Käytämme sivustolla evästeitä parantaaksemme käyttökokemustasi. Jatkamalla sivustomme käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää...

Omat matkat - Turkki:Sivu 21

Käynyt Turkissa

Oletko sinä käynyt Turkissa? Ilmoita siitä muille!

Papiti

Kohde: Alanya
Ajankohta: Elokuu, 2008
Kommentti: Tyttären kanssa lomalla ennen koulun alkua. Erittäin lämmintä ja aurinkoista! Miellyttävä lomakohde jos osaa asennoitua oikein.

Paulinka

Kohde: Alanya
Ajankohta: Elokuu, 2008

Zandy

Kohde: Kusadasi
Ajankohta: Elokuu, 2008
Kommentti: Upea paikka, tänne on päästävä uudelleen.

tartzu

Kohde: Öludeniz
Ajankohta: Elokuu, 2008
Kommentti: Pieni kylä, mutta rantaviivaa koko alue, lisäksi kaunis Blue Lagoon, jonne pieni pääsymäksu, mutta kannatta käydä viettämässä päivä nauttien auringosta. Jännitystä voi hakea liitovarjoilulla n. 2 km korkeudesta, laskeutuminen rantakadun viereen. Ihmiset ystävllisiä, ruoka hyvää, ostosmahdollisuudet niukat , mutta n. 10 min. bussimatkan päässä Hisorunun kylässä ostoksia voi tehdä enemmän, eikä Fethyeenkään ole kuin. n. 30 min bussimatka (tiistaisin isot markkinat)

jonnats

Kohde: Marmaris
Ajankohta: Heinäkuu 25, 2008 - Elokuu 02, 2008

JokuVaan

Kohde: Alanya
Ajankohta: Heinäkuu 19, 2008 - Heinäkuu 27, 2008
Kommentti: Turkki vaikuttaa monpuoliselta matkakohteelta, joten odotan sitä innolla.

marde

Kohde: Alanya
Ajankohta: Heinäkuu 12, 2008 - Heinäkuu 19, 2008

J-A

Kohde: Alanya
Ajankohta: Heinäkuu 11, 2008
Kommentti: oltiin heinäkuussa pari viikkoo alanyassa mahmutlaarissa ja oli kuuma! illallakin hiki valu kun yritti syödä jotain ravintolassa! päivällä oli aika turha kuvitella shoppailemista, koska oli niin kuuma. mutta eipä se minua haitannut. hyvä, kun kerrankin oli lämmintä.täällä suomessa kun on niin "kuuma".. :D siinähän ne päivät meni aurinkoo otellessa ja uidessa suurimmaksi osaksi. ja oli kivaa !! välttämättä ei sovi matkustaa kesäaikaan alanyaan, jos ei tykkää suurinpiirtein tukalan kuumasta. pitää uida paljon ! ;>

justiina

Kohde: Alanya
Ajankohta: Heinäkuu 08, 2008 - Heinäkuu 22, 2008
Kommentti: Kävin vonna 1990 eka kerran täällä alanyassa ja pidin paikasta.sitten meni monta vuotta ennenkuin lähdin uudelleen joten olin viime vuonna sitten taas alanyassa hotellissa cumus aurinkomatkojen reissu.tosi hyvä hotelli jossa sai itse kokata ja muutenki hyvä palvelu.lyhyt matka rannalle ja paikkaan nimeltä oba johonka oli matkaa 800metriä missä oli kaikki samat mitä alanyan keskustassa voipi olla että oli hinta laatukin halvempi.nyt tänä kesänä menen samaan hotelliin ja samaan paikkaan joten tässä sen huomaa kuinka hyvä paikka on turkin alanya.KANNATTAA KÄYDÄ:

kultakatriina

Kohde: Alanya
Ajankohta: Heinäkuu, 2008
Kommentti: Kahden viikon perheloma, joka oli lasten ensimmäinen ulkomaanmatka. 10pv meni todella hyvin, viimeiset 4 oltiin vuoronperää kipeinä. Muuten matka onnistui loistavasti ja lapset viihtyivät. Esikoiseni kaipailee sinne takaisin melkein viikottain.
Pieni hetki, sivua ladataan.