Käytämme sivustolla evästeitä parantaaksemme käyttökokemustasi. Jatkamalla sivustomme käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää...

Matkakokemukset - Muita vinkkejä Belgiasta

Sateenvarjot mukaan Brysseliin!

Irene    29.08.2011    Brysselin muita vinkkejä    Bryssel

Vietimme heinäkuussa kahdeksan vuorokautta Brysselissä ja joka päivä satoi vettä jossakin vaiheessa. Kannattaa ottaa mukaan myös sateen ja tuulen varalta hyvät päällystakit, jotta ei huonon sään takia jätä tutustumista kaupunkiin väliin.

Meille alkoi pian selvitä, miksi brysseliläiset kulkivat heinäkuussa kumi- tai muissa varsisaappaissa ja melko paksuissa takeissa.

Taksinkuljettaja kertoi, että Brysselissä on sateinen sää vuoden ympäri. Vuoden kylmimpään aikaan on peräti +10 astetta lämpöä.

Kuljeskelua joulukuisessa Bruggessa

Donna    17.04.2009    Bruggen muita vinkkejä    Brugge

Menin eräänä joulukuun päivänä Brysselistä Bruggeen junalla. Koko päivän kuljeskelin viehättävän kaupungin jouluisilla kaduilla ja kävin syömässä yksinäisen mutta tunnelmallisen pikkujouluaterian ravintolassa, jonka nimeä en muista. "Pannukakkutalo" on kuin Hannun ja Kertun sadusta. Monissa ravintoloissa on siellä talviaikaan elävä tuli lämmittämässä ja antamassa tunnelmaa. Bruggen pitsejä myytiin tietenkin monissa liikkeissä.

Kesällä Brugge on tietenkin paljon parempi kohde, mutta minä nautin talvipäivästänikin siellä.

hotellikokemuksia

Ahmat12    14.11.2008    Brysselin muita vinkkejä    Bryssel

Mistä hotelleista teillä on kokemuksia Brysselissä? Itse olen asunut aina samassa hotellissa mutta jos se sattuu olemaan täynnä, täytysii löytää hvyä vaihtoehto (keskustasta)

Oletko vieraillut Belgiassa?

Kerro muille kokemuksistasi!
Pieni hetki, sivua ladataan.