Kemer

lennot

alk. 49€
Etsi lennot

valmismatkat

alk. 449€
Etsi valmismatkat

Kemerin sääennuste

ma 27.5.

Sadetta, Osittain pilvistä
26°C | 19°C
7 m/s

ti 28.5.

Sadetta, Osittain pilvistä
23°C | 21°C
2 m/s

ke 29.5.

Sadetta, Osittain pilvistä
24°C | 20°C
3 m/s

to 30.5.

Sadetta, Osittain pilvistä
24°C | 21°C
3 m/s

pe 31.5.

Osittain pilvistä
24°C | 20°C
3 m/s

la 1.6.

Selkeää
29°C | 19°C
3 m/s
Lisää valmismatkoja Kemeriin

Koe Kemer

Kemerin hotellit

Matkakohteita Kemerin lähellä

 • turkkilainen lentoyhtiö free bird

  oli positiivinen yllätys, kun nousimme toukokuussa uuteen todella siistiin koneeseen. pelkäsimme etukäteen että millainen rotisko mahtanee olla, mutta onneksi ihan turhaan ;) palvelu oli erittäin ystävällistä, mehut ja limukat olivat ilmaisia ruoan lisäksi, joka oli muuten hyvää, ei mitään finnmatkat-tjäreborgin kallista mössöä. ainoa pikku miinus oli tavaroiden säilyttäminen lokeroissa ylhäällä. istuimme ensimmäisellä rivillä ja lentoemännät hakivat kaikenlaista tavaraa niistä yläpuolella olevista lokeroista, no tavarat eivät tainneet olla kovin hyvässä järjestyksessä kun 2 kertaa paluumatkan aikana roinaa putosi asiakkaan niskaan, itse sain tarjottimen silmäkulmaan, pieni jälki jäi, olivat kyllä pahoillaan ja sainkin sitten ilmaista olutta loppumatkan ;), ainakin nazar käyttää tätä yhtiötä.

  Kohde: Kemer, Turkki Kategoria: Kemerin lennot & liikenne
  Lisätty: 27.07.11 Lähettäjä: amu
 • venäläisten suosima hotelli

  Hotelli: meder resort ++++

  hotelli oli muuten viihtyisä ja palvelu palasi hyvin, mutta suuri venäläisten määrä pilasi tunnelmaa jatkuvasti, eivät osanneet odottaa vuoroaan vaan tunkeutuivat mm. ruokajonossa röyhkeästi eteen, baaritiskillä eteen, ruuat ja juomat kun kuuluivat hintaan. pitivät mekkalaa altailla päivällä ja käytävillä sitten yöllä, hakkasivat meidäkin oveen monena yönä. (ainakin ne jotka olivat jo päivällä kännissä). allasalue oli hiukan vaarallinen lapsille koska vesi oli jokapaikassa niin lähellä. ruoka oli kyllä hyvää ja sitä sai ihan liikaakin ;). henkilökunta venäläisvoittoista, joten käytös ei tuntunut aiheuttavan mitään "ongelmaa", en mene toista kertaa tähän hotelliin. henkilökunta antoi huoneemme vahingossa venäläispariskunnalle jotka tulivat keskellä viikkoa, tulimme altaalta kun huomasimme että ihmisiä on menossa huoneeseemme, onneksi tulimme oikeaan aikaan, koska oma avaimemme ei enää käynyt oveen ja kaikki tavaramme olivat siellä "levällään" passeja ja rahoja lukuunottamatta. huh huh ...  Lisää...

  hotelli oli muuten viihtyisä ja palvelu palasi hyvin, mutta suuri venäläisten määrä pilasi tunnelmaa jatkuvasti, eivät osanneet odottaa vuoroaan vaan tunkeutuivat mm. ruokajonossa röyhkeästi eteen, baaritiskillä eteen, ruuat ja juomat kun kuuluivat hintaan. pitivät mekkalaa altailla päivällä ja käytävillä sitten yöllä, hakkasivat meidäkin oveen monena yönä. (ainakin ne jotka olivat jo päivällä kännissä). allasalue oli hiukan vaarallinen lapsille koska vesi oli jokapaikassa niin lähellä. ruoka oli kyllä hyvää ja sitä sai ihan liikaakin ;). henkilökunta venäläisvoittoista, joten käytös ei tuntunut aiheuttavan mitään "ongelmaa", en mene toista kertaa tähän hotelliin. henkilökunta antoi huoneemme vahingossa venäläispariskunnalle jotka tulivat keskellä viikkoa, tulimme altaalta kun huomasimme että ihmisiä on menossa huoneeseemme, onneksi tulimme oikeaan aikaan, koska oma avaimemme ei enää käynyt oveen ja kaikki tavaramme olivat siellä "levällään" passeja ja rahoja lukuunottamatta. huh huh mitä hommaa.

  Kohde: Kemer, Turkki Kategoria: Kemerin hotellit
  Lisätty: 25.07.11 Lähettäjä: amu
 • Lapsiperheille sopiva

  Hotelli: Garden Resort

  Olimme Kemerissä Garden Resort hotellissa toukokuussa 2009. Perheessämme on kaksi lasta, silloin 9 kk ja 3 vuotias. Seurassamme oli myös lasten mummo, täti ja setä. Tämä hotelli oli meille erittäin sopiva ja parasta oli ehkä täysihoito Deturin kautta. Ruokaa oli yllin kyllin, välillä sitä oli jopa liian usein: aamiainen, lounas, välipala/kahvihetki, päivällinnen ja aina oli tarjoilu seisovasta pöydästä. Jälkiruuat niin niin mahtavia. Kemer oli myös muutenkin meille sopivan kokoinen kaupunki. Olimme viikon matkalla. Nyt kun puhumme matkalle lähdöstä poikamme ehdottaa vain turkkia ja kemeriä :)

  Kohde: Kemer, Turkki Kategoria: Kemerin hotellit
  Lisätty: 08.07.10 Lähettäjä: Vieras
 • Paratiisi Maan päällä

  Hotelli: Kemer Resort

  Nyt on pakko laittaa arvostelu näkyviin,on niin uunituore kokemus, hyvä sellainen, takana. Hotelli Kemer Resort oli tosiaan kuin maanpäällinen paratiisi lomailijalle! Hotelli on suht' uusi(2003 rak.) eli siisti ja nykyaikainen sekä tyylikkään ylellinen. Alue on laaja, yltäen merenrantaan. Allasalue on laaja ja monipuolinen. Tekemistä löytyy niin lapsiperheille, nuorisolle kuin myös keski-ikäisille. Ruoka on todella maukasta ja valinnanvaraa riitää, seisovat pöydät ovat suunnattoman notkuvat! Kolmekertaa päivässä on mahdollisuus aterioida... ei muuten mitenkään mahdoton yhtälö, et tarvi välipaloja. Tosin niitäkin saa, kyseessä on siis ultra all inclusive-hotelli. Tarkoittaaa, että saat hotellialueella KAIKEN, mitä haluat, koskien ruokaa ja juomaa... Siis kahvit, vedet, mehut, jäätelöt, oluet, väkevät jne...Plus minibaari huoneessa, plus pyyhkeet altailla ja meren rannalla..Korkeatasoista ohjelmaa on tarjolla joka illalle hotellialueella. Bonuksena vielä hulppeat kylpyläpalvelut sekä ti...  Lisää...

  Nyt on pakko laittaa arvostelu näkyviin,on niin uunituore kokemus, hyvä sellainen, takana. Hotelli Kemer Resort oli tosiaan kuin maanpäällinen paratiisi lomailijalle! Hotelli on suht' uusi(2003 rak.) eli siisti ja nykyaikainen sekä tyylikkään ylellinen. Alue on laaja, yltäen merenrantaan. Allasalue on laaja ja monipuolinen. Tekemistä löytyy niin lapsiperheille, nuorisolle kuin myös keski-ikäisille. Ruoka on todella maukasta ja valinnanvaraa riitää, seisovat pöydät ovat suunnattoman notkuvat! Kolmekertaa päivässä on mahdollisuus aterioida... ei muuten mitenkään mahdoton yhtälö, et tarvi välipaloja. Tosin niitäkin saa, kyseessä on siis ultra all inclusive-hotelli. Tarkoittaaa, että saat hotellialueella KAIKEN, mitä haluat, koskien ruokaa ja juomaa... Siis kahvit, vedet, mehut, jäätelöt, oluet, väkevät jne...Plus minibaari huoneessa, plus pyyhkeet altailla ja meren rannalla..Korkeatasoista ohjelmaa on tarjolla joka illalle hotellialueella. Bonuksena vielä hulppeat kylpyläpalvelut sekä tietysti loistava henkilökunta, aina iloinen ja palvelualtis!! Mitä matkustavainen vielä tarvitsee?? Minä ainakin aion ko. hotelliin uudestaan heti kun tilaisuus tarjoutuu!! Mksan mielelläni vähän ekstraa, niin ei tarvi olla kukkaro levällään koko ajan lomalla. Voin vieläpä hyödyntää lähilähtöä, esim Vaasaa tai Kokkolaa! Suosittelen erittäin lämpimästi tätä kohdetta!

  Kohde: Kemer, Turkki Kategoria: Kemerin hotellit
  Lisätty: 02.10.09 Lähettäjä: Vieras
 • Tosi loma

  kemerissä on kaikkea mitä lomalla kaipaa, aurinkoa, merta,hyvää ruokaa ja juomaa, nähtävyyksiä, viihdettä, ystävällisiä ihmisiä, niin kaikkea. kävin 1999 ensimmäisen kerran 2002 tulin uudelleen sen jälkeen olen käynyt vuosittain 3-4 kertaa vuodessa. olin 01/08 10 pv , päivät + 20 yöt +3-+5 eli tosi viileetä. ei paljon turisteja silloin. kesäkuussa viikoksi, syyskuussa 3viikoksi. tämä on toinen kotini. suosittelen lämmöllä.

  Kohde: Kemer, Turkki Kategoria: Kemerin muita vinkkejä
  Lisätty: 19.02.08 Lähettäjä: Vieras

Oletko käynyt Kemerissä?

Vinkkisi saattavat olla korvaamattomia muille matkailijoille. Voit kertoa esimerkiksi lempiravintolastasi, uskomattomasta paikallisesta nähtävyydestä, harrastusmahdollisuuksista tai paikallisista tavoista.

Kirjoita omista kokemuksistasi Kemerissä

Kysy kohteesta muilta käyttäjiltä

merkkiä jäljellä    
* Vaatii rekisteröitymisen.

Oletko menossa Kemeriin?

Ilmoita siitä muille - voit löytää matkaseuraa tai saada vinkkejä matkaasi varten.

amu

Kohde: Kemer
Ajankohta: Toukokuu, 2011
Kommentti: lämmintä riitti jo toukokuussa, all inclusive oli hyvä idea, huoneet siistejä, ainoa harmin aihe oli venäläisten matkailijoiden suuri määrä juuri tuolloin, eivät ole tottuneet odottamaan vuoroaan, sen sitten tietää mikä ryntäys siitä seuraa kun kaikki on ilmaista ja jokainen haluaa olla ensimmäinen. lapsen kanssa meni todella hienosti, pikkuneiti oli jo yli vuoden ikäinen, koneessa tosin se sylissäistuminen on aika työlästä kun ei ole vielä omaa paikkaa.

llauraa-

Kohde: Kemer
Ajankohta: Lokakuu 10, 2009 - Lokakuu 17, 2009
Kommentti: Istanbul ei oikein sytyttänyt, mutta ainahan pitää antaa toinen tilaisuus. Lokakuussa edessä on siis viikko toisenlaista Turkkia - odotan jännityksellä onnistuuko Kemer hurmaamaan meidät. --- Voi Kemer, Kemer, Kemer... Viikko turistikylässä riitti meille, kaikki tuli nähtyä. Mutta ikävä jäi lämpöä ja uusia ystäviä :( Taivaallisen ihana loma, mutta ensi kerralla voisi kokeilla vaikka Kusadasia tai Antalyaa.

hukkaputki

Kohde: Kemer
Ajankohta: Heinäkuu 02, 2009 - Heinäkuu 11, 2009
Kommentti: Olemme menossa "huuhaa matkalle" (omatoimi) Kemeriin. Kahden hengen matkapaketti: Lennot, jossa välilasku Istanbulissa 595e Hotelli, allinclusive 4* 745e ----------------------------------------------------------------- 1340e Antalya -Kemer matkaa ei vielä päätetty (n.45 km). ______________________________________ 1340e

piia1979

Kohde: Kemer
Ajankohta: Kesäkuu, 2003 - Heinäkuu, 2003

laamar

Kohde: Kemer
Ajankohta: Toukokuu 17, 2003 - Toukokuu 24, 2003

Oletko vieraillut Kemerissä?

Kerro siitä muille!

Hyödyllistä tietoa Kemeristä

Yleistietoja kohteesta 

Valtio: Turkki
Englanninkielinen nimi: Kemer
Etäisyys Helsingistä: 2655 km
Lentoaika-arvio:[1] 3h 30min
Rahayksikkö: uusi Turkin liira
Valuuttakurssi (1 EUR): 34,91 TRY

Aika[2]

Paikallinen aika:  
Aikavyöhyke: GMT +3
Aikaero Suomeen: 0

Sähköverkko[3]

Pistokkeet: C  F  
Jännite ja taajuus: 230 V, 50 Hz

Puhelinnumerot[4]

Suuntanumero: +90
Yleinen hätänumero:
Ambulanssi: 110
Palokunta: 155
Poliisi: 112

Hyödyllisiä linkkejä 

Suositeltavat rokotukset: Turkki
Suomen suurlähetystö Turkissa
Turkin suurlähetystö
Englanninkielinen Wikipedia: Kemer
Suomenkielinen Wikipedia: Kemer
Ulkoministeriön matkustustiedote: Turkki
Vaadittavat matka-asiakirjat (IATA): Kemer
Pieni hetki, sivua ladataan.