Elysees Hotell

Valitse sopivin hotelli.
kaupunki / hotellin nimi
tulopäivä
lähtöpäivä
huoneita
aikuisia
lapsia
ikä

Kokemuksia tästä hotellista

Keskikokoinen kaunis hotelli keskeisellä ja hyvällä paikalla

Vieras    13.02.2012    Hurghadan hotellit    Hurghada
Yöpymisen ajankohta: Tammikuu 2012 | Hotelli: Elysees Hotell

Olimme mieheni kanssa Hurghadassa tammikuussa 2012 ja olimme matkaamme todella tyytyväisiä. Joka päivä paistoi aurinko täydeltä terältä. Elysees Hotell oli erittäin kaunis, viihtyisä ja siisti, mielestämme neljän tähden hotelli. Parvekkeelta oli esteetön näköala merelle n. 150 m päähän. Palvelu hotellissa oli erittäin ystävällistä. Huoneet siivottiin joka päivä ja hyvin. Pyyhkeistä tehtiin vuoteen päälle mm. krokotiilia. Olemme matkustelleet melko paljon ja huone oli tilavimmasta päästä mihin olemme majoittuneet. Pihalla kolme uima-allasta ja oma ranta tuoleineen 150 m. päässä hotellista.

Buffeaamiainen oli runsas ja maittava. Keittoja, patoja, kastikkeita, uunimuhennosta, nakkeja, munakkaan paistaja paikan päällä aina, salaatteja kymmeniä, uunituoreita ruokaleipiä ja kahvileipiä kymmeniä. Mitään ei puuttunut. Vatsaa ei koskenut missään vaiheessa, vaikka söimme aamiaisella kaikenlaista ja päivällistä aina eri paikoissa.

Paikkana Hurghada on hiekkasaharan laidalle tehty turistikohde, mutta senhän me tiesimme jo lähtiessämme. Keskeneräisiä rakennuksia oli paljon. Me halusimme nähdä Egyptiä ja retkeilimme mm. Kuninkaiden laaksoon Faaraoiden haudoille mm. muumioita katsomaan. Historia henki niissä paikoissa. Luxor oli vanha kaupunki Niilin varrella ja siellä lounastimme, ennenkuin lähdimme venheellä vesille. Harmi, ettemme päässeet levottomuuksien vuoksi Kairoon pyramideille. Linja-automatkalla näimme paljon paikallista asutusta ja kuvasimme Peduiiniperheitä (pienestä maksusta /n. alle 1 e.) Emme matkaa maailmalla etsimässä vain yltäkylläisyyttä itsellemme, vaan tutustumassa eri kulttuureihin ja nähdäksemme mistä kaikesta tämä maapallo koostuu. Jos haluaa vain ja ainoastaan huvitella, tämä ei ole oikea kohde.

Ystäväni oli samassa paikassa, mutta eri hotellissa all inclucive-matkalla ja kehui matkaa yltäkylläiseksi makunautinnoksi. Kannattaa ottaa selvää esim. hotellista, ennenkuin varaa halvimman matkan. Kyllä siellä näkyi vaatimattomiakin hotelleja olevan. Itse lähdimme nopealle matkalle lähes puoleen hintaan yleiseen hintatasoon verrattuna. Kävimme myös snorklaamassa merellä päivän kestävällä matkalla ja se oli hieno kokemus. Tosin pitää olla hyvä uimataito, nimittäin veneissä ei ole minkäänlaisia veneilyliivejä. Lounas merimatkalla oli erittäin maittava. Kohteessa ainoa negatiivinen asia oli kaupustelijat, mutta yleensä jättivät rauhaan, kun sanoin napakasti no, thank you ja nostin kämmenen eteen. Kaupungilla on useita ns. kiinteän hinnan kauppoja ja pari tavarataloa, joissa saa rauhassa ostella. Samanlaista kaupustelua on monissa muissakin kohteissa, mm. Turkissa. Meille jäi maasta, kohteesta ja hotellista erittäin hyvä maku.

Arvosana hotellille:

Oletko yöpynyt tässä hotellissa? Kerro muille kokemuksistasi!
Pieni hetki, sivua ladataan.