riittainkeri: Omat matkat

riittainkeri

nainen
64 vuotta
Helsinki
Liittynyt: 10. marraskuuta, 2013

Tulevat matkat

riittainkeri ei ole lisännyt yhtään tulevaa matkaa.

Menneet matkat

  • Myrtle Beach
    Lähtö: Toukokuu 01, 2016
    Paluu: Kesäkuu 01, 2016
    Työmatka, mutta myös huvia ja lepoa ja biitsielämää.
  • Los Angeles
    Lähtö: Lokakuu 03, 2014
    Paluu: Lokakuu 03, 2014
  • Lincoln
    Lähtö: Elokuu 30, 2014
    Paluu: Elokuu 30, 2014
    Pääsen vihdoinkin matkaan !! Äiteen kahvipannut jäi myymättä, kun ei niistä kuulemma nykyään enää mitään saa, mutta sain rahat muuten kasaan.
  • Tallinna
    Lähtö: Kesäkuu 19, 2014
    Paluu: Kesäkuu 20, 2014
    Lähden Helsingin juhannusta pakoon (Helsinkihän on aavekaupunki juhannuksena) luxusmatkalle Tallinnaan. Yö Europa-laivalla, aamulla maihin Tallinnassa ja päivä kaupungilla. Illalla myöhään takaisin Helsinkiin. (Ja lauantai-aamuna kahdeksi päiväksi Hyvinkäälle :).
  • Tallinna
    Lähtö: Tammikuu 14, 2014
    Paluu: Tammikuu 15, 2014
    Olen käynyt Tallinnassa varmaan sata kertaa, sen jälkeen kun Viro itsenäistyi ja yhden kerran ennen sitä, mutta aina sinne on kiva mennä. Jos Tallinna olisi kauempana, arvostaisimme sitä matkakohteena enemmän ... olen nimittäin sitä mieltä, että se on yksi Euroopan upeimpia kaupunkeja. Olen tehnyt sinne paljon erilaisia matkoja. Tällä kertaa on kysymyksessä ostokset ja \"humputtelu\"\r\nMenemme useamman henkilön kokoonpanolla. Samalla porukalla olemme olleet ennenkin.
  • Amsterdam
    Lähtö: Marraskuu 18, 2013
    Paluu: Marraskuu 25, 2013
    Minulla tulee olemaan mielenkiintoinen matka Amsterdamiin, sillä Ken Torontosta tulee sinne myös. Tapasimme Kenin kanssa 31 vuotta sitten reissaillessamme euroopassa ja yhteinen matkamme kesti neljä vuorokautta ja meillä oli tosi hauskaa. Helmikuussa 2008 Ken löysi minut Facebookin kautta ja sen jälkeen olemme olleet erittäin tiiviissä sähköpostiyhteydessä ja nyt vihdoinkin tapaamme. Päätimme viettää yhteisen loman Amsterdamissa nähdäksemme olisiko meillä yhä yhtä hauskaa. Siksi tämä matka on poikkeuksellisen tärkeä ja suunnittelemme sitä huolella. Amsterdam on aina ollut minun suosikkikaupunkini Euroopassa, en vain ole käynyt siellä nyt vuosiin, joten siksi olen kiitollinen jokaisesta \"inside\"-vinkistä, minkä joku antaa.
Pieni hetki, sivua ladataan.