Omat matkat - Turkki:Sivu 26

Käynyt Turkissa

Oletko sinä käynyt Turkissa? Ilmoita siitä muille!

riituska

Kohde: Alanya
Ajankohta: Kesäkuu 14, 2006 - Kesäkuu 30, 2006
Kommentti: Jo kolmatta kertaa Alanyassa .Ihmiset mukavia,avuliaita ja suomenkielellä pärjää myös. Maaseutu kierros dolmuksella kokemisen arvoista. Rannoilta löytyy myös rauhallisia paikkoja .

laukkaska

Kohde: Alanya
Ajankohta: Toukokuu 26, 2006 - Kesäkuu 10, 2006

lancelot74

Kohde: Alanya
Ajankohta: Lokakuu 29, 2005 - Marraskuu 06, 2005
Kommentti: mukava turkin matka ennen joulua. päivällä oli suht lämmintä, mutta illaksi sai laittaa jo pitkähihaista päälle. paljon uusia tuttavuuksia ja voisinpa lähteä vielä joskus uudestaan, tosin hieman aikaisemmin...syyskuu...

hurjatta

Kohde: Pamukkale
Ajankohta: Lokakuu 13, 2005 - Lokakuu 25, 2005
Kommentti: Olin nähnyt kauniita kuvia Pamukkalesta ja kuullut kerrottavan siitä, kuinka siellä on ihanaa. Siksi halusin minäkin nähdä tuon "Pumpulivuoren". Koska olemme nuukia, niin varasimme matkan kadunvarren matkatoimistosta Marmariksessa. Lähtö oli aikaisin aamulla, joskus viiden-kuuden aikaan. Silloin oli jo syksy pitkällä ja aamut olivat viileitä, sillä Turkissa alkoi talvikausi. Muistan, kuinka oppailla oli aamuisin jo käsineet kädessä. Olimme varustautuneet paitsi uimavaatteilla, niin myös tietenkin lämpimillä asusteilla matkaan, niinkuin opasvihkonen meitä kehotti. Jotkut eivät olleet vihkoa joko saaneet tai sitten olivat jättäneet kokonaan lukematta, koska matkalla oli myös henkilöitä shortseissa ja t-paidoissa. Palelivat raukat sitten ensimmäisessä pysähdyspaikassamme aamulla kahdeksan aikoihin. Onneksi huiveja myytiin kioskissa. Jatkoimme matkaa läpi vuoristomaisemien, kunnes valkoinen vuori alkoi näkyä. Bussi vei meidät ylös saakka ja siellä meille annettiin aikataulu sekä kerrottiin niistä mahdollisuuksista, joita alueella oli. Opas myös pahoitteli sitä, että alas valuva vesi ei ollut sitä oikeaa Pamukkalen vettä, vaan se oli täytynyt johtaa kokonaan muualle, sillä se oli kuulemma saastunut turistien jätteistä ja uhkasi värjätä koko nähtävyyden ruosteenruskeaksi. Siis nähtävyys olikin vain nähtävyys, altaissa ei voinutkaan uida, niinkuin postikorteissa ja alueen esitteissä annettiin ymmärtää. No, ei se nyt niin vakavaa ollut. Ylimpänä oli Kleopatran kylpylä, allas täynnä tummaa vettä, jossa ui monia turisteja. Vesi näytti iljettävältä, ja koska olimme Turkissa, niin siihen veteen en uskaltanut mennä uimaan. Onneksi se ei kuulunutkaan lipun hintaan. Siis Pamukkale ei enää ole sitä mitä luvataan. Valkoinen vuori, mutta onhan noita. Altaat vuoren rinteillä tyhjät, tuotti kyllä pettymyksen, kun niin pitkän matkan päästä lähdimme sitä katsomaan.

nette68

Kohde: Marmaris
Ajankohta: Lokakuu 10, 2005 - Lokakuu 17, 2005
Kommentti: Perheen ensimmäinen matka ja siitä se kipinä sitten jäi.

blue

Kohde: Alanya
Ajankohta: Syyskuu 03, 2005 - Syyskuu 09, 2005
Kommentti: Detur, huoneistohotelli Atabay, iso aurinkoinen allasalue ja hyvä ravintola

tidu84

Kohde: Alanya
Ajankohta: Elokuu 10, 2005 - Elokuu 17, 2005

minttumaaria74

Kohde: Alanya
Ajankohta: Elokuu 05, 2005 - Elokuu 19, 2005
Kommentti: lämmintä

parmir

Kohde: Alanya
Ajankohta: Heinäkuu 16, 2005 - Heinäkuu 24, 2005
Kommentti: Kolmatta kertaa Turkissa ja hinnat ovat nousseet aikalailla. Ihmiset ystävällisiä ja sisään heittäjät ovat poistuneet kadulta uuden lain takia. Kadulla voi kävellä melko rauhassa. Turkkilaiseen hamamiin kannattaa mennä heti alku matkasta niin saa tasaisen ja upean rusketuksen.

Roki

Kohde: Kemer
Ajankohta: Kesäkuu 26, 2005 - Heinäkuu 01, 2006
Pieni hetki, sivua ladataan.