Käytämme sivustolla evästeitä parantaaksemme käyttökokemustasi. Jatkamalla sivustomme käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää...

Omat matkat - Turkki:Sivu 17

Käynyt Turkissa

Oletko sinä käynyt Turkissa? Ilmoita siitä muille!

Ollie72

Kohde: Side
Ajankohta: Kesäkuu 06, 2009 - Kesäkuu 13, 2009
Kommentti: Menossa Nazarin matkaan Pegasos hotelliin lasten kanssa. Matkaan lähdetään pitkälti lasten ehdoilla.

imira

Kohde: Alanya
Ajankohta: Kesäkuu, 2009
Kommentti: Olen käynyt aiemminkin Alanyassa mutta nyt olen menossa sinne poikani ja pojanpoikani kanssa. Menemme Sidar Apart Hotelliin, neljäntähden hotelli matkatoimistonmukaan, mutta kukaan ei ole komentoinut hotellia joten kysynkin nyt , onko jollain kokemuksia kyseisetä hotellista? Edellisestä Turkin matkastani on viisi vuotta joten onko jotain oleellisia muutoksia jotka pitää huomioida???

Cattyla

Kohde: Side
Ajankohta: Kesäkuu, 2009 - Heinäkuu, 2009
Kommentti: All inclusive-3 tähden Nazar-matka. Ihan ok. Hikisen kuumaa. Tarjonnasta senverran, että ehkä välipaloissa erityisesti olisi ollut toivomisen varaa... Samaa kakkua ja melonia joka päivä, eikä tee kuulunut tarjontaan! Aamiaiset, lounaat ja illalliset perustason hyvää syötävää. Alkoholivalikoima hyvin suppea. Sikamaisen kalliit turistihinnat rannoilla ja kaupoissa ja muutamilla hotellin ulkopuolisilla ruokailukerroilla. Kokemus jota en vaihtaisi pois mutten halua samaan kohteeseen ja hotelliin uudelleen.

llauraa-

Kohde: Istanbul
Ajankohta: Toukokuu 31, 2009 - Kesäkuu 04, 2009
Kommentti: Isipapan 50v synttärit toivat mukanaan mukavan yllätyksen: lentoliput maailmalle. Onnistuin sitten soluttautumaan mukaan ja melko vaivattomasti sain suostuteltua perheenjäsenet Istanbuliin, tuohon arabimaat ja länsimaat yhdistävään metropoliin, jossa shoppailijan tiet ovat lukemattomat ja alkukesän kuuma aurinko saa rusketuksen kohoamaan pintaan. --- Nyt tuli todistettua, että neljä päivää on aivan liian lyhyt aika Istanbulissa! Koko ajan juostiin tukka putkella ympäri kaupunkia ja silti jäi tunne, että kaikki jäi näkemättä. Joskus pitää kyllä tulla uudestaan paremmalla ajalla.
Matkakokemuksia:

Phenomenon

Kohde: Alanya
Ajankohta: Toukokuu 30, 2009 - Kesäkuu 06, 2009
Kommentti: Lähdemme pascha bay hotelliin 2 vuotiaan tyttäremme kanssa.. Olisi mukava tutustua muihin lapsi perheisiin jotta vaimoilla olisi seuraa kun miehet lähtee kaljalle.. Noh leikkiä T. Doc Chapman

blue

Kohde: Side
Ajankohta: Toukokuu 30, 2009 - Kesäkuu 20, 2009
Kommentti: Hotelli Yali ihan Siden keskustassa ja rannalla

Anniina67

Kohde: Alanya
Ajankohta: Toukokuu 23, 2009 - Toukokuu 30, 2009
Kommentti: olen käynyt useamman kerran ja siitä jo 10v aikaa nyt lähdetään 23pv toukokuuta katsomaan onko paikka paljon muuttunut =-) Turkissa ja varsinkin Alanyassa olen viihtynyt AINA.

tarska

Kohde: Side
Ajankohta: Toukokuu 23, 2009 - Kesäkuu 06, 2009
Kommentti: olen lähös 7,v tyttöni kans blue star hill side hotelliin toukokuus.ei ole ennen tullut käytyä.marmariksella ja alanias kyllä.olisi kiva kuulla jos joku muukin menos samaan paikkaan ja hotelliin.ja muutenki kiva kuulla matkavinkkejä ja kokemuksia

Mirkelo

Kohde: Alanya
Ajankohta: Toukokuu 16, 2009 - Toukokuu 30, 2009
Kommentti: 8 henkilöö lähtee reissuun Turkin alanyaan, hotelliin Grand Zaman Gardenja tämä on all inclusive, katsotaan miten tälläinen järjestely sopii tälle porukalle.. viimeksi teneriffalla kun tehtiin hotellissa omat ruuat ja käytiin ulkona syömässä, mutta kaitpa tuollakin tulee ulkona ruokailtua, vaikka kaikki ruuat ja juomat kuuluvatkin pakettiin :)

Jousimies Anne

Kohde: Marmaris
Ajankohta: Toukokuu 07, 2009 - Toukokuu 21, 2009
Kommentti: Kohteelta odotan hellettä, muuten toivon saavani edes osalle lomaa suomalaista seuraa, ettei tarvitse yksinään jutella. MATKA meni enemmän kuin hyvin, murheellista palata kotiin. Family Apart vähäisistä tähdistään huolimatta loisto paikka, niin sijainnin, henkilökunnan, kuin siisteydenkin puolesta (siivottiin, tiskattiin ja vaihdettiin pyyhkeet päivittäin). Detur.
Pieni hetki, sivua ladataan.