Käytämme sivustolla evästeitä parantaaksemme käyttökokemustasi. Jatkamalla sivustomme käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää...

Los Angeles

lennot

alk. 417€
Etsi lennot

Los Angelesin artikkelit

Los Angelesin sääennuste

ti 29.11.

Selkeää päivän aikana.
21°C | 11°C
1 m/s

ke 30.11.

Puolipilvistä päivän aikana.
19°C | 12°C
2 m/s

to 1.12.

Sadetta illalla ja yöllä.
16°C | 12°C
2 m/s

pe 2.12.

Sadetta päivän aikana.
15°C | 13°C
2 m/s

la 3.12.

Sadetta iltaan asti.
14°C | 13°C
1 m/s

su 4.12.

Heikkoa sadetta päivän aikana.
16°C | 10°C
2 m/s

Valmismatkoja Los Angelesiin

Seuraavat matkatoimistot järjestävät Los Angelesin valmismatkoja:

Matkakohteita Los Angelesin lähellä

 • Lacrosse

  Lacrosse on joukkuelaji, joka on saanut Kaliforniassa suurta suosiota. Varsinkin, kun jalkapallo on saanut huonoa mainetta 15-vuotiaan pojan kuoltua jalkapallokentalle koulun harjoituksissa ja muutama muukin jalkapalloilija on topeksinyt hakaten vaimojaan jne. (Time-lehdessa oli pitka artikkeli jalkapalloilun aiheuttamista aivovaurioista) . Lacrossessa pelaajilla on mailat, jonka paassa on "basket" ja kumpikin joukkue tietty yrittaa palloa toisen maaliin. Los Angelesin alueella on useita Lacrosse-kerhoja, joihin kuka tahansa voi menna lajia kokeilemaan. Esim. nyt joulun aikaan monet juutalaiset ovat varanneet lacrosse-kenttia kayttoonsa (siis sellaiset, jotka eivat ole aikaisemmin pelanneet). Suosittelen lampimasti liittymaan joukkoon esim. Venice Beachilla, kun kasaavat kokoon lacrosse-teamia ... just for fun !

  Kohde: Los Angeles, Yhdysvallat (USA) Kategoria: Los Angelesin aktiviteetit ja harrastukset
  Lisätty: 20.12.14 Lähettäjä: Vieras
 • Kirkko Amerikassa

  Oli suhteenne uskontoon ja kirkkoon mika tahansa, Amerikassa reissatessanne kannattaa tutustus paikallisiin kirkkoihin. Kirkon rooli siella kun on niin erilainen kuin taman meidan valtionkirkkomme rooli meidan yhteiskunnassamme. Gospel-kuorojen esiintymiset ovat upeita !! Lisaksi kirkon piirissa on paljon erilaista toimintaa. Koska kirkko pyrkii korvaamaan myos puuttuvan sosiaaliviraston, kirkot jarjestavat paljon erilaisia myyjaisia, keratakseen rahaa,pystyakseen sitten auttamaan varattomia. Niinpa esim. parhaat pikkuleivat joulupoytaan loytaan yleensa kirkon myyjaisista (suoraan sanoen en muista koskaan syoneeni niin herkullisia ja niin paljon pikkuleipia kuin soin edellisviikolla kirkon pikkuleipia). Myos upeita vaateloytoja tekee kirkon myyjaisista ja vain parilla dollarilla. Yleensa suhteellisen varakkaat ihmiset antavat vahan kaytettyja vaatteitaan kirkon myyjaisiin ja monet vaatteet ovat todella upeita merkkivaatteita ja melkein kuin uusia. Ihan tavallinen...  Lisää...

  Oli suhteenne uskontoon ja kirkkoon mika tahansa, Amerikassa reissatessanne kannattaa tutustus paikallisiin kirkkoihin. Kirkon rooli siella kun on niin erilainen kuin taman meidan valtionkirkkomme rooli meidan yhteiskunnassamme. Gospel-kuorojen esiintymiset ovat upeita !! Lisaksi kirkon piirissa on paljon erilaista toimintaa. Koska kirkko pyrkii korvaamaan myos puuttuvan sosiaaliviraston, kirkot jarjestavat paljon erilaisia myyjaisia, keratakseen rahaa,pystyakseen sitten auttamaan varattomia. Niinpa esim. parhaat pikkuleivat joulupoytaan loytaan yleensa kirkon myyjaisista (suoraan sanoen en muista koskaan syoneeni niin herkullisia ja niin paljon pikkuleipia kuin soin edellisviikolla kirkon pikkuleipia). Myos upeita vaateloytoja tekee kirkon myyjaisista ja vain parilla dollarilla. Yleensa suhteellisen varakkaat ihmiset antavat vahan kaytettyja vaatteitaan kirkon myyjaisiin ja monet vaatteet ovat todella upeita merkkivaatteita ja melkein kuin uusia. Ihan tavallinen jumalanpalveluskin on kokemus, koska se on niin vapaamuotoinen. Yleiso saattaa rajahdella nauruun papin kertoessa saarnassaan jotain hauskaa tai kuten nyt Kiitospaivan jumalanpalveluksessa, kun pappi sanoi, etta vain kalkkuna puuttuu, johon vanha, kalpea kanttori nosti katensa ylos ja totesi, etta ei puutu:) Kirkko on myos yksi paikka, joka voi mahdollisesti auttaa, mikali reissullanne olette jossain pulassa.

 • Thanksgiving

  Thanksgiving eli Kiitospaiva on jenkkien suurin juhlapaiva joulun jalkeen. Joskus tuntuu, etta se on jopa tarkeampi kuin joulu. Sita vietetaan aina marraskuun neljantena torstaina. Jo keskiviikkona - ainakin Kaliforniassa ( ja uskoisin, etta muuallakin USA:ssa - lapsilla on koulusta vapaata) - ja perjantaina tietty myos. Thanksgiving on perhejuhla, jota vietetaan hyvan aterian aarella. Aterian paaruoka on kalkkuna ja lisukkeita riittaa. Mm. erittain herkullinen papulaatikko kuuluu ateriaan. Usein kaikki sukulaiset tuovat jotain juhlapoytaan ... siis vahan nyyttikestien tapaan. Kyseista papulaatikkoa en ole syonyt missaan muualla. Kalkkuna on koko juhlan symboli ja toistuu mainoksissa ja koristeissa. Mikali olette matkustamassa jenkkeihin marraskuun aikoihin, kannattaa ottaa huomioon Thanksgiving - se aiheuttaa paljon poikkeuksia aikatauluihin ja hintoihin. Kunhan ystavani palaa Washingtonista, han opettaa minua laittamaan kuvat Napsuun - siella on yksi hauska kalkkunakin...  Lisää...

  Thanksgiving eli Kiitospaiva on jenkkien suurin juhlapaiva joulun jalkeen. Joskus tuntuu, etta se on jopa tarkeampi kuin joulu. Sita vietetaan aina marraskuun neljantena torstaina. Jo keskiviikkona - ainakin Kaliforniassa ( ja uskoisin, etta muuallakin USA:ssa - lapsilla on koulusta vapaata) - ja perjantaina tietty myos. Thanksgiving on perhejuhla, jota vietetaan hyvan aterian aarella. Aterian paaruoka on kalkkuna ja lisukkeita riittaa. Mm. erittain herkullinen papulaatikko kuuluu ateriaan. Usein kaikki sukulaiset tuovat jotain juhlapoytaan ... siis vahan nyyttikestien tapaan. Kyseista papulaatikkoa en ole syonyt missaan muualla. Kalkkuna on koko juhlan symboli ja toistuu mainoksissa ja koristeissa. Mikali olette matkustamassa jenkkeihin marraskuun aikoihin, kannattaa ottaa huomioon Thanksgiving - se aiheuttaa paljon poikkeuksia aikatauluihin ja hintoihin. Kunhan ystavani palaa Washingtonista, han opettaa minua laittamaan kuvat Napsuun - siella on yksi hauska kalkkunakin :):) Washingtonista han opettamaan minua laittamaan kuvia Napsuun - siella on yksi hauska kalkkunakin :):)

  Kohde: Los Angeles, Yhdysvallat (USA) Kategoria: Los Angelesin muita vinkkejä
  Lisätty: 04.12.14 Lähettäjä: Vieras
 • Curbside checking

  Jenkeissa on nykyaan isoimmilla lentoyhtioilla CURBSIDE CHECKING, mika tarkoittaa terminaalin ulkopuolella olevaa tiskia, missa voi hoitaa check in:in, jos haluaa valttaa jonoja esim. kovassa kiireessa. Curbside checking on vain lyhyt tiski ja vaaka terminaalin ulkopuolella ja useimmiten sita hoitaa valkoiseen univormuun ja koppalakkiin pukeutunut mies. Curbside checking otettiin kaytantoon 911 jalkeen (jenkit puhuvat vuoden 2001 suuresta terroristi-iskusta vain sanomalla 911, koska se oli syyskuun 11. paiva). Turvatoimia tiukennettiin tuolloin niin kovasti, etta niissa menee aikaa (jokaisen matkustajan pitaa riisua kenkansakin ennen lapivalaisukaappiin menemista) ja curbside checking auttaa kiireisia paasemaan jonojen ohi. Curbside checkingin hoitajalle sinun oletetaan antavan muutaman dollarin tippi.Tama on hyva tietaa, jos lentelette jenkeissa omatoimisesti.

  Kohde: Los Angeles, Yhdysvallat (USA) Kategoria: Los Angelesin lennot & liikenne
  Lisätty: 20.11.14 Lähettäjä: riittainkeri
 • Lisaa Los Angeles 7.11.2014 tapahtumiin

  Menin jalleen eilen Los Angelesiin. Nyt kaveri oli pistanyt koko puljunsa kiinni :) Kioskissa oli luukut kiinni ja lujasti munalukoilla suljettu ... :) Eli tein jo toisen virheen, kun kerroin asian naiselle ja uhkasin poliisilla :) On se kun ei ikina opi !!! :):):)

  Kohde: Los Angeles, Yhdysvallat (USA) Kategoria: Los Angelesin ostokset
  Lisätty: 12.11.14 Lähettäjä: riittainkeri

Oletko käynyt Los Angelesissa?

Vinkkisi saattavat olla korvaamattomia muille matkailijoille. Voit kertoa esimerkiksi lempiravintolastasi, uskomattomasta paikallisesta nähtävyydestä, harrastusmahdollisuuksista tai paikallisista tavoista.

Kirjoita omista kokemuksistasi Los Angelesissa

Kysy kohteesta muilta käyttäjiltä

merkkiä jäljellä    
* Vaatii rekisteröitymisen.

Oletko menossa Los Angelesiin?

Ilmoita siitä muille - voit löytää matkaseuraa tai saada vinkkejä matkaasi varten.

riittainkeri

Kohde: Los Angeles
Ajankohta: Lokakuu 03, 2014

parmir

Kohde: Los Angeles
Ajankohta: Marraskuu 01, 2013 - Marraskuu 10, 2013
Kommentti: Tällä matkalla Venice beach oli näkemisen arvoinen ranta. Siellä on paljon katutaiteilijoita. Rahaa tehdään kaikin keinoin. Hippityylinen paikka.

Luelle

Kohde: Los Angeles
Ajankohta: Kesäkuu 28, 2010 - Heinäkuu 04, 2010
Kommentti: Ihan paras paikka! Muuttaisin sinne vaikka asumaan, jos pystyisin! Disneyland, hollywood-kyltti...ihastuin kaikkeen, mitä näin! JOS ETTE OLE KÄYNEET SIELLÄ, MENKÄÄ, TAI MISSAATTE MAAILMAN UPEIMMAN TARJOUKSEN!

parmir

Kohde: Los Angeles
Ajankohta: Joulukuu 16, 2008 - Tammikuu 07, 2009
Kommentti: Los angelesin alueella asuu n. 4 milj. asukasta ja koko alueella 20 milj. Toiseksi suurin New Yorkin jälkeen. Hollywoodissa tyylikästä omakotialuetta, samoin kuin Santa monicassa, Malibussa ja Beverly Hillsissä. Hollywood-kukkulalta näkee koko Los angelesin. Beverly Hills on oma kaupunginsa, jossa oma runsaslukuinen poliisisto. n. 30 000 as. Rodeo drivella tyylikkäitä putikkeja, joihin ei tavallisilla ihmisillä juurikaan ole asiaa. Van nuys ja Burbank ovat rauhallista omakotialuetta. Universal studiolla menee koko päivä ja on hintansa arvoinen 68 doll. Automuseossa ja Long beachin Queen Marylla kannattaa myös käydä.

Alinka

Kohde: Los Angeles
Ajankohta: Marraskuu, 2009
Kommentti: Tutustumista lähinnä West Hollywoodiin ja Sunset Stripin kuuluisiin rock-clubeihin. Tutuiksi tulivat myös Walk Of Fame, Universal Studiot, Santa Monica Beach, Hollywood Forever Cemetery, Hollywood Hills..jne. Iloisena yllätyksenä tuli julkisten käytön helppous. Ja jopa näin suomalaisena, loppumatkasta alkoi myös small talk sujumaan.

Oletko vieraillut Los Angelesissa?

Kerro siitä muille!

Hyödyllistä tietoa Los Angelesista

Yleistietoja kohteesta 

Valtio: Yhdysvallat (USA)
Englanninkielinen nimi: Los Angeles
Tunnetaan myös nimellä: L.A., The City of Angels
Etäisyys Helsingistä: 9021 km
Lentoaika-arvio:[1] 11h 0min
Rahayksikkö: Yhdysvaltain dollari
Valuuttakurssi (1 EUR): 1,03 USD

Aika[2]

Paikallinen aika:  
Aikavyöhyke (virallinen): GMT -8
Aikavyöhyke (kesäaika): GMT -7
Aikaero Suomeen: -10

Sähköverkko[3]

Pistokkeet: A  B  
Jännite ja taajuus: 120 V, 60 Hz

Puhelinnumerot[4]

Suuntanumero: +1
Yleinen hätänumero: 911
Ambulanssi: 911
Palokunta: 911
Poliisi: 911

Hyödyllisiä linkkejä 

Suomen suurlähetystö Yhdysvalloissa
Yhdysvaltain suurlähetystö
Suositeltavat rokotukset: Yhdysvallat (USA)
Englanninkielinen Wikipedia: Los Angeles
Suomenkielinen Wikipedia: Los Angeles
Ulkoministeriön matkustustiedote: Yhdysvallat (USA)
Vaadittavat matka-asiakirjat (IATA): Los Angeles
Pieni hetki, sivua ladataan.