Käytämme sivustolla evästeitä parantaaksemme käyttökokemustasi. Jatkamalla sivustomme käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää...

Matkakokemukset - Hotelleja Belgiassa

Edullinen ja erilainen kokemus.

TravelerWillem    03.08.2014    Leuvenin hotellit    Leuven
Yöpymisen ajankohta: Kesäkuu 2014 | Hotelli: Hotel Mille Colonnes

Hotelli on kaupungin edullisin ja todella hyvällä paikalla etäisyydella mitaten. Hotellin alakerta on ravintola, joka on kiinni sunnuntaisin ja hotelliin kirjaudutaan ravintolan tiloissa. Virallista vastaanottoa ei ole olemassa. Budjettimatkaajalle unelma.

Sunnuntaina sisäänkirjautuminen on huono idea ja outo kokemus. Käytännössä henkilökuntaa ei ole mailla halmeilla ja etuovikin saattaa olla lukossa, joten ainoa keino päästä sisään saattaa olla puhelinsoitto. Itse pääsin sisään avoimesta ovesta ja kävin huhuilemassa porukkaa. Ketään ei näkynyt eikä kuulunut missään. Pitkähkön istahduksen jälkeen joku aasialainen nainen tuli paikalle ihmettelemään miten olin päässyt sisään ja sitten sitä, että ovi on ylipäänsä auki. Sain huoneen, kun hän soitti toiselle naiselle, joka tuli sitten vauvansa kanssa (asuivat hotelliosuuden alakerrassa) tarjottelemaan avainta. Tarinaan on vielä lisää, mutta jääköön tutuille ja kysyjille.

Arvosana hotellille:

Hyvä hotelli hyvällä paikalla

Vieras    23.06.2012    Brysselin hotellit    Bryssel
Yöpymisen ajankohta: Kesäkuu 2012 | Hotelli: NH Atlanta Brussels

Voimme suositella NH Atlantaa sen hyvän sijainnin, siistien huoneiden ja ystävällisen palvelun perusteella.

Arvosana hotellille:

Suosittu Bedford -hotelli

Irene    16.07.2011    Brysselin hotellit    Bryssel
Yöpymisen ajankohta: Heinäkuu 2011 | Hotelli: Bedford Hotel & Congress Centre

Varasimme hotellin kahdeksaksi yöksi netin kautta. Katsellessamme sivuja ja kuvia saimme hyvän vaikutelman neljän tähden hotellista ja sen sijainnista.

Ongelmana oli äänien kuuluminen ulkoa. On kuin ikkuna olisi ollut koko ajan auki. Jatkuva ambulanssien korvia viiltävä ujellus, roska-autojen työäänet ja muu liikenne ikkunan alapuolella häiritsi unia. Korvatulpat olivat todella tarpeen tässä huoneessa. Kannattaa varata hotellin sisäpihan puolelta huone.

Täytyy myös mainita ettei hotellissa ole lainkaan ilmastointia. Onneksi pärjäsimme, sillä sää ei ollut helteinen siellä ollessamme. Ikkuna aukeni vetämällä sivuun ja sen sai kunnolla auki.

Huonekaluihin aika oli jo jättänyt jälkensä. Kokolattiamatto olisi kaivannut pesua.

Myönteistä sanottavaa löytyy hotellihuoneemme koosta. Huoneeseen kuuluvat pitkät työpöydät, nahkanojatuolit ja sohvapöytä. Kokonaisuus kaiken kaikkiaan ihan ok.

Sängyssä oli hyvä nukkua ja se oli riittävän leveä. Kylpyhuone oli tilava ja toimiva. Vaatekomero oli riittävän iso.

Jääkaappi huoneessa on vanha, mutta iloinen asia. Ostimme sinne tuoremehua ja pikkusyötävää. Joimme pullovettä varmuuden vuoksi. Huone ja kylpyhuone siivottiin huolellisesti päivittäin. Henkilökunta oli ystävällinen.

Aamiaisbuffet oli maukas ja muuten monipuolinen, mutta ilman vihanneksia.

Hotellin yleiset tilat olivat tyylikkäät.

Parasta hotellissa oli sen sijainti. Grande Place on noin 500 metrin päässä.

Kävelimme päivittäin matkat eri suuntiin ja näin saimme samalla liikuntaa.

Lähin metroasema on kulman takana ja bussit kulkevat myös noin 200 metrin päässä.

Vieressä on pikkukauppoja, joissa on melko suppea valikoima tavaraa. Pikku-Lidl löytyy läheltä. Isommat supermarketit löytyvät noin 500 metrin päästä.

Ostoskadulle (hotellilta vasemmalle ja suoraan) on noin 500-600 metrin matka. Kadun varrella on paljon kansainvälisiä vaatetusliikkeitä.

Arvosana hotellille:

Erinomaisella paikalla oleva viihtyisä hotelli

Vieras    23.04.2008    Brysselin hotellit    Bryssel
Yöpymisen ajankohta: Lokakuu 2007 | Hotelli: Astrid Centre Hotel

Hotellin keskeiselle sijainnille annan monta pistettä. Lähellä ravintoloita, St.Caterinen aukio ym. Metroasema lähellä, Grand Plaelle kävelymatka (matkaa noin 400 m). Sijainti rauhallinen.

Arvosana hotellille:

Oletko vieraillut Belgiassa?

Kerro muille kokemuksistasi!
Pieni hetki, sivua ladataan.