Käytämme sivustolla evästeitä parantaaksemme käyttökokemustasi. Jatkamalla sivustomme käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää...

Matkakokemukset - Lennot & liikenne Belgiassa

Todella nopea yhteys Brysseliin.

TravelerWillem    03.08.2014    Leuvenin lennot & liikenne    Leuven

Leuven on huomattavan lähellä Brysseliä ja matka junalla kestää noin vartin luokkaa. Leuvenista pääsee myös suoraan BRU lentokentälle, joka on erittäin kätevää. Lippu kaupungin ja lentokentän välillä maksaa hieman yli 8 eur/suunta ja lippuja saa joko automaateista tai kassalta.

Ostin lentokentällä lipun automaatista ongelmitta, mutta Leuvenin juna-aseman automaatit eivät kelpuuttaneet Visaani, joten meni jonotukseksi.

Vinkit lentokentän ja hotellin välillä kulkemiseen

Irene    09.08.2011    Brysselin lennot & liikenne    Bryssel

On hyvä tietää, että lentokentän seinällä on kyltti, jossa ilmoitetaan, että taksimaksu hotelliin on noin 45 euroa. Sen mekin maksoimme hotelliin päästyämme. Paluumatkan hinta lentokentälle ylsi jo 47,50 euroon! Matkaa oli 12 km hotellista.

Jos ei halua maksaa kalliita taksimatkoja, kannattaa etukäteen tutustua Brysselin karttaan ja etsiä oma hotelli kartalta ja tutkia, millä juna-asemalla kannattaa jäädä pois. Lentokentältä pääsee nimittäin kätevästi junalla keskustaan. Siellä on useita väliasemia, joten oikean sellaisen selvittäminen voi olla rahanarvoinen asia.

Jos tiedät hotellisi sijaitsevan vanhan kaupungin alueella tai sen lähistöllä, helpoin tapa on ehkä lähteä lentoasemalta junalla Brysselin vanhan kaupungin keskustaan ja jäädä gare (G) centrale-asemalla pois ja ottaa siellä taksi hotelliin.

Brysselissä on käytössä metrot, bussit ja raitiovaunut sisäisessä liikenteessä. Hotellista saa kaupunkikartan, jossa on eri kulkuneuvojen reittikarttoja.

Oletko vieraillut Belgiassa?

Kerro muille kokemuksistasi!
Pieni hetki, sivua ladataan.