Käytämme sivustolla evästeitä parantaaksemme käyttökokemustasi. Jatkamalla sivustomme käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää...

Matkakokemukset - Ostokset Kapkaupungissa

Viiniä, vaatteita, afrikkalaisia käsitöitä

Pasaatituuli    16.11.2009    Kapkaupungin ostokset    Kapkaupunki

En kuulu himoshoppailijoihin, mutta kyllä jokaisella reissulla tulee aina jotain ostettua...muutakin kuin vain matkamuistokrääsää. Western Capen matkallani keskityin otsikon mukaisiin tuotteisiin, vaikka matkatavaroiden painorajoituksen vuoksi (ja kun vielä oli paikallinen kevät niin mukana oli vaatetta vilpoisienkin päivien varalle) viinin hankinta rajoittuikin hyvin pieneen määrään. Hyvin merkittävää roolia tässä näytteli myös tullilainsäädäntö.

Kansainväliset vaatemerkit eivät ole mitenkän huippuhalpoja, mutta paikalliset tuotteet ovatkin sitten huomattavasti kohtuuhintaisempia ja usein myös miellyttävän kestäviä, värikkäitä ja omalla tavallaan vallan mainioita monesti valtavirrasta poikkeavia.

Käsitöitä olisi ollut tarjolla ihan roinasta arvokkaisiin tuotteisiin, joten tässä tulee vastaan sekä matkabudjetti että mahdollisuus toimittaa tavarat rahtina kotiin. Erilaisia musiikki-instrumentteja oli valtaisa valikoima, joten alan ihmisille voi tulla valinnan ongelma.

Shoppailu

Dolley    24.06.2008    Kapkaupungin ostokset    Kapkaupunki

Tehdessäsi Kapkaupungissa ostoksia, muista,että kannattaa aina yrittää tinkiä! Itse olin ostamassa käsikorua, joka maksoi 40 randia. (n.4e) Tingin korusta, ja lopulta sain 3 korua 50 randilla :)

Oletko vieraillut Kapkaupungissa?

Kerro muille kokemuksistasi!
Pieni hetki, sivua ladataan.