Käytämme sivustolla evästeitä parantaaksemme käyttökokemustasi. Jatkamalla sivustomme käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää...

Matkakokemukset - Hotelleja Kapkaupungissa

Hyvä konferenssihotelli

Pasaatituuli    12.10.2009    Kapkaupungin hotellit    Kapkaupunki
Yöpymisen ajankohta: Syyskuu 2006 | Hotelli: Simon's Town Quayside hotel

Simon's Townin pääkadun varrella lähes rantaviivalla sijaitseva konferenssihotelli, jossa tilavat ja puhtaat, hyvin hoidetut huoneet. Hotelli muutenkin jätti todella hyvän vaikutelman. Erityisesti tulee mieleen henkilökunnan avuliaisuus kun laitoimme heidät etsimään meille milloin mitäkin tai varaamaan safaria / ravintolaillallista. Tuntui kuin he olisivat olleet hyvillään että joskus joku asiakas pyysi heiltä muutakin kuin vain konferensseihin liittyviä palveluita. Me olimme nimittäin valinneet hotellin sen sijainnin ja langattoman verkon vuoksi.

Jos hotellista pitäisi löytää jotain negatiivista niin sellaisena saattaisi voida pitää seikkaa että hotellilla ei ole omaa ravintolaa, mutta heillä on aamiaissopimus kolmen lähiravintolan kanssa, joista lähin on alakerrassa sijaitseva Bertha's.

Halpa tämä paikka ei ole, mutta ei kuulu kalliiden hotellien luokkaankaan. Voin hyvin ajatella majoittuvani sinne toisenkin kerran.

Arvosana hotellille:

Hyvä keskitasoa, ei liian hieno

Vieras    15.03.2009    Kapkaupungin hotellit    Kapkaupunki
Yöpymisen ajankohta: Tammikuu 2009 | Hotelli: Protea Hotel Cape Castle

Ystävällinen palvelu, sijainti kohtuullisen hyvä, aamiainen erinomainen, huoneissa kulumisen ja käytön merkkejä, mutta ystävällinen palvelu korvaa nämä puutteet.

Arvosana hotellille:

Oletko vieraillut Kapkaupungissa?

Kerro muille kokemuksistasi!
Pieni hetki, sivua ladataan.