Käytämme sivustolla evästeitä parantaaksemme käyttökokemustasi. Jatkamalla sivustomme käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää...

Matkakokemukset - Ravintolat ja baarit Albenassa

Pettynyt Bulgarian ruokiin

M.K.matkaaja    02.06.2014    Albenan ravintolat ja baarit    Albena

Viikon loman jälkeen Bulgariassa en ole koskaan ollut iloisempi saadessani lentokentällä käteen juustohampurilaisen)mc donalds). Kävimme 2 krt/pv eri ravintoloissa albenan ja varnan alueilla. Ruoka oli 99% mautonta ja pahaa, eikä hinnatkaan olleet niin edulliset kuin ensikertalaisen annettiin ymmärtää. Kalaruuat ehdoton nono, en suosittele, kuin puuta söisi. Paras ruoka lomalla oli siis mc donaldsin ruoka, tämä jo kertonee jotain... enkä itse edes ole mikään pikaruokafanittaja. Albenassa ravintola shamrock, siellä parhaat albenan ruuat sekä varmaan hintavimmatkin. Tex mex house oli edullinen, mutta ruoassa ei kehumista, kana-tomaattikeittoa kannattaa kuitenkin maistaa, se maksaa 4,90 levaa eli n.2,50e. Söin sitä 3 krt joista 1 kerta todella hyvää ja 2 kertaa mauton/menettelevä. Kanaa täältä ei muuten kuin keitossa kannata tilata, sillä se on raakaa.

Ikäviä kokemuksia ravintoloista

Irene    02.09.2011    Albenan ravintolat ja baarit    Albena

Albenan ravintoloiden henkilökunta vaikutti töykeältä. Ruoan taso hintaan nähden oli huono. Salaatilla ja perunoilla oli erilliset hinnat, joten annoksen kokonaishinta oli korkea sen ulkonäköön ja laatuun nähden. Kun jouduimme kerran huomauttamaan lihan raakuudesta tarjoilijalle, hän käyttäytyi koppavasti ja totesi ettei siinä ole mitään vikaa.

Päätimme pysyä jatkossa kaukana Bulgariasta.

Ravintola RAI

sadey80    24.06.2008    Albenan ravintolat ja baarit    Albena

Lienenkö ikinä ollut mihinkään ravintolaan niin pettynyt kuin olin Albenassa ravintola Raihin...

Ravintolan mainonta ainakin oli kohillaan, kun pitkin katuja nätit tytöt jakoivat kuponkeja ja kertoivat ravintolan ohjelmistosta. Myös ravintolan erikoinen sijainen suurten puiden alla tuntui houkuttelevalta.

Lähdettiin sitten perheen voimalla juhlistamaan lomaa ja vuosipäivää tähän paljon mainostettuun ravintolaan. Päätin tilata oikein herkulliselta kuullostavan kana-aterian, olisikohan pitänyt olla kanan fileepihvejä tai jotain semmoista. Kun sitten ruoka saapui melkoisen odottelun jälkeen, en saanut katsettani irti lautaselta. Missä oli se herkkullinen kanan fileepihvi? Tilalla oli jotain epämääräistä mössöä..jänteitä ja läskiä. Siis mitään niin järkyttävää en vielä eläissäni ole ravintolassa eteeni saanut, enkä olisi ikinä uskonut saavanikaan.

Samalla kuuntelin, kun viereissä pöydässä saksalainen perhe valitti tarjoilijalle omista ruoistaan.. raakaa porsasta. Liekö ainakin sillä kertaa ravintolan kokki ollut lomalla ja sijainen kaapattu kadulta. Mutta ammattitaitoa ruoan suhteen ei siinä paikassa näkynyt. Juomavalikoimakin oli äärimmäisen suppea. Ruoasta valitettuani tarjoilija vain kohautti olkiaan eikä tarjonnut minkäänlaista hyvitystä. Uuden ruoan olisin saanut ottaa listalta, uudella hinnalla -entisen läski-ja jännekasan lisäksi. Todella kammottava paikka!

Näin jälkeenpäin ajateltuna, ravintola lienee panostanut enemmän tunnelman luomiseen ohjelmistollaan kuin asiakkaiden hurmaamiseen hyvällä ruoalla.

Oletko vieraillut Albenassa?

Kerro muille kokemuksistasi!
Pieni hetki, sivua ladataan.