Käytämme sivustolla evästeitä parantaaksemme käyttökokemustasi. Jatkamalla sivustomme käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää...

Lincoln

 • Esitelmani Suomesta Lincolnissa 22.9.2014

  Esitelmani Suomesta meni mielestani oikein hyvin. Kuten olin arvellutkin: Kun kuulijakuntani koostuu pelkastaan miehista ja vanhemmista sellaisista, mielenkiintoisimmaksi asiaksi nousee Suomen suhde naapuriimme Venajaan ... ja siitahan minulla on mielipiteeni Emoji Kun pakolliset Lappi, sauna, Nokia, Sibelius jne. oli lapikayty, paastiin varsinaiseen asiaan Emoji Kasittaakseni puhuja on onnistunut tehtavassaan silloin, kun 1) han saa yleisonsa rajahtamaan nauruun pari, kolme kertaa. Se tapahtui. 2) Kun yleiso esittaa kysymyksia. He esittivat minulle paljon kysymyksia, mika oli todella hienoa. Nain sain tietaa, etta he olivat kiinnostuneita asiasta ja huomasin (kuten olin arvellutkin), etta he tiesivat aika paljon asioita. Yksi kysymys koski nimenomaan sita, etta Suomi oli ainoa maa, joka maksoi USA:lle ensimmaisen maailmansodan jalkeen otetun lainan takaisin. On hienoa olla suomalainen maailmalla, kun edelliset sukupolvet ovat tehneet sankaritekoja. Kerroin heille, etta...  Lisää...

  Esitelmani Suomesta meni mielestani oikein hyvin. Kuten olin arvellutkin: Kun kuulijakuntani koostuu pelkastaan miehista ja vanhemmista sellaisista, mielenkiintoisimmaksi asiaksi nousee Suomen suhde naapuriimme Venajaan ... ja siitahan minulla on mielipiteeni Emoji Kun pakolliset Lappi, sauna, Nokia, Sibelius jne. oli lapikayty, paastiin varsinaiseen asiaan Emoji Kasittaakseni puhuja on onnistunut tehtavassaan silloin, kun 1) han saa yleisonsa rajahtamaan nauruun pari, kolme kertaa. Se tapahtui. 2) Kun yleiso esittaa kysymyksia. He esittivat minulle paljon kysymyksia, mika oli todella hienoa. Nain sain tietaa, etta he olivat kiinnostuneita asiasta ja huomasin (kuten olin arvellutkin), etta he tiesivat aika paljon asioita. Yksi kysymys koski nimenomaan sita, etta Suomi oli ainoa maa, joka maksoi USA:lle ensimmaisen maailmansodan jalkeen otetun lainan takaisin. On hienoa olla suomalainen maailmalla, kun edelliset sukupolvet ovat tehneet sankaritekoja. Kerroin heille, etta venalaiset koneet ovat viime aikoina "eksyneet" Suomen puolelle tuon tuosta ja viime viikolla Ruotsinkin puolelle ja etta mina henkilokohtaisesti olen siita huolestunut. Ja etta minun mielestani oli suuri virhe Suomelta, etta me emme liittyneet NATOon 90-luvun alussa, kun sinne kaikki ovet olivat avoinna. Yleisoni esittamat kysymykset koskivat myos Suomen terveydenhuoltoa, koulutuksen tasoa, kielta jne. Kevennykseksi lopussa kerroin, etta Suomi on talla hetkella kovan laman kourissa ja etta meidan pitaisi kai olla paljon huolestuneempia Suomen taloudellisesta tilanteesta talla hetkella kuin venalaisista lentokoneista. Sekin sai aikaan naurua.

  Kohde: Lincoln, Yhdysvallat (USA) Kategoria: Lincolnin muita vinkkejä
  Lisätty: 23.09.14 Lähettäjä: riittainkeri
 • Sussa sulavaa

  .... lisays edelliseen matkavinkkiin: ja Nebraskassa tietnkin ....

  Kohde: Lincoln, Yhdysvallat (USA) Kategoria: Lincolnin ravintolat ja baarit
  Lisätty: 11.09.14 Lähettäjä: riittainkeri
 • Suussa sulavaa

  Lousianassa v. 1996 perustettu Fast Food - ravintolaketju RAISING CANE'S on nyt saanut kovati jalansijaa Lousianassa, Kentuckyss, Arizonassa ja Alabamassa ja kasvuvauhti on kova: levittaytyminen Coloradoon Georgiaan jne. on jo alkanut. Taalla Lincolnissa paikalliset pitavat sita kaikkein parhaimpana pikaruokaravintolaketjuna ja hyvaa ruoka onkin. Heidan ideansa on Chicken Fingers (eli kanansiipia se kai tarkoittaa) friteerattuna, lisukkeina maukkaita kastikkeita, salaatteja, ranskalaisia jne. Suosittelen !

  Kohde: Lincoln, Yhdysvallat (USA) Kategoria: Lincolnin ravintolat ja baarit
  Lisätty: 11.09.14 Lähettäjä: riittainkeri
 • Piristysta paivaasi :)

  Mikali haluatte piristaa paivaanne, tulla imarrelluksi ja tuntea itsenne hyvin nuoreksi jenkkireissullanne, menkaa Walmartiin ostoksille. Kavin asken ostamassa sielta paketin punaista LM:aa. Mimmi kysyi henkilllollisyystodistustani. Miksi ihmeessa ?, kysyin holmistyneena. Taman takia, mimmi sanoi ja osoitti tupakka-askia. Mina olen 54-vuotias !!!! totesin hanelle. Oh, ok !, sanoi tytto ja myi askin minulle. HEH !!!

  Kohde: Lincoln, Yhdysvallat (USA) Kategoria: Lincolnin muita vinkkejä
  Lisätty: 08.09.14 Lähettäjä: riittainkeri
 • Ten Thousand Villages

  USA:ssa (ja Kanadassa) on nykyaan minulle aikaisemmin tuntematon myymalaketju (n. 300 liiketta), jonka nimi on TEN THOUSAND VILLAGES. Liikkeissa myydaan erittain korkeatasoista taidekasityota eri puolilta maailmaa. Ideana on, etta naiset (joista useimmat ovat kehitysmaista) saavat kasintekemiaan tuotteita myyntiin. Tassa Lincolnin liikkeessa, jossa kavin, on tuotteita 38 eri maasta. Ne todella ovat taidokkaasti tehtyja. Nain ollen ne eivat ole mitaan edullista tavaraa, mutta ihan varmasti hintansa "vaartteja". Esim. upea haitilainen seinakoriste, joka oli tehty kuulemma haitilaisten oljytynnyreiden peltista ja sitten maalattu (silla oli korkeutta n. metri ja leveytta ehka 65 cm), maksoi melkein 400 $. Itse loysin liikkeesta uuteen matkalaukkuuni sen osoitelapyskan, mita en Helsingista loytanyt. Helsingin liikkeissa ne olivat kaikki tylsia ja samanlaisia kuin aina ovat olleet. Taalta loysin avian ihastuttavan Pollo-taskun.Silla on isot pyoreat silmat, kroppa muuten on vihreaa nahkaa...  Lisää...

  USA:ssa (ja Kanadassa) on nykyaan minulle aikaisemmin tuntematon myymalaketju (n. 300 liiketta), jonka nimi on TEN THOUSAND VILLAGES. Liikkeissa myydaan erittain korkeatasoista taidekasityota eri puolilta maailmaa. Ideana on, etta naiset (joista useimmat ovat kehitysmaista) saavat kasintekemiaan tuotteita myyntiin. Tassa Lincolnin liikkeessa, jossa kavin, on tuotteita 38 eri maasta. Ne todella ovat taidokkaasti tehtyja. Nain ollen ne eivat ole mitaan edullista tavaraa, mutta ihan varmasti hintansa "vaartteja". Esim. upea haitilainen seinakoriste, joka oli tehty kuulemma haitilaisten oljytynnyreiden peltista ja sitten maalattu (silla oli korkeutta n. metri ja leveytta ehka 65 cm), maksoi melkein 400 $. Itse loysin liikkeesta uuteen matkalaukkuuni sen osoitelapyskan, mita en Helsingista loytanyt. Helsingin liikkeissa ne olivat kaikki tylsia ja samanlaisia kuin aina ovat olleet. Taalta loysin avian ihastuttavan Pollo-taskun.Silla on isot pyoreat silmat, kroppa muuten on vihreaa nahkaa mutta vatsa on keltaista. Hauska !! Se maksoi 6 $. Ten Thousand Villagen valikoima on laaja: lasia, puuta, keramiikkaa, pellavaa, savea jne. Suosittelen lampimasti.

  Kohde: Lincoln, Yhdysvallat (USA) Kategoria: Lincolnin ostokset
  Lisätty: 03.09.14 Lähettäjä: riittainkeri

Oletko käynyt Lincolnissa?

Vinkkisi saattavat olla korvaamattomia muille matkailijoille. Voit kertoa esimerkiksi lempiravintolastasi, uskomattomasta paikallisesta nähtävyydestä, harrastusmahdollisuuksista tai paikallisista tavoista.

Kirjoita omista kokemuksistasi Lincolnissa

Kysy kohteesta muilta käyttäjiltä

merkkiä jäljellä    
* Vaatii rekisteröitymisen.

Onko sinulla kuvia Lincolnista?

Lincolnista ei ole vielä yhtään kuvaa Napsussa. Oletko sinä käynyt Lincolnissa?

Lisää matkakuvasi Napsuun!

Oletko menossa Lincolniin?

Ilmoita siitä muille - voit löytää matkaseuraa tai saada vinkkejä matkaasi varten.

riittainkeri

Kohde: Lincoln
Ajankohta: Elokuu 30, 2014
Kommentti: Pääsen vihdoinkin matkaan !! Äiteen kahvipannut jäi myymättä, kun ei niistä kuulemma nykyään enää mitään saa, mutta sain rahat muuten kasaan.

Oletko vieraillut Lincolnissa?

Kerro siitä muille!

Hyödyllistä tietoa Lincolnista

Yleistietoja kohteesta 

Valtio: Yhdysvallat (USA)
Etäisyys Helsingistä: Ei tiedossa.
Lentoaika-arvio:[1] Ei tiedossa.
Rahayksikkö: Yhdysvaltain dollari
Valuuttakurssi (1 EUR): 1,18 USD

Aika[2]

Paikallinen aika:  
Aikaero Suomeen: Ei tiedossa.

Sähköverkko[3]

Pistokkeet: A  B  
Jännite ja taajuus: 120 V, 60 Hz

Puhelinnumerot[4]

Suuntanumero: +1
Yleinen hätänumero: 911
Ambulanssi: 911
Palokunta: 911
Poliisi: 911

Hyödyllisiä linkkejä 

Suomen suurlähetystö Yhdysvalloissa
Yhdysvaltain suurlähetystö
Suositeltavat rokotukset: Yhdysvallat (USA)
Ulkoministeriön matkustustiedote: Yhdysvallat (USA)
Vaadittavat matka-asiakirjat (IATA): Yhdysvallat (USA)
Pieni hetki, sivua ladataan.