Käytämme sivustolla evästeitä parantaaksemme käyttökokemustasi. Jatkamalla sivustomme käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää...

Matkakokemukset - Hotelleja Albenassa

Huono hotelli

Vieras    30.07.2018    Albenan hotellit    Albena
Yöpymisen ajankohta: Heinäkuu 2018 | Hotelli: Orhideya

Sikolätti koko paikka. Ruoka niskaa. Tietyt kansalaisuudet sikoja. Lapset rääpi ruokia sormin. Älkää valitko tätä hotellia. T. Ei ikinä enään Albenaan

Arvosana hotellille:

Ylimainostettu kohtalainen hotelli

M.K.matkaaja    02.06.2014    Albenan hotellit    Albena
Yöpymisen ajankohta: Toukokuu 2014 | Hotelli: Hotel Flamingo

Meillä 2 aikuista ja 2 lasta(8 ja 6v) huoneena 2hh huone + 2 lisävuodetta. Huone todella pieni ja koostui parisängystä ja 2h vuodesohvasta joka levittyi kahdelle vuoteeksi. Vuodesohvan vuoteet eivät olleet täyspitkät, joten aikuisella mahtanee olla tukalot olot joutuessaan nukkumaan tässä. Myös mukavuus niin ja näin. Äänieristys OLEMATON naapuriasukkaiden suhkukäynnit, puhe vessareissut ja jopa kuorsaus kantautui seinän läpi. Huoneessa ja muuallakin hotellissa mustia eri kokoisia koppakuoriaisia(?) Huone sijaitsi myös hissistä todella kaukana ja kävellä sai monta pitkää käytävää, huone oli niin, että ovesta suora yhteys ulos(3 kerros) joten kaikkien ohiajavien autojen ääni kantautui ja toukokuun kylmät säät ja viima tuli ovesta sisälle(sekä sadevesi että ötökät. Plussaa oli ehdottomasti hyvä suihku! Vesi tuli hyvällä paineella ja lämmintä vettä riitti.

Yleiset wc:t kammottavassa kunnossa, niitä koppakuoriaisia mitälie torakoita vilisi ja pöntöt eivät vetäneet joten näit aina myös aikaisimpien kävijöiden tuotokset...Ulkona olevien vessojen ovia ei saanut lukittua eikä siellä ollut valoja saati käsisaippuaa..

Respan nuoret tyttöset kävi sääliksi, he olivat töissä jo ennen aamu 8 kun aamupalalle menimme ja vielä 11 aikaan illalla siellä tiskin takana seisoivat, palvelu henkilökunnan puolesta oli ystävällistä.

Aamupala oli joka aamu sama, joka jo toisena aamuna tökki ja pahasti... Bulgarialainen ruoka on pahaa, ainut siedettävä ruoka tuli syöytyä irlantilaisessa ravintola sham rockissa, joka tosin hinnaltaan arvokkaampi.

Arvosana hotellille:

Mukava hotelli

Vieras    10.08.2013    Albenan hotellit    Albena
Yöpymisen ajankohta: Heinäkuu 2013 | Hotelli: Vita Park

Hotelli sijaitsi kukaan päästä rannasta mäen päällä. Ihan siisti ja mukava huone. Sivuilla olevat huoneen kuvat vastasi todellisuutta. Samoin allaskuva, mutta rannalla oleva hotellikuva ei ole Vita Park. Oltiin ainoa suomalaisretkue, muut asiakkaat oli bulgarialasia, romanialaisia ja valko-Venäjältä.

Voisi mennä uudestaankin.

Arvosana hotellille:

Lapsiperheen paratiisi

sadey80    24.06.2008    Albenan hotellit    Albena
Yöpymisen ajankohta: Elokuu 2007 | Hotelli: Arabella Beach

Jos lapsiperhe haluaa mahdollisimman vaivattoman loman viettää Bulgarian Albenassa, suosittelen ehdottomasti All inclusive Hotelli Arabella Beachiä. Ruoka oli maittavaa, ja sitä oli tarjolla aamusta iltaan niin paljon, ettei kukaan normaali ihminen edes jaksa niin paljoa syödä. Hintaan kuuluivat myös hotellin tarjoamat aktiviteetit, jotka kylläkin minun mielestäni olivat varsin köyhät. Aamulla klo 10 alkoi jumppatunti ja sitä seurasi tanssitunteja ja vesipalloilua aina viiteen asti iltapäivällä. Diskoakin oli tarjolla parina iltana kahden viikon aikana, mutta sehän loppui aina harmittavan lyhyeen. Iltamenoa kaipaavalle tarjonta oli laajempaa viereisessä hotellissa, jossa remuttiinkin hippasen myöhempään.

Hotellin uima-allasalue oli todella luksusluokkaa, jossa kelpasi päivää paistatella heti aamusta alkaen. Altailla oli tarjolla myös hiusten letitys palvelua (tietenkin hotellilisä mukaan lukien) sekä hennatatuointeja. Rantaan hotellin ovelta oli vain kiven heitto, joten helppo oli käydä polskimassa Mustan meren aalloissa jos niin vain mieli teki.

Hotellin henkilökunnalle täytyy myös osoittaa kiitosta, joka oli palvelualtista ja ystävällistä. Apua todellakin sai mihin aikaan vuorokaudesta tahansa, jos sitä vain tarvitsi (ja sitähän tarvittiin). Pieni miinus kuitenkin henkilökunnan nuoremmalle polvelle, joka ei oikein hallinnut erikoisten drinkkien tekemistä...

Arvosana hotellille:

Hinta laatu kohdillaan hotelli

Lionking78    23.06.2008    Albenan hotellit    Albena
Yöpymisen ajankohta: Elokuu 2007 | Hotelli: Arabella Beach

Todella lapsi ystävällinen All Inclusive hotelli. Palvelu todella hyvää ja isot uima-altaat pelkkää +++

Huone oli mielestänä iso ja toimiva erillinen wc ja suihku +++

Ranta aivan vieressä! iso parveke mistä upea näkymä mustalle merelle!

Arvosana hotellille:

Oletko vieraillut Albenassa?

Kerro muille kokemuksistasi!
Pieni hetki, sivua ladataan.