Matkakokemukset - Ostokset Teneriffalla: Sivu 2

Ostokset Cruzissa

Cruzissa oli todella hyvät osto mahdollisuudet! Löytyi kaikkea,vaatteita,koruja,laukkuja,elektroniikkaa,ruokaa,viinejä,tuliaisia, ja todella halvat hinnat ! Suosittelen lämpimästi ! (:

Pikkutytölle pikkuletit

Vieras    15.01.2009    Playa de las Americasin ostokset    Playa de las Americas

Olimme ennen lähtöä jo päättäneet että otamme 5-vuotiaalle tytöllemme ne letit sieltä niiltä mustilta naisilta kaupungilla.

Niitä pyöri jokapuolella, niin keskustassa kuin lähempänä rantoja rantakaduillakin. Ajattelimme että kaikki ovat samanhintaisia.. No eipä ollut... Meidän valitsema nainen sanoin hinnaksi 40euroa, kaiken lisäksi letit tehtiin vain etuhiuksiin. Kun on kumilenkkejen pujotuksen aika, hän sanoin että ne pienet kumilenkit maksavat sitten 10euroa enemmän. Näin meidän pikkytytön pieni ja nopea letitys tuli maksamaan 50e.

No reissaajina ajattelimme että kylläpä moni on valmis maksamaan sen verran jos kerta sellaiset haluaa.. Ei mennyt kaikilla ihan niin... Yksi keskustan naisista juoksi meidät seuraavana päivänä kiinni ja kysyi missä letit oli tehty ja paljonko maksoi. Kun kerroin hänelle, hän kauhisteli ja sanoi että harmi että meillekin kävi näin, hän olisi tehnyt 15eurolla ne, ja koko päähän.

No, nyt ainakin tiedämme että heti ensimmäiseltä myyjältä tai ensimmäisestä kojusta ei kannata ostaa... Aina niitä tulee lisää..

Mutta eipä ensikertalainen kaikkea hoksaa... varsinkin kun pelkää eksyvänsä aina :)

ostokset

ostimme matkaseurueemme kanssa jokainen croccsit, siis piraatit ja niillä oli mukava ja pehmeä tallustella puerton kovia katuja

Oletko vieraillut Teneriffalla?

Kerro muille kokemuksistasi!
Pieni hetki, sivua ladataan.