Pyramisa Blue Lagoon Resort

Valitse sopivin hotelli.
kaupunki / hotellin nimi
tulopäivä
lähtöpäivä
huoneita
aikuisia
lapsia
ikä

Kokemuksia tästä hotellista

uusi hieno hotelli

miles    09.01.2009    Hurghadan hotellit    Hurghada
Yöpymisen ajankohta: Huhtikuu 2008 | Hotelli: Pyramisa Blue Lagoon Resort

Hotelli melko uusi, joten kaikki oli uutta ja hienoa.

Huoneet ja parveke oli todella isot ja siistit. Uima-allasalue oli mielettömän hieno, monta allasta ja niiden keskellä allasbaari.

Hotellissa paljon venäläisiä ( n90%) ja se oli ainut miinus, mutta ei oikeastaan meitä haitannut. Venäläisille on oma ravintolansa ja muun maalaisille omansa. Eli ruoka oli todella hyvää, koska se tehdään niin pienelle porukalle. Ranta lähellä, sinne bussikuljetus hotellilta. Hotellilla oma ranta. Hotellin "takapihalta" alkaa suoraan ostoskatu. Hotelli on uudemmalla puolella Hurghadaa, joten kaduilla siistiä. Suosittelen hotellia!

Arvosana hotellille:

Ruokamyrkytys ja pak(k)o-ostot

Vieras    17.03.2010    Hurghadan hotellit    Hurghada
Yöpymisen ajankohta: Maaliskuu 2010 | Hotelli: Pyramisa Blue Lagoon Resort

Hotellin vastaan otossa odotettiin huonettamme epätietoisina, koska henkilökunta oli sählännyt huoneemme toiselle porukalle.Yrittivät vängätä meille pienempää huonetta ihan väkisin,ison huoneen hinnalla tietenkin.Vaativa piti olla että saatiin mitä oli tilattu.Kysyttäessä hotellin ruuasta opas joutui myöntämään että jos jostain ripulin saa niin tämän paikan ruuasta kyllä.Niin myös kävi.Saavuimme hotelille maanantaina ja sairaana oltiin jo torstaina.Seuruemme kahdeksasta henkilöstä vain yksi säästyi mahataudilta.2 lasta ja yksi mies joutuivat tiputukseen lääkärin huoneeseen,heille ja kaikille muille määrättiin myös lääkkeitä.Käytimme käsidesiä kokoajan ja puhdistuspyyhkeitä.Erityisesti rahat ovat likaisia,baaritiskit ja pöytien pinnat yleisissätiloissa ovat aivan tahmeita liasta.Maitohappobakteerien syönnin aloitimme jo kahta viikoa ennen matkaa,eipä ollut paljonkaan apua.Ruoka hotellilla oli maustamatonta "pataljoonamössöö".Kerran söin hyvää papumuhennosta ja kerran sain tulisesti maustetun jauhelihapihvin.Kahvi oli hyvää."Paikalliset juomat"= jonkinlaiseen paloviinaan tai pontikkaan esansseilla aromatisoituja juomia,makuina:rommi, viski,brandy.Olen kyllä maistanut kotimaassani ehtaa ponua ja se sentään oli hyvää ihan ilman esansseja.

Ostaminen hotellin aulassa oli ihan tuskaa.Hinnasta piti vääntää ja jankuttaa. Kauppiaat sähläsivät rahan kanssa,Vaihtorahaa heillä ei ollut antaa. Kun saivat asiakkaan sisään,lukitsivat oven perässä.oli pakko ostaa että pääsi ulos.Eräälle miehelle möivät värjättyä ruokaöljyä pikkupullon muka aloeverana,20euroo.Nainen ei saa kaikilta työntekijöiltä palvelua,kuuluu heidän kultuuriin että vähän pitää naista nöyryyttää.Olimme unohtaneet avain kortin huoneeseen.Hotellin vast.ottovirkaijija käski minut odottamaan siivoojaa avaamaan oven.Odotin 15 min helteessä ja soitin miehelleni altaalle,etten pääse sisään.MIeheni kyllä oli saanut vast,ottovirkailijalta avaimen.Mutta ripuloiva turisti täti ei ihan siistinä vessaan kerinnyt. Varautukaa myös maksamaa tippiä jatkuvasti.Lauseet:"you can tip me" ja "my frend"tulivat tutuksi.Tunsimme itsemme raha-automaateiksi.Ai niin, hotellissa kova sänky ja mölyävät venäläiset valvottivat yöllä,oksentelun ja ripuloinnin kera. 20 reissua takana. tämä surkein hotelli ikinä.

Arvosana hotellille:

Ei välttämättä sovi sinulle

Vieras    30.12.2010    Hurghadan hotellit    Hurghada
Yöpymisen ajankohta: Joulukuu 2010 | Hotelli: Pyramisa Blue Lagoon Resort

Hotelli oli paljon isompi kuin olin olettanut. Se muodostui kymmenistä "kivitaloista" jotka taas muodostivat ympyrän. Niiden päässä oli kaksi ravintolaa ja hotellin vastaanotto yhdessä isossa rakennuksessa. Koko jutun keskellä oli "sininen laguuni", joka todella näytti hyvältä, mutta kun menimme kokeilemaan vettä se oli hyytävän kylmää. Nyt en ihmetellyt miksei kukaan lomakuvissa polskutellut altaassa! Altaitten ympärillä (joista yksi, hienoin ja isoin oli poissa käytöstä) oli paljon aurinkotuoleja. Keskellä koko juttua oli baari.

Meidän hotellihuoneemme oli yhdessä "kivitalossa" ja kun saavuimme huoneeseemme se oli meille pettymys. En ole koskaan majaillut niin likaisessa hotellihuoneessa. Seinissä oli liiskattuja hyttysiä, joka puolella oli tahroja. Istahdin sängylle ja ällötyksekseni huomasin että lakanoissakin oli tahroja, todennäköisesti kuitenkin meikeistä. Otimme päiväunet, muttemme saaneet olla rauhassa mieheni kanssa, koska oveen tultiin koputtelemaan ainakin neljä kertaa. Yhdellä kertaa joku toi askin tulitikkuja, toinen toi käsipaperia ja sitten kaksi miestä vaati tulla sisään "korjaamaan jotain putkea." He eivät edes odottaneet, joten jouduin yöpaitasillani verhoutumaan peiton sisään. Jokainen aamu alkoi 9:sän maissa koputuksella, jonka jälkeen siivooja astui sisään huoneeseen mistään välittämättä ja kysyi meiltä että halusimmeko puhtaita pyyhkeitä ja roskiksenvaihdon. Kohteliasta, mutta jokin raja!

Hotellihuoneessamme oli todella kylmä öisin, koska siellä ei ollut minkäänlaista lämmitystä. Huoneissa sai tupakoida, joten viereisen huoneen, yläkerran ja alakerran tupakansavut tulivat jatkuvasti meidän huoneeseemme. Emme itse tupakoineet, joten siellä oli aika tukala hengittää. Ilmastointi ei pelannut muualla kuin vessassa, jossa sitä ei mihinkään olisi tarvinnut. Hanasta tuleva vesi oli ruosteista. Muuten ihan ok, mutta kylmyyttä vain lisäsi se että aurinko laski viideltä ja meillä oli kaakelilattiat koko huoneistossa. Ei ole kiva astua sellaiselle jäiselle lattialle joka aamu! Huoneessa oli myös vanha kuvaputki tv, josta näkyi paikallisten lisäksi amerikkalaisia kanavia esim. Fox Movies, siitä plussaa!

Jos joku sanoo että paikka on täynnä venäläisiä, se ei ole mikään valhe! Sanoisin että 95 % turisteista meidän hotellissamme oli venäläisiä. Ja kaikki ne venäläiset ketjupolttivat, aivan koko ajan. Allasbaarissa sai polttaa myös vesipiippua. Tuntui ettei raikasta ilmaa ollut muualla kuin rannalla, jossa kävi viileä tuuli.

Hotellilta meni oma bussi rannalle, joka tuntui olevan hirveän matkan päässä. Paikallinen mies näytti meille kuitenkin nopemman reitin basaarin kautta hotellille (300m). Hotellin takaportista (kyllä, koko hotellin alue oli aidattu, kuten rantakin) pääsi basaarille. Jossa tietenkään et saanut olla rauhassa. Heti kun astuit portista ulos kauppiaat alkoivat vaeltamaan sinua kohti kuin verenhimoiset zombiet. Kaikki ihmiset jotka tulet tapaamaan lomallasi, tulevat kysymään sinulta ainakin seuraavat kysymykset: "Hi, where are you from?" "From Finland, oo is this your first time in Egypt? Welcome." "What's your name?" Yleensä he tervehtivät venäjäksi tai kysyvät oletko venäläinen. Jos vastaat et, he näyttävät hämmentyneiltä. Toki paikalliset tulevat kyselemään sinulta niin paljon kuin jaksat kertoa, mutta tässä olivat ne yleisimmät.

Ranta oli ihan ok, hyvin pieni kuitenkin. Vesi oli matalaa ja aika lämmintä. Rannalla sait olla 5 min rauhassa, kunnes joku tuli juttelemaan tai kaupustelemaan. Siellä myytiin kuitenkin ihan hyviä retkiä, saimme sitä kautta aika halvan retken Kairoon yksityisautolla. En suosittele heikkohermoisille.

Rannalla oli kaksi kauppaa ja tottakai kauppiaat kävivät jokaisen luona. Rannalla oli myös oma baari jossa oli samoja juomia kuin hotellilla. Väkeviä, olutta, "valkoviiniä" ja "punaviiniä". Laseja ei ollut rannalla missään, kaikki tarjoiltiin halvan näköisistä muovimukeista. Ymmärrän kyllä miksei lasia ollut missään, mutta silti muovimukit latistivat fiiliksen. Meille ei koko loman aikana missään vaiheessa selvinnyt mitä puna/valkoviiniä joimme, koska ne tarjoiltiin joko tynnyreistä, tai pahvilaatikosta jossa oli hana ja joka oli päällystetty sanomalehdillä.

Ruoka hotellissa oli samaa mitä voisit kuvitella saavasi huonossa työpaikkaruokalassa, lounas ja päivällinen olivat hyvin samanlaiset. Samaa mössöä joka päivä, eri muodoissa. Klassikot olivat riisi, paisti, keitetyt vihannekset ja kana. Välillä oli myös perunaa ja kalaa. Joka päivä oli myös keittovaihtoehto. Tuntui että lapsille oli parempaa ruokaa: wingsejä, makkaroita, pastaa ja ranskalaisia perunoita. Leipäpöytä oli runsas samoin jälkiruokapöytä, mutta leivän täytteet puuttuivat kokonaan. Jälkiruokapöydässä oli pieniä leivoksia, kakkuja ja joskus joku hedelmä (pettymys oli kun hedelmiä oli tarjolla niin vähän). Aamupalalla sai esim. paistaa oman munakkaan ja tarjolla oli ihan mukiinmeneviä herkkuja; makkaroita, perunamuusia, munakokkelia, papuja. Hotellilla tarjoiltiin välipalaksi myös pizzaa, voileipiä ja viinereitä. Pizza oli hyvin pieni, jossa oli vain tomaattikastiketta ja juustoa. Heidän käsityksensä voileivästä oli vaalea sämpylä jonka sisällä oli maksamakkaraa muistuttava leikkele, jossa oli pippuria mausteena. Maku oli kuiva ja paha. Toisessa vaihtoehdossa (jotka loppuivat jostain syystä aina ensimmäisenä) oli paksu viipale ylisuolattua juustoa. Juusto olisi käynyt parmesaanista pastan päälle, muttei leivän päälle.

Ravintolan palvelu oli liiankin tehokasta: jos hait jotain ruokaa lisää, keskeneräiset lautasesi olivat korjattu jo pois. Joskus tarjoilija pyöri pöytäsi vieressä kuin kärpänen, ja hoputti käytöksellään syömään/juomaan nopeammin jotta voisi korjata lautasesi/lasisi pois. Mikä oli todella ärsyttävää. Monta kertaa piti sanoa että en ole vielä valmis. Tuli sellainen olo että ei saa olla hetkeäkään rauhassa.

En tiedä kelle suosittelisin lomaa, en ainakaan helposti hermostuvalle ja omaa rauhaa haluavalle ihmiselle. Enkä välttämättä lapsiperheille, koska hotellissa juopotellaan 24h/7 ja tupakoidaan jatkuvasti, lisäksi siellä ei ole lapsille mitään tekemistä. Allasbaarissa on tosin osio, joka on tarkoitettu lapsille. Mutta siellä ei ole kuin pingispöytä ja yksi maksullinen pelikone, jossa on näppäimet rikki. Eli laitat rahaa siihen ja katselet kuin vastustaja hakkaa hahmosi, koska sinulla ei toimi mikään muu kuin hyppypainike. Siellä on myös pari peliä, mutta niistä puuttuvat nappulat ja painikkeet.

Hotellin lääkäristä haluaisin vielä sanoa, että ei kannata mennä sinne. Itse jouduin hyttysten hyökkäysten kohteeksi ja menin näyttämään puremia hotellin klinikalle. Hän katsoi puremaa ja painoi sitä sormellaan ja antoi diagnoosin. Koko hoito kesti alle 5 min ja maksoi 80 € plus lääkkeet. Eli jos saat hyttysenpuremia/olet sairas, hae lääkkeesi halvalla hotellin takana olevan basaarin apteekista.

Sakkalan keskustassa ei ollut yhtään paikallista ruokalaa. Muutama kebab-pikaruokapaikka, mutta ne näyttivät niin likaisilta ettei uskallettu sisään. Sakkala on tehty turisteille, ja siellä on paljon turistiravintoloita. Sieltä voi saada ehkä vähän vaihtelua ruokailuun, mutta paikalliset suosittelevat vain turistiravintoloita.

Arvosana hotellille:

"En suosittele ikinä kenellekään"

Vieras    05.11.2011    Hurghadan hotellit    Hurghada
Yöpymisen ajankohta: Marraskuu 2011 | Hotelli: Pyramisa Blue Lagoon Resort

Tulimme eilen 4.11.2011 kotiin viikon lomalta, odotukset hotellista oli korkealla erään tuttavan suosittelun jälkeen, harmi että en lukenut näitä kommentteja ennen matkalle lähtöä. Ensinnäkin kotiin tuomisena on itselläni satoja kirppujen puremia, miehelläni näitä on vain muutama kymmenen. Nukuin sängyssä peiton alla, joten kirput elivät luultavasti patjassa, mieheni puolestaan nukkui jatkuvasti peiton päällä. Tämän seurauksena on ollut pari päivää hirveissä tuskissa ja tuskat jatkuvat edelleen, niiden siivittämänä päätin heti kirjoittaa tämän varoituksen myös muille matkaa suunnitteleville. Älä missään nimessä valitse tätä hotellia. Mieheni sai ripulin, joka on jatkunut nyt noin 5 päivää. Hotelliin meno oli kanssa oikea episodi, pitkän matkan jälkeen, huoneet eivät olleet valmiit ja niitä odotettiin noin 2 tuntia. Kun vihdoin saimme huoneen, oli huone Suomen motelleitakin huonommassa kunnossa. Lattia oli niin likainen, että kengät tarttuivat kiinni, wc-pöntön rengas oli halki ja se oli korjattu erittäin hygieenisesti teipillä. Verhoja ei ollut varmasti koskaan pesty ja muutenkin huone oli huonosti siivottu. Teimme valituksen ja saimme uuden huoneen, joka oli siistimpi ja jota 3 miessiivoojaa siivosi meille meidän opastuksellamme. Emme nähneet kuitenkaan kirppuja, koska niitä emme todellakaan osanneet tutkia!

Uima-allas alue oli kaunis, mutta vesi altaissa ei ollut lämmitettyä! Kukaan ei halunnut ihme kyllä osallistua vesijumppaan, vaikka joka välissä joku kävi niitä tyrkyttämässä. Altaalla makoilua et saanut tehdä muutenkaan missään vaiheessa rauhassa, vaan kimpussa oli koko ajan joku myymässä jos jonkinlaista matkaa tai hierontaa! Tämä toistui joka päivä ja koko ajan. Allasbaari oli epäsiisti! Alkoholijuomat olivat erilaisilla esansseilla väritettyä pontikkaa! Aivan kauheaa litkua!

Ruoka oli ensimmäisellä kerralla syödessämme kohtuullista, mutta koska sama ruoka oli tarjolla päivästä toiseen, en saanut viimeisellä aamiaisella enää mitään alas!

Viinit olivat aivan kauheita! EN tiedä mitä paskaa ne olivat, mutta maistuivat lähinnä kiljulle, joten ensimmäsen kulauksen jälkeen ei tarvinnut enää niitä tilata. Eräänä päivänä näin myös, että tartjoilija kaatoi juomatta jääneitä viimejä takaisin pulloon, varmaan seuraaville asiakkaille, tuskin se niitä kotiinkaan kantoi...

Palvelu oli liiankin nopeaa, eräänä päivänä olin kantanut pöytäämme leivät, juomat yms.. ja ruokaa haettuni, oli pöytä jo tyhjä. Hups! En ennättänyt edes aloittamaan ruokailua. Joka välissä vietiin lautaset ja lasit edestä, vaikka emme olleet lopettaneet edes ruokailua. Eli et saa myöskään syödä rauhassa.

Henkillökunta oli kuitenkin respaa lukuunottamatta ystävllistä, vaikkakin aika rasittavaa, mitä kuuluu kysytään sinulta joka päivä joka välissä ja jokaisen henkilön toimesta. Joka päivä sinua houkutellaan myös iltajuhlaan, joka ei niin kovin kummoinen ole. Yhtenä iltana oli kiva esitys josta pidimme, muuten ne olivat aika väkisin keksittyjä tanssiesityksiä.

En ole koskaan odottanut kotiin pääsyä yhtä paljon kuin tältä lomalta, arki alkoi tuntumaan oikein mukavalta vaihtoehdolta!

Niin ja mukavan värin elämään tuovat ihanat naapurimme venäläiset, he etuilevat joka välissä, käyttäytyvät röyhkeästi, ryyppäävät ja rellestävät. Englantilaiset vain ryyppäävät ja huutavat :)

Lähes kaikki suomalaiset turistit olivat sitä mieltä että eivät ikinä tule takaisin tähän hotelliin ja monet olivat myös sitä mieltä, että eivät tule myös ikinä enää Egyptiin!

Jos siis haluat lomaltasi lähinnä painajaisen ja haluat sairastua joko ripuliin tai kirpun puremiin tai parhaimmassa tapauksessa molempiin, niin tämä hotelli on oikea vaihtoehto! 90 % oli jompi kumpi tai molemmat vaivat!

En ikinä enkä missään tapauksessa suosittele tätä hotellia kenellekään!

Arvosana hotellille:

kuin kuningattarena koko viikon

Vieras    06.01.2012    Hurghadan hotellit    Hurghada
Yöpymisen ajankohta: Tammikuu 2011 | Hotelli: Pyramisa Blue Lagoon Resort

uskomattoman surullisia keromuksia monilla...

Tämä on paras hotelli, missä olen koskaan käynyt, ja voin todellakin suositella sitä kaikille ja mieluusti harkitsen uutta matkaa sinne!

Kaikki toimi hienosti. Huoneessamme oli lämmitin, jonka sai kytkeä päälle.

Huone oli siisti ja kaikki hvyin.

Lakanoilla oli kukkia päivittäin, ja joskus pyyhkeistä oli taiteiltu kauniit joutsenet.

Näimme kerran siivoajien esimiehen, joka kysyi on huone ollut siisti, ja kehuimme, että on ja ihana, että kukkia ollu kaikkina muina aamuina paitsi tänään ... Ja kas kas... Siitä tuli oikein shoe, kun hän otti siivoajan "puhutteluun" ja sanoi, että minuutti aikaa hommata kukkia näiden rouvien sängyn päälle :)

olin siellä ystäväni kanssa.

Saimme kuningattaren palvelun.

Seissovass pöydässä ruuat kannettiin pöytään! Kunn toisena aamuna menimme pyyhepojalta hakemaan pyyhettä, hän sanoi, että pyyhe on valmiina siinä paikassa meille, missä eilen olimme istuneet!

Kiitos vain ihana pyyhepoika Rami, joka palveli meitä koko viikon!!!

Kauppiaita kierteli vartioidulla hotellialueella, mutta kaksi niistä möi sukellussafaria, mikä oli tod kiva, ja muutama möi hierontapalveluja. Niistä ei muuten kannata maksaa yli kymppiä tunnilta.

Altaassa vesi oli kylmää, mutta se piristi kivasti.

Hotellin alue oli illalla kaunis.

Ruoka oli monipuolista ja vahtelevaa.

Voisin mennä uudestaan ja ehkä menenkin!

Arvosana hotellille:

Oletko yöpynyt tässä hotellissa? Kerro muille kokemuksistasi!
Pieni hetki, sivua ladataan.