Kusadasi

lennot

alk. 290€
Etsi lennot

Kusadasin sääennuste

ke 29.5.

Osittain pilvistä
23°C | 14°C
3 m/s

to 30.5.

Selkeää
24°C | 18°C
6 m/s

pe 31.5.

Selkeää
25°C | 18°C
4 m/s

la 1.6.

Selkeää
25°C | 19°C
3 m/s

su 2.6.

Selkeää
28°C | 20°C
3 m/s

ma 3.6.

Selkeää
28°C | 21°C
3 m/s

Koe Kusadasi

Kusadasin hotellit

Matkakohteita Kusadasin lähellä

 • Viihtyisä hotelli Guzelcamlissa

  Hotelli: Hotelli Akbulut

  Hotelli sijaitsee kauniilla rauhallisella paikalla lähellä rantaa ja rantakatuja. Ruoka oli herkullista turkkilaista ruokaa, kasvisyöjän unelma, mutta muutakin löytyi runsaasta noutopöydästä. Hotelli oli jo lokakuun alussa hiljainen. Koko kaupungissa oli vähän turisteja syystä tai toisesta. Sijaitsee kaukana Kusadasista, mutta dolmuksella pääsee oven edestä kaupunkiin noin 40 minutissa 6:lla liiralla henkilö. Vesi oli kylmää uima-altaassa ja meressä. Hotellin ranta ei todellakaan ollut kuvien ihana hiekkaranta. Se kaunis ranta sijaitsee noin 1,5 km päässä Milli Parkissa. Oma ranta on kämänen kivikkoranta. Puutarhassa oli kiva auringonottoalue ja lämoöä riitti lokakuussa vielä. Tarjoilu pelasi all included hyvin pitkin päivää, juomineen ja kahveineen. Kauppoja oli vähän hotellin lähellä, mutta Kusadasista niitä löytyi yllin kyllin. Hotelli ei ehkä ihan neljän tähden tasoa, lähellä kumminkin. Palvelu hyvää ja ystävällistä.

  Kohde: Kusadasi, Turkki Kategoria: Kusadasin hotellit
  Lisätty: 17.10.17 Lähettäjä: Vieras
 • En suosittele

  Hotelli: Özka

  Hotellihuoneeseen päästyämme huomasimme, että sähköt eivät toimineet. Sanoimme asiasta respassa ja lähdimme itse kiertelemään kaupungille, minkä aikana sähkömies oli käynyt korjaamassa asian. Viikon aikana myös vessanpönttömme hajosi. Huoneen ikkunat olivat viereisen talon seinää vasten, joten maisemia ei päässyt partsilta ihailemaan. Aamupala oli todella vaatimaton, kananmunat olivat ainoa ruoka joka piti nälkää loitolla. Juomana oli pelkkää kahvia ja teetä. Hotelliin ei saa viedä omia eväitä tai juomia (edes vettä) hotellin ulkopuolelta, muuten saat laskun. Siivooja ei käynyt kahtena peräkkäisenä päivänä huoneessamme, ja muut vieraat kertoivat, että joinakin päivinä siivooja ei ollut käynyt heidänkään huoneissaan. Henkilökunta oli mukava. Sijainti on hyvä, rantaan ja kaupungille pääsee kävelemällä, mutta dolmukset kulkevat myös suoraan hotellin edestä. Kusadasi on ihana paikka ja sinne voisi palata takaisin, mutta valitsisin kyllä toisen hotellin Özkan tilalle....  Lisää...

  Hotellihuoneeseen päästyämme huomasimme, että sähköt eivät toimineet. Sanoimme asiasta respassa ja lähdimme itse kiertelemään kaupungille, minkä aikana sähkömies oli käynyt korjaamassa asian. Viikon aikana myös vessanpönttömme hajosi. Huoneen ikkunat olivat viereisen talon seinää vasten, joten maisemia ei päässyt partsilta ihailemaan. Aamupala oli todella vaatimaton, kananmunat olivat ainoa ruoka joka piti nälkää loitolla. Juomana oli pelkkää kahvia ja teetä. Hotelliin ei saa viedä omia eväitä tai juomia (edes vettä) hotellin ulkopuolelta, muuten saat laskun. Siivooja ei käynyt kahtena peräkkäisenä päivänä huoneessamme, ja muut vieraat kertoivat, että joinakin päivinä siivooja ei ollut käynyt heidänkään huoneissaan. Henkilökunta oli mukava. Sijainti on hyvä, rantaan ja kaupungille pääsee kävelemällä, mutta dolmukset kulkevat myös suoraan hotellin edestä. Kusadasi on ihana paikka ja sinne voisi palata takaisin, mutta valitsisin kyllä toisen hotellin Özkan tilalle.

  Kohde: Kusadasi, Turkki Kategoria: Kusadasin hotellit
  Lisätty: 19.09.15 Lähettäjä: Vieras
 • Varoitus

  Hotelli: PANORAMA HILL HOTEL

  Varasin all inclusive matkan kyseisestä hotellista. Kaikki toimi ihan hienosti, huone kiva ja siivous erinomaista tasoa. Ruoka oli myös hyvää ja henkilökunta hymyileväistä.Olin enimmän aikaa hotellin altaalla aurinkoa ottamassa. Kolmasti uskaltauduin kaupungille shoppailemaan. Olin varannut matkan Nazarilta ja kun all inclusive, niin varasin matkakassaa varten Suomessa vain 400e vaihtaen TL:ksi jo kotimaassa. Kortteja ei siis tarvinnut käyttää, olla mukana matkassa lainkaan. Matkalaukussa oli kuitenkin lompakkoni "piilotettuna"hotellissa oloaikanani ja käteinen mukanani joka paikassa vyölaukussa. No, suomeen palatessani en heti mennyt tilitietoihini vaan vasta 3pv reissun jälkeen ja mikä yllätys tilitiedoissa olikaan! 8.9 auto escape(autovuokraamo)329.75e-, 9.9 Vueling airlines 585,06.,norwegian Airlines 341,75, 12.9 Malmo aviation(matkatoimisto) .Ja tässä vasta visa elektronin menot, kaksi muuta luottokorttia ns.tyhjennetty suurimmaksi osaksi. Eli kortit oli kopioitu ja niillä oli hel...  Lisää...

  Varasin all inclusive matkan kyseisestä hotellista. Kaikki toimi ihan hienosti, huone kiva ja siivous erinomaista tasoa. Ruoka oli myös hyvää ja henkilökunta hymyileväistä.Olin enimmän aikaa hotellin altaalla aurinkoa ottamassa. Kolmasti uskaltauduin kaupungille shoppailemaan. Olin varannut matkan Nazarilta ja kun all inclusive, niin varasin matkakassaa varten Suomessa vain 400e vaihtaen TL:ksi jo kotimaassa. Kortteja ei siis tarvinnut käyttää, olla mukana matkassa lainkaan. Matkalaukussa oli kuitenkin lompakkoni "piilotettuna"hotellissa oloaikanani ja käteinen mukanani joka paikassa vyölaukussa. No, suomeen palatessani en heti mennyt tilitietoihini vaan vasta 3pv reissun jälkeen ja mikä yllätys tilitiedoissa olikaan! 8.9 auto escape(autovuokraamo)329.75e-, 9.9 Vueling airlines 585,06.,norwegian Airlines 341,75, 12.9 Malmo aviation(matkatoimisto) .Ja tässä vasta visa elektronin menot, kaksi muuta luottokorttia ns.tyhjennetty suurimmaksi osaksi. Eli kortit oli kopioitu ja niillä oli helppo tehdä em.ostoksia. Avaimilla menty hotellihuoneeseen poissaolo aikanani. Se, että kotiinpaluuni päivä oli 11.9 ja sen jälkeen korttia oli turkissa vielä käytetty johonkin matkatoimiston maksuun, kertoo sen että tää kopionti juttu siis tosi. Pankki tiesi kertoa minulle tämän, en olis kuvitellu et kukaan löytää korttejani. No, oppirahat maksoin, rikosilmoitus huomenna ja eiköhän se kaveri ole jo kusessa kun paperit vaaditaan autovuokraukseen, lentoihin, matkatoimistoonkin. Järkkyttävän epärehellistä kansaa, en toiste lähellekään tätä paikkaa. Antalya oli toista, ainakin minulle 3kk sitten.

  Kohde: Kusadasi, Turkki Kategoria: Kusadasin hotellit
  Lisätty: 14.09.14 Lähettäjä: Vieras
 • Ephesus ja Pamukkale.

  Ephesus ja Pamukkale, Aivan mahtavaa historiaa, must see!!!

  Kohde: Kusadasi, Turkki Kategoria: Kusadasin nähtävyydet
  Lisätty: 12.10.13 Lähettäjä: palovaara
 • Hotelli Ephesia Beach

  Olimme lomamatkalla 3-10.10.2013 Turkin Kusadasissa hotelli Ephesia Beachillä. Hotelli oli ok, All inclusive toimi hyvin. Ruoka ja juomat olivat erinomaisia. Nuorisolla oli myös tekemistä minigolf, pöytätennis, tennis, gameroom yms. Alkulomasta oli kylmät yöt ja se vaikutti myös päivälämpötiloihin, päivällä n. 18 astetta lämmintä. Loppulomasta päivälämpötilat nousivat päivällä jo n. 25 asteeseen. Yleiset uimarannat eivät olleet huippusiistejä verrattuna moneen aikaisempaan lomakohteeseen. Efesos on ehdottomasti käymisen arvoinen paikka. Käytiin myös Kreikan puolella Samoksella, kaunis saari huppukirkas vesi. Merimatka ihan mukava lisä lomailuun, saarella oloaika n. 6h. Turkissa ostosten teko basaareissa mukavampaa, kauppiaat eivät tyrkytä tavaroitaan kuten esim. Egyptissä. Lokakuussa ei kaikki vesipuistot ole enää auki esim. Adaland jo kiinni.

  Kohde: Kusadasi, Turkki Kategoria: Kusadasin muita vinkkejä
  Lisätty: 11.10.13 Lähettäjä: Vieras

Oletko käynyt Kusadasissa?

Vinkkisi saattavat olla korvaamattomia muille matkailijoille. Voit kertoa esimerkiksi lempiravintolastasi, uskomattomasta paikallisesta nähtävyydestä, harrastusmahdollisuuksista tai paikallisista tavoista.

Kirjoita omista kokemuksistasi Kusadasissa

Kysy kohteesta muilta käyttäjiltä

merkkiä jäljellä    
* Vaatii rekisteröitymisen.

Oletko menossa Kusadasiin?

Ilmoita siitä muille - voit löytää matkaseuraa tai saada vinkkejä matkaasi varten.

hakalta

Kohde: Kusadasi
Ajankohta: Syyskuu 15, 2011 - Syyskuu 22, 2011
Kommentti: Uusi ja mielenkiintoinen kohde tiedossa.Matkan jälkeen luvassa kommentteja

Zandy

Kohde: Kusadasi
Ajankohta: Elokuu, 2008
Kommentti: Upea paikka, tänne on päästävä uudelleen.

Hrafndis

Kohde: Kusadasi
Ajankohta: Lokakuu 07, 2010

toffe

Kohde: Kusadasi
Ajankohta: Elokuu 26, 2010 - Syyskuu 02, 2010
Kommentti: 7 päivää ja 5 tuntia matkan alkuun( Turusta- Helsinkiin ja siitä lentokoneeseen), nyt on alkanut mulla lähtölaskenta!

Jade

Kohde: Kusadasi
Ajankohta: Heinäkuu 2007

Oletko vieraillut Kusadasissa?

Kerro siitä muille!

Hyödyllistä tietoa Kusadasista

Yleistietoja kohteesta 

Valtio: Turkki
Etäisyys Helsingistä: 2489 km
Lentoaika-arvio:[1] 3h 20min
Rahayksikkö: uusi Turkin liira
Valuuttakurssi (1 EUR): 34,99 TRY

Aika[2]

Paikallinen aika:  
Aikavyöhyke: GMT +3
Aikaero Suomeen: 0

Sähköverkko[3]

Pistokkeet: C  F  
Jännite ja taajuus: 230 V, 50 Hz

Puhelinnumerot[4]

Suuntanumero: +90
Yleinen hätänumero:
Ambulanssi: 110
Palokunta: 155
Poliisi: 112

Hyödyllisiä linkkejä 

Suositeltavat rokotukset: Turkki
Suomen suurlähetystö Turkissa
Turkin suurlähetystö
Englanninkielinen Wikipedia: Kusadasi
Ulkoministeriön matkustustiedote: Turkki
Vaadittavat matka-asiakirjat (IATA): Kusadasi
Pieni hetki, sivua ladataan.