TRITON EMPIRE HOTEL

GENERAL HOSPITAL AND KORRAYEM, 84511 Hurghada
Näytä hotelli kartalla

Tähtiluokitus

-

Kävijäarviot

7.4

Hinta / yö alk.

24 €
Valitse sopivin hotelli.
kaupunki / hotellin nimi
tulopäivä
lähtöpäivä
huoneita
aikuisia
lapsia
ikä

TRITON EMPIRE HOTEL kartalla

Kokemuksia tästä hotellista

Kiva kaupunki hotelli

Vieras    13.04.2011    Hurghadan hotellit    Hurghada
Yöpymisen ajankohta: Huhtikuu 2011 | Hotelli: TRITON EMPIRE HOTEL

Oltiin vaimon kanssa Triton Empire Hotellissa 04.04. - 11.04. välisenä aikana.

Huone oli melko vaatimaton mutta täytti tarpeemme paremmin kuin hyvin. Huone siivottiin päivittäin ja "house keeper" teki melkoisia taideteoksia pyyhkeistä :) Aamupala oli hyvä ja sitä oli riittävästi. Juuri nyt on paras aika matkustaa Hurghadaan, koska ryssät eivät ole vielä palanneet ja pilanneet läsnäolollaan kaikkea mahdollista. Se sopi meille paremmin kuin hyvin ja juuri alunperin sijoitettiinkin matka juuri tähän ajankohtaan. Voisimme lähteä vaikka samantien uudestaan :) Kaupungilla on tietenkin melkoinen tuputus joidenkin kauppiaiden toimesta, koska turisteja on vielä suhteellisen vähän mutta totuimme siihen päivässä.

Hotellissa työskentelevä Nasser (Abu) ohjasi meidät toisena päivänä läheiseen kaupaan, jossa oli osakkaana. Kaupassa työskentelee Essam niminen paikallinen, jonka kautta hoitui niin retkien kuin myös matkamuistojen hankkiminen. Putiikin nimi on Cairo Gallery, tutustumisen arvoinen paikka. Papyrykset ovat laadukkaita eikä kohtuuttoman hintaisia, tietenkin pitää muistaa tinkiä. Paikasta niin hotellista kuin yleensä muistakin lähiseudun liikkeistä ja varsinkin Essamista jäi todella hyvä muisto, joten aiommekin palata pikimiten.

Vai mitä sanotte seuraavasta kokemuksesta: meillä jäi torstai iltana läheisen hotellin rahanvaihtokoneeseen 100€ sisään eikä puntia yllättäen ilmaantunut vaan kone ilmoitti tylysti olevansa huollon ulkopuolella,

yritä myöhemmin uudelleen. Perjantai on paikallisten pyhä ja silleen. Essam soitteli aikansa ja saimme rahan takaisin klo 14 lauantaina. Teki muutenkin reissustamme ikimuistoisen, eikä muuten vaatinut vastinetta (rahaa) palveluksistaan niinkuin euroopassa on tapana. Jos näette häntä niin kertokaa Juhalta ja Virpiltä terveisiä.

Lähiseudun ruokapaikoista Oskar ehdottomasti paras. Hotellin ravintolaan rahojaan ei kannata tuhlata, ainakin pizzat oli täyttä pas.. Hotellin ranta todella hyvä, merisiilejä jo heti rannassa, joten kannattaa laittaa snorklaus vehkeet heti päälle. Värikkäitä kaloja 5 metrin päästä rannasta, joten niiden takia ei välttämättä tarvitse merelle mennä. Käytiin tosin lasipohja laivalla, mm.98 ravintolapaikkaa sisällä, tekee tunnin lenkki koralleille (Essamin kautta sekin) maksoi alle 30€ / henkilö. Meidän lisäksi aluksella oli 4 muuta turistia :) Tehtiin hotellin kautta retki Luxoriin, kohteet kuninkaiden laakso, Hatsu.. (naisfaaraon) temppeli ja Karnakin temppeli hinta 174€/2 henkeä,

jos Egyptin historia kiinnostaa niin tätä reissua ei kannata missata. Kairoon ei juuri nyt kannata mennä, koska Egyptiläinen museo on edelleen kinni ja sen tilalle tarjotaan moskeija käyntiä, joskaan siitä ei mainita etukäteen.

Emme käyneet siellä, koska olin itse Kairossa 2004 ja museo ja Gheopsin pydamidi hautakammioineen tuli tutuksi jo silloin. On muuten kokemuksen arvoinen akustiikka jälkimmäisessä paikassa.

Arvosana hotellille:

Hotelli jossa toimi melkein kaikki

toffe    20.07.2011    Hurghadan hotellit    Hurghada
Yöpymisen ajankohta: Heinäkuu 2011 | Hotelli: TRITON EMPIRE HOTEL

5 päivää vallan vastoinkäymisiä, loppu 10 OK olin hotellin johtajan siipien huomassa..

Kaikki muut paitsi 1 Cashier olivat ystävällistä väkeä..

Jos omistat Venäläisen nimen kuin minä Katja niin hukassa olet jos sama Cashier osuu ja huomaa sinut.. Veäläisviha on joillain suunnaton..

1 suuri pointti on ettei käy kuin meille, ovi avataan sisältä kuin ulkoa avaimella on siinä kiertämistä itse en edes moiseen hommaan perehtynyt..

lopussa meillä kävi niin että avain jäi ulkopuolelle ja me sisällä, ulospääsy mahdoton, puhelimen vieressä ei lapun lappua josta tietäisi miten soittaa aulaan, siinä me olimme huoneen vankeja puolitoista tuntia, kunnes mieheni huudeltua parvekkeelle huonesiivoojamme huomasi meidät ja päästi ulos..

Finnmatkoille kun viestejä lähetin , tuli vastausviesti soita aulaan..

Allasbaarin ohjelma koko 2 viikkoa 3 miehen voimin, tylsää..

Venäläiset valtasivat viikoksi hotellin allasbaarin, no pitäkööt mekkalaa, missä cashier silloin oli..

Eka viikolla Suomalaisperheen laukut pengottu ja nuoren naisen alusvaatteet sekoitettu ja heidän tallelokerostaan (heidän toimi avaimella meillä koodilla joka taas toimi neljällä sormiparistolla) oli viety 50€, se homma jatkuu edelleen olen heihin yhteydessä.

He kysyivät meiltä onko meillä 2 siivoojaa kuin heillä. no se oli niiden miesten lopputili uskoisin, emme asuneet samalla käytävällä..

Aamupala tuntui ensi alkuun ruhtinaalliselta mutta lopua kohti tyllstyi samaa pullataikinaa josta tekivät 20 erilajia hillon, suklaan ja sokerin kera muunnellen..

letut OK, munakkaat OK juustosiivut todella paksuja ym.. taatusti yli 100 lajia jos kaikki erikseen laskee, mutta lihaa ei todellakaan joskus harvoin yhtä lajia mitä kumman makuista makkaraa..

Huomautus, astiankorjaajat super ripeitä, jos otat lautaselle mitä haluat viet pöytään ja haet juomasi niin lautaset jo korjattu pois...

Lautasistaan ja mukeistaan saa pitää kynsin hampain kiinni...

1 kerroksessa myös uima allas, kaikki eivät sitä huomaa, jos allabaarin viereen uimaaltaalle ei halua mennä siellä ihan rauhassa saa olla..

Ranta myös ihan kiva joka on näiden hotellien yhteinen, pikku kävelymatkan päässä..

Rantapyyhkeet, tuolit kaikki ilmaisia, korttia pitää näyttää jotta rannalle pääsee..

ilmastointi, tallelokero myös ilmainen...

Arvosana hotellille:

Mukava kaupunki hotelli

Vieras    12.08.2011    Hurghadan hotellit    Hurghada
Yöpymisen ajankohta: Huhtikuu 2011 | Hotelli: TRITON EMPIRE HOTEL

Toinen reissu kyseiseen hotelliin meni todella hyvin.

Tällä kertaa otettiin myös nuorempi tyttäremme miehineen ja lapsineen 8kk mukaan.

Palvelu oli todella hyvää, tutustuttiin jo ensimmäisellä reissulla 5 viikkoa aiemmin Nasseriin,

joka järjesti meille suorastaan ylellisen hienot huoneet.

Tällä kertaa keskityttiin lähinnä ottamaan aurinkoa ja kiertelemään kaupungilla, Essam toimi jälleen oppaanamme.

Kävimme toki katselemassa kaloja paikallisessa akvaariossa (lähellä hotellin uimarantaa) ym.

Ruokailimme lähinnä Oscarissa mutta yhtenä päivänä erehdyimme menemään hotellia vastapäätä (suoraan Hotel Dianaa vastapäätä) olevaan Canaria Steak tai jotain ravintolaan ja saatiin kaikki vatsatauti. Välttäkää tätä paikkaa.

Tyttömme Ellu sairastui pahimmin mut onneksi apteekista haetut vatsatauti lääkkeet purivat häneenkin :)

Jemina 8kk selvisi reissusta ilman sairastelua, vietiin tosin hänen eväät Suomesta mukana.

Teetätin Jeminalle pienen Ankhin "key of life" riipuksen kun en päässyt sopimukseen hinnasta valmiin tuotteen suhteen paikallisen kultakauppiaan kanssa. Essam neuvoi paikan. Hotel Tritonin kauppa alueella, eli kadulle ei varsinaisesti tarvitse mennä. Hinta käsintehdystä korusta oli mielestäni kohtuullinen n.300 puntaa ja saimme seurata riipuksen tekoa paikanpäällä.

Istuttiin iltaisin Peanuts bar nimisessä paikassa, tässäkin on ihan hyvä ruoka, eikä pelkoa vatsataudista ole.

Tämän reissun aikana oli Suomi voittanut jääkiekossa maailmanmestaruuden ja paluulennolla tarjottiin shampanjaa, ovat edelleen vitriinissä himassa :)

Ollaan lähdössä taas 29.08. samaan hotelliin, eli me ainakin on oltu enemmän kuin tyytyväisiä palveluun ja oheispalveluihin.

t: Juha ja Virpi

Arvosana hotellille:

Oletko yöpynyt tässä hotellissa? Kerro muille kokemuksistasi!

Asiakasarviot muualla

Samankaltaisia hotelleja lähistöllä

Pieni hetki, sivua ladataan.