Käytämme sivustolla evästeitä parantaaksemme käyttökokemustasi. Jatkamalla sivustomme käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää...

Matkakokemukset - Aktiviteetit ja harrastukset Söllissä

Söll matkakohteena

Vieras    24.08.2012    Söllin aktiviteetit ja harrastukset    Söll

Olemme käyneet itävallan ja Sveitsin alppikohteissa yli 20 vuotta ja niistä Söllissä 11 kertaa- Täytyy todeta, että Söll on kaikista kohteistamme parhain. Se on vielä aito tirolilaiskylä, jossa on aivan oma henki. Talotkin ovat niin kauniita ja kukkia on parvekkeilla kuin postikortissa. Patikoimme alpeilla ja vuorilla aivan omaan tahtiimme. Aluksi oli mukana kartta, mutta nyt sitä emme enää tarvitse.

Alpenpanorama on meidän hotellimme ja se on ihanalla paikalla hieman mäen rinteessä, josta on hienot näkymät Hohe Salve vuorelle. Siellä on erinomainen ruoka ja erityisesti kakut ja jälkiruuat. Siellä olemme olleet joka kerta paitsi yhden kerran jouduimme vaihtaa Postvirttiin, kun Aurinkomatkoilla ei ollut kuin viikon varaus Alpenpanoraamaan.

Voi sitä ystävällisyyttä, jota siellä liikkuessa kohtaa. Lapsetkin tervehtivät, kun vastaan tulevat. Puhdasta kaunista luontoa joka puolella.

Suosittelen paikkaa lämpimästi teille, jotka pidätte Tirolista, luonnosta ja rauhasta

Liikunnallinen loma Itävallassa

Vieras    02.04.2010    Söllin aktiviteetit ja harrastukset    Söll

Loistopaikka vuorilla viihtyville.Vettä reppuun ja lounas esim.walleralmissa josta saa taivaallista kirnupiimää ruoan särpimeksi.Viikoksi löytyy reittejä joka päivälle ja illalla Söllissä ravintoloissa on tukevaa ja hyvää ruokaa.Suosittelemme!

Ratsastus

Vieras    26.04.2009    Söllin aktiviteetit ja harrastukset    Söll

Noin kilometrin päässä Söllin keskustasta on haflinger-talli, jossa voi ratsastaa. Tunnin voi tilata Gabilta, ja nettisivut löytyvät : Hochfilzer. info/ . Alkukesästä siellä saattaa olla paljon suloisia varsoja.

Hevoset

Vieras    26.04.2009    Söllin aktiviteetit ja harrastukset    Söll

Söllin lähiseudulla Goingista hieman eteenpäin on Biohotel Stanglwirt, jossa on lipica-hevostalli. Muitakin hevosia on, ja poneja. Sisähallissa tai ulkokentällä voi seurata tunteja, ja saa tunninkin tilata.

Kehun Itävallan Sölliä

Vieras    15.02.2009    Söllin aktiviteetit ja harrastukset    Söll

Mukava pikku kylä.

Patikoidaan

Patikkareitit on hyvin merkitty, sekä niihin kuluva aika. Polkuja löytyy siin helppokulkuisia kuin vaativiakin.

Oletko vieraillut Söllissä?

Kerro muille kokemuksistasi!
Pieni hetki, sivua ladataan.