Käytämme sivustolla evästeitä parantaaksemme käyttökokemustasi. Jatkamalla sivustomme käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää...

Matkakokemukset - Ravintolat ja baarit Kapkaupungissa

Catharina's at Steenberg

Luxusmajoitusta Constantian kaupunginosassa tarjoavan Steenbergin kompleksin (siellä on viinitila, hotelli, golfkenttä, ravintola) ravintolaan päädyimme oikeastaan puoli vahingossa. Matkakumppanini oli jostain saanut käsiinsä tiedon muutamasta hyvätasoisesta ravintolasta ja kun sitten tiedustelimme hotellin respasta heidän arvioitaan paikasta, niin sanoivat ravintolan kuuluvan heidän mielestään alueen parhaimpiin, ns. fine dining-kategoriaan.

Todellisuudessa paikka yllätti meidät miellyttävyydellään vaikkakin alueelle pääsy onkin tarkasti vartioitu ja syytä menoon tiedustellaan kohteliaasti portilla ennenkuin puomi nostetaan ylös. Samalla auton rekisteritunnus kirjataan ylös. Itse ravintola noudatti etikettiä vimeiseen pilkkuun asti - tai ainakin niin tuntui, joten oli hyvä että oli perehtynyt siihen etukäteen.

Koska olin kertonut henkilökunnalle vierailumme luonteen (ystäväni syntymäpäivän vietto), niinpä sitten paikka tarjosi meille ilmaiset drinkit ja shampanjat. Menu oli meille tarpeellisen laaja käsittäen paikallisia erikoisuuksia kuten Springbok-antilooppia, mutta tarjolla oli myös tutumpia ruokia, joten valintaongelmaa ei tullut. Etelä-Afrikan viinit ovat nousseet kohisten maailman tietoisuuteen viimeisten vuosien aikana ja valikoima sen suhteen oli melko kattava. Eipäsitten ihme, että ystäväni oli oikein mielissään kun hänen syntymäpäivänsä vietto huipentui tällaisissa puitteissa vietettyyn illalliseen.

Voin lämpimästi suositella paikkaa kaikille hyvän ruoan ja tunnelman ystäville. Tosin paikassa on hiljattain tehty muutoksia enkä tiedä mitä odottaa juuri nyt, mutta ensi vuoden alussa (helmi - maaliskuu 2010) olen toivottavasti siitäkin tietoinen.

Oletko vieraillut Kapkaupungissa?

Kerro muille kokemuksistasi!
Pieni hetki, sivua ladataan.