Steidenberg al dau bech

Valitse sopivin hotelli.
kaupunki / hotellin nimi
tulopäivä
lähtöpäivä
huoneita
aikuisia
lapsia
ikä

Kokemuksia tästä hotellista

Loistohotelli omalla ranalla ja uima-allasosatolla

aurinkoa    26.11.2010    Hurghadan hotellit    Hurghada
Yöpymisen ajankohta: Marraskuu 2010 | Hotelli: Steidenberg al dau bech

Kahden kilometrin päässä lentokentältä oleva luxus luokan hotelli. Hotelli huoneet siistejä, isoja, kylpyammella ja parvekkalla sistustettuja huoneita. Sängyt kovia minun makuun mutta huonepalvelu takaa mukavuuden joka tailanteessa. Ruokala viihtyisä ja tarjoilijat hymyilevät ja palvelevat auliisiti. Sain mahataudin eka päivänä kuin söin kaikkea mutta ne joilla ei ole vatsan kanssa ongelmai sai syödä kaikkea.

Tarjoilijat palvelevat myös allasosastolla. Siellä kiertää myös ilmaiset silmälasin pesijät, ilmaisten mehujen tarjoajat, valokuvaajat, pyyhevälityksen pojat, kasvopyyyhkeiden tarjoajat yms.

Meri kirkas sekä puhdas ja hotellin ranta osuus pitkä. Alue siisti ja vuodepaikkoja tosi paljon. Pohja kivetön lapsille täydellinen pehmeä hiekkan vuoksi.

Kauppabasaarit lähellä. Myyjät arvostavat suomailisia asikkaita. Eivät tyrkytä tuotteita kun osaa käsitellä oikein. Hinnoissa puolet ylimääräistä tinggi ja saat aikaan hyvät kaupat. Papyrykset aitoja ja mahtavia!!

Alasosatolla suomalainen sauna ja pitkä virtaava joki jota menneään kumirenkailla. altaita kaiken kaikkiaan moneen makuun. Spa osasto maksullinen ei edes all clusive palveluun kuulu.

Sain vatsataudin ruokamuutoksesta, ruokamyrkytksen egyptin lentokentältä ja selkäkrampin liiasta auringon palvonnasta baden tuoleilla. Silti voin suositella sitä toisille. Mies seuraa oli tyrkyllä joka paikasta joten matkusta omassa seurassa jos et halua että sinua miehet piirittää ;)

Puutarha hotellin alueella kaunis, paljon kukkivia pensaita ja tuttuja ruukkukasveja. Puutarhaa hoidetaan jatkuvasti samoin kuin allasosastoa.

Asukkaina paljon venäläisiä ja saksalaisia. Koko henkilökunta osaa englantia ja matkustaja pärjää varmaan hyvinkin alkellisella englannin taidoilla.

Arvosana hotellille:

Oletko yöpynyt tässä hotellissa? Kerro muille kokemuksistasi!
Pieni hetki, sivua ladataan.