Käytämme sivustolla evästeitä parantaaksemme käyttökokemustasi. Jatkamalla sivustomme käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää...

Hotel Mille Colonnes

Valitse sopivin hotelli.
kaupunki / hotellin nimi
tulopäivä
lähtöpäivä
huoneita
aikuisia
lapsia
ikä

Kokemuksia tästä hotellista

Edullinen ja erilainen kokemus.

TravelerWillem    03.08.2014    Leuvenin hotellit    Leuven
Yöpymisen ajankohta: Kesäkuu 2014 | Hotelli: Hotel Mille Colonnes

Hotelli on kaupungin edullisin ja todella hyvällä paikalla etäisyydella mitaten. Hotellin alakerta on ravintola, joka on kiinni sunnuntaisin ja hotelliin kirjaudutaan ravintolan tiloissa. Virallista vastaanottoa ei ole olemassa. Budjettimatkaajalle unelma.

Sunnuntaina sisäänkirjautuminen on huono idea ja outo kokemus. Käytännössä henkilökuntaa ei ole mailla halmeilla ja etuovikin saattaa olla lukossa, joten ainoa keino päästä sisään saattaa olla puhelinsoitto. Itse pääsin sisään avoimesta ovesta ja kävin huhuilemassa porukkaa. Ketään ei näkynyt eikä kuulunut missään. Pitkähkön istahduksen jälkeen joku aasialainen nainen tuli paikalle ihmettelemään miten olin päässyt sisään ja sitten sitä, että ovi on ylipäänsä auki. Sain huoneen, kun hän soitti toiselle naiselle, joka tuli sitten vauvansa kanssa (asuivat hotelliosuuden alakerrassa) tarjottelemaan avainta. Tarinaan on vielä lisää, mutta jääköön tutuille ja kysyjille.

Arvosana hotellille:

Oletko yöpynyt tässä hotellissa? Kerro muille kokemuksistasi!
Pieni hetki, sivua ladataan.