Käytämme sivustolla evästeitä parantaaksemme käyttökokemustasi. Jatkamalla sivustomme käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää...

Söll

Söll

lennot

alk. 195€
Etsi lennot

valmismatkat

alk. 566€
Etsi valmismatkat

Söllin sääennuste

su 3.7.

Puolipilvistä päivän aikana.
29°C | 14°C
1 m/s

ma 4.7.

Sadetta iltapäivästä.
24°C | 14°C
1 m/s

ti 5.7.

Sadetta aamulla ja iltapäivällä.
20°C | 12°C
0 m/s

ke 6.7.

Puolipilvistä päivän aikana.
22°C | 12°C
1 m/s

to 7.7.

Pilvistä päivän aikana.
18°C | 11°C
0 m/s

pe 8.7.

Puolipilvistä päivän aikana.
23°C | 14°C
0 m/s

Valmismatkoja Sölliin

Seuraavat matkatoimistot järjestävät Söllin valmismatkoja:

Matkakohteita Söllin lähellä

 • Perus Alppimajatalo

  Hotelli: Erhart

  Erhart on kylän laidalla, syrjässä vähän kaikesta. Lähimpään ruokakauppaan on matkaa n. 700m, bussipysäkille 900m ja hissiasemalle n. 1,7km. Toisaalta kesäisin upeat vaellusreitit alkavat suoraan majatalon takapihalta.

  Kohde: Söll, Itävalta Kategoria: Söllin hotellit
  Lisätty: 10.02.18 Lähettäjä: Leo-setä
 • Shopping

  Söllissä ei ole kovin montaa kauppaa mutta uusi halpa NKD-kauppa oli ja joku urheilukauppa, BIPA-kemikaaliokauppa ja kaksi ruokakauppaa M-Preis ja uudempi Spar-ruokakauppa ja aivan keskustassa aivan pieni ruokakauppa. St Johann in Tirolista löytyi kiva sisustuskauppa Hoppla, osoite Speckbacherstr.2. Salzburgissa oli munakauppa, eli käsin maalattuja kananmunia monta kerrosta. Yksi kiva sisustuskauppa löytyi suositulta kauppakujalta nimeltään Gehmacher home interiors jossa oli kylläkin kalliita tavaroita, saman tyylistä kuin Böknäsillä. Sillan toiselta puolelta löytyi Hotel Sacherin pieni kauppa jonka vieressä oli itse hotelli Sacher. Kaupassa myytiin enimmäkseen suklaatuotteita mutta oli mm. sateenvarjo, kallis huivi, teetä ja kahvia ja jotain muutakin taisi olla mutta ei kaikkea mitä Wienin kaupasta löytyy.

  Kohde: Söll, Itävalta Kategoria: Söllin ostokset
  Lisätty: 14.07.14 Lähettäjä: Vieras
 • Tasokas hotelli

  Hotelli: Postwirt

  Runsas aamiainen. Neljän ruokalajin illallinen: salaattibuffet, keitto, pääruoka (voi valita joko kanavaihtoehto, kalavaihtoehto, lihavaihtoehto tai kasvisvaihtoehto) ja jälkiruoka. Päivällä kakkupala (hotellin sivuilla puhutaan kakkubuffetista mutta ainakin meidän aikana kyseessä oli yksi pieni kakkupala), juomat omakustannushintaan. Kerran viikossa, taisi olla tiistai oli tirolilaisillallinen. Aluksi oli tervetuliaismalja tervetulopuheen kera. Seisovasta pöydästä kokkien tarjoamana kylmät alkupalat ja lämmin ateria, keitto tuotiin pöytään ja jälkiruoka haettiin noutopöydästä. Lämminhenkinen henkilökunta. Siisti ja hieno hotelli. Hotellin juhlasalissa toisessa rakennuksessa oli meidän aikana häät lauantai-sunnuntai-iltana josta kuului kovaäänistä musiikkia ja kuulemamme mukaan se kuului myöskin muihin huoneisiin hotellin toiselle puolelle. Ilmeisesti kyseessä on suosittu paikka viettää juhlia joten korvatulpilla voisi ehkä olla käyttöä varsinkin kesäviikonloppuna jos haluaa nukkua...  Lisää...

  Runsas aamiainen. Neljän ruokalajin illallinen: salaattibuffet, keitto, pääruoka (voi valita joko kanavaihtoehto, kalavaihtoehto, lihavaihtoehto tai kasvisvaihtoehto) ja jälkiruoka. Päivällä kakkupala (hotellin sivuilla puhutaan kakkubuffetista mutta ainakin meidän aikana kyseessä oli yksi pieni kakkupala), juomat omakustannushintaan. Kerran viikossa, taisi olla tiistai oli tirolilaisillallinen. Aluksi oli tervetuliaismalja tervetulopuheen kera. Seisovasta pöydästä kokkien tarjoamana kylmät alkupalat ja lämmin ateria, keitto tuotiin pöytään ja jälkiruoka haettiin noutopöydästä. Lämminhenkinen henkilökunta. Siisti ja hieno hotelli. Hotellin juhlasalissa toisessa rakennuksessa oli meidän aikana häät lauantai-sunnuntai-iltana josta kuului kovaäänistä musiikkia ja kuulemamme mukaan se kuului myöskin muihin huoneisiin hotellin toiselle puolelle. Ilmeisesti kyseessä on suosittu paikka viettää juhlia joten korvatulpilla voisi ehkä olla käyttöä varsinkin kesäviikonloppuna jos haluaa nukkua rauhassa. Kuulemani mukaan oli myös sama käynyt eräällä toisella henkilöllä vuosia sitten, että häitä vietettiin ja niin kovaa että kuului huoneeseen saakka.

  Kohde: Söll, Itävalta Kategoria: Söllin hotellit
  Lisätty: 14.07.14 Lähettäjä: Vieras
 • " Kodikas hotelli

  Hotelli: Feichter

  Olen käybyt Söllissä ainakin 10 kertaa. olen käynyt muissakin vaelluskohteissa, mutta Söll miellyttää minua eniten. Pääsääntöisesti olen yöpynyt Söllissä Hotelli Feichterissa. Feichterissa on kodikas ilmapiiri, mukavat huoneet, hyvä ruoka ja aamiainen sekä mukava isäntäväki. Kun saapuu Feichteriin, tuntuu siltä kuin menisi toiseen kotiin. Hotelli sijaitsee aivan Söllin keskustasta ja sieltä pääsee hyvin erilaisille vaellusreiteille. Aion vastakin yöpyä Feichterissa, jos haluan hotellin puolihoidolla.

  Kohde: Söll, Itävalta Kategoria: Söllin hotellit
  Lisätty: 15.11.12 Lähettäjä: Vieras
 • Söll matkakohteena

  Olemme käyneet itävallan ja Sveitsin alppikohteissa yli 20 vuotta ja niistä Söllissä 11 kertaa- Täytyy todeta, että Söll on kaikista kohteistamme parhain. Se on vielä aito tirolilaiskylä, jossa on aivan oma henki. Talotkin ovat niin kauniita ja kukkia on parvekkeilla kuin postikortissa. Patikoimme alpeilla ja vuorilla aivan omaan tahtiimme. Aluksi oli mukana kartta, mutta nyt sitä emme enää tarvitse. Alpenpanorama on meidän hotellimme ja se on ihanalla paikalla hieman mäen rinteessä, josta on hienot näkymät Hohe Salve vuorelle. Siellä on erinomainen ruoka ja erityisesti kakut ja jälkiruuat. Siellä olemme olleet joka kerta paitsi yhden kerran jouduimme vaihtaa Postvirttiin, kun Aurinkomatkoilla ei ollut kuin viikon varaus Alpenpanoraamaan. Voi sitä ystävällisyyttä, jota siellä liikkuessa kohtaa. Lapsetkin tervehtivät, kun vastaan tulevat. Puhdasta kaunista luontoa joka puolella. Suosittelen paikkaa lämpimästi teille, jotka pidätte Tirolista, luonnosta ja rauhasta...  Lisää...

  Olemme käyneet itävallan ja Sveitsin alppikohteissa yli 20 vuotta ja niistä Söllissä 11 kertaa- Täytyy todeta, että Söll on kaikista kohteistamme parhain. Se on vielä aito tirolilaiskylä, jossa on aivan oma henki. Talotkin ovat niin kauniita ja kukkia on parvekkeilla kuin postikortissa. Patikoimme alpeilla ja vuorilla aivan omaan tahtiimme. Aluksi oli mukana kartta, mutta nyt sitä emme enää tarvitse. Alpenpanorama on meidän hotellimme ja se on ihanalla paikalla hieman mäen rinteessä, josta on hienot näkymät Hohe Salve vuorelle. Siellä on erinomainen ruoka ja erityisesti kakut ja jälkiruuat. Siellä olemme olleet joka kerta paitsi yhden kerran jouduimme vaihtaa Postvirttiin, kun Aurinkomatkoilla ei ollut kuin viikon varaus Alpenpanoraamaan. Voi sitä ystävällisyyttä, jota siellä liikkuessa kohtaa. Lapsetkin tervehtivät, kun vastaan tulevat. Puhdasta kaunista luontoa joka puolella. Suosittelen paikkaa lämpimästi teille, jotka pidätte Tirolista, luonnosta ja rauhasta

  Kohde: Söll, Itävalta Kategoria: Söllin aktiviteetit ja harrastukset
  Lisätty: 24.08.12 Lähettäjä: Vieras

Oletko käynyt Söllissä?

Vinkkisi saattavat olla korvaamattomia muille matkailijoille. Voit kertoa esimerkiksi lempiravintolastasi, uskomattomasta paikallisesta nähtävyydestä, harrastusmahdollisuuksista tai paikallisista tavoista.

Kirjoita omista kokemuksistasi Söllissä

Kysy kohteesta muilta käyttäjiltä

merkkiä jäljellä    
* Vaatii rekisteröitymisen.

Oletko menossa Sölliin?

Ilmoita siitä muille - voit löytää matkaseuraa tai saada vinkkejä matkaasi varten.

schmittenhöhe

Kohde: Söll
Ajankohta: Elokuu 23, 2009

umranta

Kohde: Söll
Ajankohta: Elokuu, 2008
Kommentti: Syksyn piristykseksi Tiroliin

Niiskunen

Kohde: Söll
Ajankohta: Elokuu 04, 2005 - Elokuu 11, 2005
Kommentti: Ensimmäinen matka Alppimaisemiin. Maisemat aivan huikeat. Ei niitä voi sanoin kuvata. Ihmisten ystävällisyys jäin mieleen. Iloiset ja palvelun haluiset myyjät. Viikossa ei tätä paikkaa ehdi katsoa.

Niiskunen

Kohde: Söll
Ajankohta: Elokuu 03, 2006 - Elokuu 10, 2006
Kommentti: Edelleen viikko on liian lyhyt aika. Nähtävää liian paljon.

Niiskunen

Kohde: Söll
Ajankohta: Heinäkuu 29, 2007 - Elokuu 14, 2007
Kommentti: Upea kokemus jälleen

Oletko vieraillut Söllissä?

Kerro siitä muille!

Hyödyllistä tietoa Söllistä

Yleistietoja kohteesta 

Valtio: Itävalta
Englanninkielinen nimi: Söll
Etäisyys Helsingistä: 1634 km
Lentoaika-arvio:[1] 2h 20min
Rahayksikkö: euro
Valuuttakurssi (1 EUR): 1 EUR

Aika[2]

Paikallinen aika:  
Aikavyöhyke (kesäaika): GMT +2
Aikavyöhyke (virallinen): GMT +1
Aikaero Suomeen: -1

Sähköverkko[3]

Pistokkeet: C  F  
Jännite ja taajuus: 230 V, 50 Hz

Puhelinnumerot[4]

Suuntanumero: +43
Yleinen hätänumero: 112 tai 122
Ambulanssi: 112 tai 122
Palokunta: 112 tai 122
Poliisi: 112 tai 122

Hyödyllisiä linkkejä 

Suositeltavat rokotukset: Itävalta
Suomen suurlähetystö Itävallassa
Itävallan suurlähetystö
Englanninkielinen Wikipedia: Söll
Ulkoministeriön matkustustiedote: Itävalta
Vaadittavat matka-asiakirjat (IATA): Söll
Pieni hetki, sivua ladataan.