Käytämme sivustolla evästeitä parantaaksemme käyttökokemustasi. Jatkamalla sivustomme käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää...

Matkakokemukset - Ostokset Playa de las Americasissa

Vertaile

Vieras    21.12.2013    Playa de las Americasin ostokset    Playa de las Americas

Taas piti oppia kantapään kautta. KANNATTAA kierrellä ja vertailla pari päivää hintoja,tienaa euroja varmasti ja monta. Täysiä huijareita ne intialaiset "elektroniikkakauppiaat", ÄLKÄÄ vaan ostako mitään niiltä,ei edes postimerkkiä,sillä nekin on itse tehtyjä,eikä varmasti tule korttia Suomeen. Kallis paikka joka suhteessa,paitsi olut ja sidukka halpaa...

ÄLKÄÄ MENKÖ HALPAAN

Vieras    30.11.2010    Playa de las Americasin ostokset    Playa de las Americas

AMERICANOKSESSA SAAT PITÄÄÄ HUOLTA, ETTET JOUDU HUJATUKSI,

ESIM. TAXSIT OTTAA MITÄ HALUAVAT JOLLEI OLE MITTARIA. 5 EUROLLA PÄÄSEE LOS CRISTIANOKSESTA-

AJEDEEN.TOINEN HUIJAUS KOHDE ON ELEKTRONIIKKA TUOTTEIDEN OSTO. MYYJÄT HUIJAAVAT JOPA 5 KERTAISEN HINNAN JOLLET OLE HINTATIETOINEN, SIIS VARO!!!! PUDOTA KYLMÄSTI PYYDETYSTÄ HINNASTA AINEKIN 3 OSA POIS NIIN OLLAAN OIKEILLA HINNOILA. SIIS VARO HUIJATUKSI TULEMISTA!!!!

AMERICANOS ON MUUTEN AIVAN IHANA PAIKKA LOMAILLA, ON AURINKOA JA TEKEMISTÄ RIITTÄÄ JOKA LÄHTÖÖN !!

Ei mikään shoppaajan paratiisi

Valuuttani toimi euro eli onneksi ei tarvinnut kauheesti kikkailla rahan ja valuutan vaihdon kanssa! Helpotti myös suuresti siinä mielessä, että pystyi arvioimaan tarkkaan, että kannattiko ostaa sieltä ja oliko halvempi vaiko kalliimpi kuin Suomessa!

Mieheni lähti matkalle niin ettei mukaan ottanut sandaaleja, shortseja, uikkareita ja aurinkolaseja, koska meinasi että siellä "on niin halpaa, että ostan sieltä sitten ". Totuus kuitenkin oli se, että halvempaa ei ollut. Toki katukauppiaalta olisi aurinkolasit varmasti lähtenyt suht edulllisesti. Aurinkolasien hinnat 7€-10 €, uikkarit tai shortsit 20€:sta ylös päin....

Naisten sandaalit ja kengät tuntuivat olevan aika edullisia, mutta mulle sopivaa kokoa ei oikeen tuntunut löytyvän, vaikka jalankokoni on 37-38.

Katujen varsilla olevista kaupoista lähti suht halvalla rantamekkoa ja bikineitä tms. muuta lumppua. Itsekin sorruin ostamaan 10€:a maksaviin bikineihin ja 9€:n rantamekkoon. Siinä taisivatkin olla lomaostokseni.

Paljon piraattituotteita , jotka ovat TODELLA edullisia, mutta laatukin sitten sen mukaista. Mieheni "nahkainen " lompakko kun kesti juuri ja juuri kotiin saakka :)

Kamerakauppiaat

Vieras    25.11.2009    Playa de las Americasin ostokset    Playa de las Americas

Olkaa tarkkana jos ostatte kameroita tai elektroniikkaa Americasin rantakadun mustasilmäisiltä-tukkaisilta intialaisilta, saattaa olla ettei avaamattomassa kamerapaketissa olekaan sitä miltä tuote näyttää päältäpäin.Sonyn kameraa ei haluta myydä, jos olet tinkinyt hinnan sopivaksi ja alat maksamaan ennenkuin huomaatkaan niin sinulle aletaan esittelemään Fujin kameroita. Esittelevät kameran kuvia televisiossa ja Sonyn kuvat ovat niin huonoja ettei tunnista itseään kuvista mutta kun Fujin kuvia esittävät niin ompa hyvä kuva. Suosittelen älä osta näiltä hepuilta tuotteita.Visanta ja Maya ovat kauppoja joista voisi ostaa kameran hintataso tosin on melkein Suomen hinnoissa.

San Eugenio shopping center

Mangon outlet myymälä katutasossa ja edullinen suuri marketti maan alla. Kannattaa käydä!

Pikkutytölle pikkuletit

Vieras    15.01.2009    Playa de las Americasin ostokset    Playa de las Americas

Olimme ennen lähtöä jo päättäneet että otamme 5-vuotiaalle tytöllemme ne letit sieltä niiltä mustilta naisilta kaupungilla.

Niitä pyöri jokapuolella, niin keskustassa kuin lähempänä rantoja rantakaduillakin. Ajattelimme että kaikki ovat samanhintaisia.. No eipä ollut... Meidän valitsema nainen sanoin hinnaksi 40euroa, kaiken lisäksi letit tehtiin vain etuhiuksiin. Kun on kumilenkkejen pujotuksen aika, hän sanoin että ne pienet kumilenkit maksavat sitten 10euroa enemmän. Näin meidän pikkytytön pieni ja nopea letitys tuli maksamaan 50e.

No reissaajina ajattelimme että kylläpä moni on valmis maksamaan sen verran jos kerta sellaiset haluaa.. Ei mennyt kaikilla ihan niin... Yksi keskustan naisista juoksi meidät seuraavana päivänä kiinni ja kysyi missä letit oli tehty ja paljonko maksoi. Kun kerroin hänelle, hän kauhisteli ja sanoi että harmi että meillekin kävi näin, hän olisi tehnyt 15eurolla ne, ja koko päähän.

No, nyt ainakin tiedämme että heti ensimmäiseltä myyjältä tai ensimmäisestä kojusta ei kannata ostaa... Aina niitä tulee lisää..

Mutta eipä ensikertalainen kaikkea hoksaa... varsinkin kun pelkää eksyvänsä aina :)

Oletko vieraillut Playa de las Americasissa?

Kerro muille kokemuksistasi!
Pieni hetki, sivua ladataan.