, LEIKKAUS JA FÖÖNAUS 21 EURO, huolellista työtä ja pääsi ilman ajanvarausta.

Huijaavat rahasi

hanskimm    15.02.2017    Tallinnan hotellit    Tallinna
Yöpymisen ajankohta: Tammikuu 2017 | Hotelli: PK Ilmarine Hotel

Olen yöpynyt hotellissa viimeisen kolmenvuoden aikana noin sata yötä mutta tämän vuoden alusta siellä on tapahtunut jotain mistä olen tehnyt poliisille tutkintapyynnön. Varasin hotelliin työmatkaani varten 2 huonetta ja bookingista tuli asiallisesti varausvahvistus jonka jälkeen hotelli ilmarine ilmoitti ettei luottokorttini kelpaa ja pyysivät antamaan toisen numeron johon ilmoitin ettei ole muuta korttia ja maksan paikanpäällä niinkuin kymmeniä kertoja ennenkin edellisen myyntihenkilön ollessa vielä hotellin palveluksessa. Minulle ilmoitettiin että ei käy joten ilmoitin että perutaan sitten varaus ja sieltä tuli vastaus tellimus tyhistatud joten varasin toisen hotellin johon liikekumppanin menimme meni pari päivää kun selasin tilitietojani niin yllätyksekseni hotell ilmarine oli varastanut tililtäni 94€ siis samalta tililtä minkä he olivat edellisenä päivänä hylänneet en tiedä miten tämä oli ko päivänä mahdollista ja tiedusteltuani asiaa he vastasivat todella töykeästi että maksu veloitettiin kun emme saapuneet paikalle. Tästä syystä en suosittele missään tapauksessa hotelli ilmarista kenellekään ennen kuin hotelli saa kitkettyä epärehellisyyden pois hotellistaan. Jotain hyvääkin seurasi asiasta eli löysimme erittäin hyvän hotellin jossa sa ma hintaluokka paremmalla aamupalalla tästä kerron myöhemmin lisää kun seurailemme tilannetta olemmehan liiketuttavieni kanssa yli 200 huonetta vuodessa varanneet. Onnea vaan hotelli ilmariselle valitsemallaan tiellä me emme siellä enään yövy.

Arvosana hotellille:

Mukava hotelli hyvällä paikalla

ViidakonMursu    09.09.2016    Tallinnan hotellit    Tallinna
Yöpymisen ajankohta: Elokuu 2016 | Hotelli: L'Ermitage Hotel

Kaksi yötä tuli vietettyä tässä hotellissa. Hotelli oli siisti ja tyylikäs. Hotellin ravintolan ruoat olivat erittäin hyviä, suosittelen käymään!

Saimme sisäpihan puolelta huoneen ja huone oli ihanan hiljainen. Käytäviltäkään ei kuulunut ääniä, joten kerrankin voin kehua äänieristystä hotellissa.

Huoneet olivat yksinkertaiset, siistit ja tyylikkäät.

Hotellin aamiainen oli perus kamaa, ei mitään erikoisuuksia ja nälkä lähti.

Voin suositella tätä hotellia hyvillä mielin :)

Arvosana hotellille:

hotellihirvitys

Vieras    07.08.2016    Tallinnan hotellit    Tallinna
Yöpymisen ajankohta: Elokuu 2016 | Hotelli: L'Ermitage Hotel

Eipä ole koskaan tullut eteen näin huonoa hotellia, mistähän nuo 4 tähteä ovat tulleet . Ensin tv oli rikki ja huoneen vaihto, koska halusimme nähdä olympialaisia. Sitten illalliselle hotellin ravintolaan, ruoka oli hyvää, muuta jälkiruoaksi tilaamiamme Irish coffeita emme saanet koska wichky loppu, tämä tullaan ilmoittamaan n. 30 min. kuluttua. No se ilta siinä, seuraavana iltana menemme aulabaariin ja tilaamme gin tonicit, meille tuodaan lonkerot vaikka tiskillä on mainos juuri ko. drinkistä. Seuraavana päivänä päätämme syödä hotellin mainostaman lehtipihvilounaan, jota ei sitten kuitenkaan ollut saatavilla. Ravintolaan tuli myös oheisen mainoksen houkuttelemana 8 henkinen suomalaisryhmä, joista 6 sai ruoan ja 2:lle muulle ilmoitettiin, että ruoka on loppu, tilatkaa listalta. Vielä se, että henkilökunta oli aivan avutonta, eivät osanneet sanoa mihinkään mitään, ottivat sentään vaatimuksestani lounastarjousmainoksen pois seinältä. Enpä ole lukuisilla ulkomaanmatkoillani moiseen hotelliin vielä törmännyt.

Arvosana hotellille:

Three Crowns Residents, huijausta?

Matti60    18.07.2016    Tallinnan hotellit    Tallinna
Yöpymisen ajankohta: Heinäkuu 2016 | Hotelli: en muista

Etenkin "perhelomalaiset" varokaa kyseistä hotellia. Kaksi yötä oli hinnoiteltu 120 euroa, mutta tulivat maksamaan 255 euroa, eli Hiltonin hinta pelkästä roskasta.

Varasimme varausautomaatin mukaisesti 2 aik ja 1 lapsi huoneen. Hotelli ei kuitenkaan tunne sellaista varaustyyppiä. Huoneeseen ei mahtunut lisäsänkyä, joten piti ottaa yksi ylimääräinen huone lisähintaan +60 euroa.Pienemmän huoneen leveys oli 180cm, isompi hieman leveämpi. Seuraavana päivänä oli kaupungilta palatessamme isompi huone tyhjennetty tavaroistamme ja siivottu, mutta avain silti toimi lukkoon ja yllätys yllätys, kassalokerosta, joka oli irtonainen, löytyi onneksi passimme ja rahamme sekä matkalippumme. Huone oli buukattu jo uudelleen, ja uudet asiakkaat joutuivat siirtymään toiseen huoneeseen, jota he kuuluvasti myös haukkuivat seuraavana päivänä. Piti siis taas maksaa +75 euroa, jotta saimme käyttää jo kertaalleen maksettua huonetta vielä yhden yön. Ison huoneen kylppäriin tuli vain kylmä vesi ja huoneet olivat ahtauden lisäksi tunkkaisia ja kuumia. Henkilökunnan käytös oli asiakkaita kohtaan halveeraavaa ja tuli mieleen venäläinen mafiarahastus. Emme olleet ainoita, joille oli käynyt samalla tavalla. (ps. hotelli olisi järjestänyt ns. perhehuoneen saman ketjun toisesta hotellista, ja siellä huone sijaitsi yökerhon päällä, kerho on auki klo 05 saakka, eli huh huijaa...

Mitä opimme, kannattaa muidenkin kokemustemme perusteella Virossa valita hotelli, joiden omistussuhteessa ei ole mukana itänaapurin kansalaisia.

Arvosana hotellille:

Kauneus salonki Vanilla Sky

Vieras    01.07.2016    Tallinnan muita vinkkejä    Tallinna

Tämän päiväinen kokemus oli järkyttävä! Pyysin ombre -tyylisiä hiuksia

Tummanruskea pohja, johonka sitten luonnollisesti laitetaan vaaleita raitoja paljon.

Itsellä on punertavat hiukset, jossa tyvikasvua ehkä 5cm. Arvioivat hinnan 90e ja lopputuloksena sain punertaviin tyvikasvuisiin hiuksiin vain pari vaaleaa raitaa! Ja tästä maksoin 90 euroa.

Tykkään näistä hiuksista, mutta alkujärkytys oli suuri, eikä nämä vastaa lähellekään sitä mitä pyysin!

Olen erittäin pettynyt.

Hoitola Vanillasky

Mirkakaunis    12.06.2016    Tallinnan muita vinkkejä    Tallinna

Hei!

Mielestäni erittäin hyvä oli "Vanillasky" kauneussalonki. Olen ollut siellä nyt jo kolme kertaa. Kampaaja Juulia on huolellinen, jota suosittelen. Manikyyri ja kosmetologi hyviä. Olen nyt just menossa neljännen kerran. Edullinen tämä paikka on myös.

Todella hyvä ruokapaikka, suosittelen!

Joonasjj    01.06.2016    Tallinnan ravintolat ja baarit    Tallinna

Michel Sittow restaurant Rataskaevu 22, 10123 Tallinn, Viro

Muutaman päivän reissu oli perheen kanssa, paljon hyvää tuli koettua mutta erityisesti mieleeni jäi tämä vanhassa kaupungissa sijaitseva michel sittow ravintola. Tunnelma oli rauhallinen, asiakaspalvelu todella hyvää, ruoka maistui meille kaikille eikä ollut edes hinnalla pilattu. Eräs ystävä tätä minulle suositteli ja nyt minä voin suositella tätä teille, aion käydä jatkossakin!

Ruokamyrkytys kahteen kertaan samasta paikasta...

Vieras    22.05.2016    Tallinnan ravintolat ja baarit    Tallinna

Norde centrumin ainoa ravintola, sieltähän se taas tuli, niinkuin 7 vuotta sittenkin!

Ei oikeasti kannata mennä! :/

Polkupyörätaksi

Vieras    17.05.2016    Tallinnan vaarat ja ongelmat    Tallinna

Normitukseen kanssa ei mitään ongelmia, mutta polkupyörätaksit yrittää ryöstää. Hinta pitää heiltäkin kysyä etukäteen. Ryöstöhinnasto jemmassa penkin sivussa.

Oletko vieraillut Tallinnassa?

Kerro muille kokemuksistasi!
Pieni hetki, sivua ladataan.