Käytämme sivustolla evästeitä parantaaksemme käyttökokemustasi. Jatkamalla sivustomme käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää...

Matkakokemukset - Lennot & liikenne Albenassa

Kulkemisen ongelmia Bulgariassa

Irene    02.09.2011    Albenan lennot & liikenne    Albena

Saatuamme muutamassa päivässä tarpeeksemme Albenasta, päätimme lähteä Varnaan ja muihin kaupunkeihin.

Ns. Albenan linja-autoasemalla taksikuskit olivat heti kimpussa, jotta emme olisi ehtineet linja-autoon. Innokkaana mainostivat heillä olevan hienot minibussit ja hinta olisi todella edullinen.

Päätimme lähteä matkaan näillä "minibusseilla" ja kun saavuimme lähtöpaikalle, hämmästyimme näkyä. Ruosteisia, vanhoja henkilöautoja.

Mikään ei saanut taksikuskeja tajuamaan ettei heillä ole minibusseja. Välttääksemme nyrkkitappelun lähdimme matkaan ja päätimme, että se on ensimmäinen ja viimeinen kerta.

Varnassa oli ongelmana ihmisten kielitaidottomuus.

Luulimme saapuneemme taksilla kaukoliikenteen linja-autoasemalle. Pian selvisi, että niin ei asia ollut.

Kun yritimme kysyä paikallisilta tietä kaukoliikenteen linja-autoasemalle, ihmiset vain toljottivat tai jatkoivat reagoimatta matkaansa. Yritimme saada nuoret kertomaan asian meille, mutta näytti siltä etteivät hekään olleet opiskelleet englantia.

Saimme vasta kolmannesta hotellista kartan käsiimme ja löysimme lopulta omin päin kaukoliikenteen linja-autoasemalle. Aikaa oli tuhraantunut vaikka kuinka.

Bussiaikataulut eivät pitäneet alkuunkaan paikkansa Bulgariassa.

Löydettyämme linja-autoaseman ja Nessebariin lähtevän bussin, emme päässeet siihen, sillä meillä ei ollut lippuja. Ne piti ostaa asemarakennuksesta, jossa oli jonot. Myöhästyimme bussista, joka lähti ennen aikojaan. Onneksi huomasimme aseman laidalla oikeita minibusseja ja niin pääsimme Nessebariin, joka oli viehättävä ja idyllinen kylä.

Nessebariin tultuamme katsoimme pysäkin aikataulusta illan viimeisen lähtöajan takaisin Varnaan. Se oli noin klo 21. Onneksi tulimme paikalle jo 20 min ennen lähtöaikaa. Päästyämme sisään bussi lähti nimittäin samantien liikkeelle välittämättä aikataulusta!! Kuinkahan moni turisti mahtoi jäädä Nessebariin yöksi?!!

Tarkkana saa olla Bulgariassa!

paikallis bussit "minibussit"

Lionking78    23.06.2008    Albenan lennot & liikenne    Albena

Jos haluaa bulgariassa matkustaa edullisesti kaupungista toiseen esim albena- varna tai albena- dobrich ovat paikalliset minibussit edullinen ja toimiva ratkaisu!

Oletko vieraillut Albenassa?

Kerro muille kokemuksistasi!
Pieni hetki, sivua ladataan.