Käytämme sivustolla evästeitä parantaaksemme käyttökokemustasi. Jatkamalla sivustomme käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää...

Omat matkat - Turkki:Sivu 18

Käynyt Turkissa

Oletko sinä käynyt Turkissa? Ilmoita siitä muille!

blue

Kohde: Side
Ajankohta: Toukokuu 30, 2009 - Kesäkuu 20, 2009
Kommentti: Hotelli Yali ihan Siden keskustassa ja rannalla

Anniina67

Kohde: Alanya
Ajankohta: Toukokuu 23, 2009 - Toukokuu 30, 2009
Kommentti: olen käynyt useamman kerran ja siitä jo 10v aikaa nyt lähdetään 23pv toukokuuta katsomaan onko paikka paljon muuttunut =-) Turkissa ja varsinkin Alanyassa olen viihtynyt AINA.

tarska

Kohde: Side
Ajankohta: Toukokuu 23, 2009 - Kesäkuu 06, 2009
Kommentti: olen lähös 7,v tyttöni kans blue star hill side hotelliin toukokuus.ei ole ennen tullut käytyä.marmariksella ja alanias kyllä.olisi kiva kuulla jos joku muukin menos samaan paikkaan ja hotelliin.ja muutenki kiva kuulla matkavinkkejä ja kokemuksia

Mirkelo

Kohde: Alanya
Ajankohta: Toukokuu 16, 2009 - Toukokuu 30, 2009
Kommentti: 8 henkilöö lähtee reissuun Turkin alanyaan, hotelliin Grand Zaman Gardenja tämä on all inclusive, katsotaan miten tälläinen järjestely sopii tälle porukalle.. viimeksi teneriffalla kun tehtiin hotellissa omat ruuat ja käytiin ulkona syömässä, mutta kaitpa tuollakin tulee ulkona ruokailtua, vaikka kaikki ruuat ja juomat kuuluvatkin pakettiin :)

Jousimies Anne

Kohde: Marmaris
Ajankohta: Toukokuu 07, 2009 - Toukokuu 21, 2009
Kommentti: Kohteelta odotan hellettä, muuten toivon saavani edes osalle lomaa suomalaista seuraa, ettei tarvitse yksinään jutella. MATKA meni enemmän kuin hyvin, murheellista palata kotiin. Family Apart vähäisistä tähdistään huolimatta loisto paikka, niin sijainnin, henkilökunnan, kuin siisteydenkin puolesta (siivottiin, tiskattiin ja vaihdettiin pyyhkeet päivittäin). Detur.

myy

Kohde: Turkki
Ajankohta: Toukokuu 01, 2009 - Toukokuu 15, 2009
Kommentti: Turkkiin toukokuussa 2009. Kaksi ensimmäistä viikkoa! Käy lukemassa myyn profiilista lisää!

myy

Kohde: Marmaris
Ajankohta: Toukokuu 01, 2009 - Toukokuu 15, 2009
Kommentti: Lähdössä höpö-höpö rentoutus matkalle ja mukavaa olisi saada räväkää matkaseuraa. Miesystävää enkä minkäänlaista seurustelukumppania etsi. En vahtia, enkä perässä kävelijää, vaan jos tuntuu mukavalta lähteä joskus yhdessä ulos niin sitten mennään. Omat huoneet. Aikuisten ehdoilla. Ei lapsia.

amu

Kohde: Alanya
Ajankohta: Toukokuu, 2009
Kommentti: tämän matkan parasta antia taisi olla "jälkitaudit" eli nuorin tytär syntyi noin 9 kuukauden päästä ;) toki meillä oli täysihoito ensimmäistä kertaa ja se oli erittäin hyvä kokemus, jatkossa varmasti suosimme sitä ainakin toisinaan, säät suosivat ja jääkiekon mm-kisat näkyivät muutamassa baarissa, ja tuohon aikaan vuodesta hintataso on erittäin edullinen kesäkauteen verrattuna. käytiin katselemassa tippukiviluolaa, jeeppisafarilla ja manavkatin jokiristeilyllä, nättejä paikkoja, jeepillä kaahailu rotkon reunalla oli vähän liikaa minulle joten jää varmaan ainoaksi kerraksi. markkinoilla pyytävät hirveitä aamulla, illalla saman tavaran saa paljon halvemmalla, joten ensi kerralla ei heti ensimmäisten joukossa markkinoille, muutenkin väkeä paljon ja hankala liikkua ainakin kärryjen kanssa.

shooter

Kohde: Istanbul
Ajankohta: Toukokuu, 2009

JTLGS

Kohde: Alanya
Ajankohta: Huhtikuu 28, 2009 - Toukokuu 05, 2009
Kommentti: En ole ennen käynyt Turkissa,joten nyt tutustumaan.
Pieni hetki, sivua ladataan.