riittainkeri: Viestit

riittainkeri

nainen
64 vuotta
Helsinki
Liittynyt: 10. marraskuuta, 2013
Kirjoittamasi julkiset viestit ovat näkyvissä kaikille.
Valitse "Yksityinen viesti", jos et halua viestin näkyvän muille.
Vain Napsun jäsenet voivat lähettää viestejä. Liity Napsun jäseneksi nyt!
tanneli - 29.11.2016 klo 13:39

Moi, kolme kertaa olen Dubaissa käynyt ja joka kerran olen asunut nimenomaan Bur Dubain alueella, siitä on lyhyt matka jopa kävellä silkkikadulle, ja lahdelle, josta pääsee abralla kultasoukiin. Bur Dubai taitaa olla tämä vanha kaupungin keskusta, jonka ympärille siiten on alkanut kohota nämä uudet alueet. Muutoin välimatkat ovat tuolla pitkiä ja käveleminen jopa mahdotonta jo liikenteen vuoksi. Dubain metroon en ole tutustunut, se on otettu käyttöön sen jälkeen kun siellä olen viimeksi vieraillut. Itse liikuimme pitempiä välejä taksilla, esim. Sharjah oli ainakin tuolloin jvk. edullisempi esim. kenkien ja laukkujen suhteen ja paluu illalla taksilla pimeän aavikon halki oli kiva kokemus. Dubaissa on paljon suuria ostoskeskuksia, hinnat joissakin taivaita hipovia, mutta ainakin oppaat tietävät edullisempia paikkoja. Muistaakseni Deiran alueella oli ns. tukkutori, jossa myytiin tavaraa tukkuhinnoin, itse ompelin paljon ja tuolta sain paljon kaikkea kivaa huomattavan edullisesti.
Sorry, jos tämä teksti tulee toiseen kertaan, kerkesin kertaalleen kirjoittaa, mutta lähetysvaiheessa mokkula katkaisi yhteyden.

Yhteinen taulu   
janjaa - 30.10.2016 klo 19:09

Kiitos vastukseni, kysymykseesi siitä missä viietämme joulumme, valinnasta parhaaksi koska se oli sinusta romanttisen perintinen. Hyvää halloweenia!

Yhteinen taulu   
riittainkeri - 21.01.2014 klo 14:22

On kokemusta pitkistä lentomatkoista. Kerron myöhemmin. Olen nyt muualla, mutta kun menen kotiin, missä Loma-lehti on, kirjoitan sinulle otteita siitä.

riittainkeri - 25.12.2013 klo 22:27

Miksi ihmeessä minun pitää lähettää viesti itselleni ?

Pieni hetki, sivua ladataan.